• Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα βρεθεί στη Νέα Ζηλανδία στις 25-26 Απριλίου για λογαριασμό της Βρετανίδας βασίλισσας Ελισάβετ Β ‘για να τιμήσει τα θύματα της επίθεσης στο Κράισττσερτς.
  • Η επίσκεψη σχεδιάστηκε κατόπιν αιτήματος της πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern.
  • Το μωρό του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αναμένεται επίσης να γεννηθεί στα τέλη Απριλίου. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Meghan Markle Kate Middleton Prince Harry Prince Prince William

Ο δούκας του Κέιμπριτζ, πρίγκιπας Ουίλιαμ, θα επισκεφθεί τη Νέα Ζηλανδία για να τιμήσει τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Κράιστσερτς

Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι Πρίγκιπας William Kensington Palace

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ταξιδεύει στη Νέα Ζηλανδία στα τέλη Απριλίου

Η γέννηση του πρώτου μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Απριλίου, αλλά το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει την αναμενόμενη ημερομηνία για την ημερομηνία λήξης του μωρού Σάσεξ. Είναι πιθανό το ταξίδι του Γουίλιαμ και η γέννηση του Baby Sussex να επικαλύπτονται;?

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα επισκεφθεί το Όκλαντ και το Κράιστσερτς στις 25-26 Απριλίου. “Η Βασιλική Υψηλότητα ο Δούκας του Κέιμπριτζ επισκέπτεται τη Νέα Ζηλανδία εξ ονόματος της Μεγαλειότητας της Βασίλισσας για να τιμήσει τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στα τζαμιά του Κράιστσερτς.” Η επίσκεψη στα τέλη Απριλίου θα γίνει κατόπιν αιτήματος του Πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας. Ο Δούκας θα συναντήσει όσους επλήγησαν από την επίθεση και θα θυμηθεί τα θύματα με εξαιρετική συμπόνια. Ο οίκτος του είναι για τους ανθρώπους της Νέας Ζηλανδίας και ο θαυμασμός του για τις ενέργειες που έδειξαν τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτό ανακοινώθηκε από το παλάτι του Κένσινγκτον στα μέσα Απριλίου.

Αυτό ανακοίνωσε επίσημα το παλάτι του Κένσινγκτον στο Twitter 

Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι Πρίγκιπας Ουίλιαμ Κένσινγκτον Παλάτι Νέα Ζηλανδία

Υπάρχει λοιπόν η πιθανότητα ο δούκας του Κέιμπριτζ να είναι εκτός χώρας όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ καλωσορίζουν το πρώτο τους παιδί. Το μωρό Sussex αναμένεται στα τέλη Απριλίου ή στις αρχές Μαΐου, αν και η ακριβής ημερομηνία γέννησης δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Το επόμενο μεγαλειώδες μωρό είναι καθ ‘οδόν

Meghan Markle Prince Harry Μαρόκο Πρίγκιπας William

Το μωρό Sussex αναμένεται στα τέλη Απριλίου ή στις αρχές Μαΐου

Η Μέγκαν Μαρκλ έγκυος στον πρίγκιπα Χάρι το μωρό Πρίγκιπα Γουίλιαμ

Η αναμενόμενη ημερομηνία λήξης δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί 

Η Μέγκαν Μαρκλ εγκυμονούσε τον πρίγκιπα Χάρι Πρίγκιπα Γουίλιαμ

Επίσημα ταξίδια από τον πρίγκιπα Κάρολο και τη Δούκισσα Καμίλα είναι επίσης στον ορίζοντα. Το βασιλικό ζευγάρι θα ταξιδέψει στη Γερμανία 7-10 Μαΐου, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι σχεδιάζουν το ταξίδι λίγο μετά τη γέννηση του νέου βασιλικού μωρού.

Η ευτυχισμένη βασιλική οικογένεια

Meghan Markle Kate Middleton Prince Harry Prince Prince William Royal

Θα μπορούσε ο πρίγκιπας William να χάσει τη γέννηση του μωρού Sussex;?

Εάν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ χάσει τη γέννηση της ανιψιάς του, η απουσία του θα ήταν κατανοητή. Όταν έγινε γνωστό στα μέσα Μαρτίου ότι 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε δύο τζαμιά στο Christchurch, ο πρίγκιπας William, η δούκισσα του Cambridge, ο Harry και η Meghan εξέδωσαν επίσημη κοινή δήλωση καταδικάζοντας την επίθεση. «Κανείς δεν πρέπει ποτέ να φοβάται να πάει σε έναν ιερό τόπο λατρείας», έγραψαν.

Μέγκαν Μαρκλ έγκυος Πρίγκιπας Χάρι μωρό πρίγκιπας Γουίλιαμ Νέα Ζηλανδία ταξίδι

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ επισκέφθηκε το Κράιστσερτς μετά τον σεισμό το 2011. Επισκέφτηκε ξανά τη Νέα Ζηλανδία με τη Δούκισσα Κέιτ και τον πρώτο της γιο Πρίγκιπα Τζορτζ το 2014. Αυτό ήταν το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό για τον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ εκείνη την εποχή..

Ωστόσο, δεν θα ήταν η πρώτη φορά που τα βασιλικά και δημόσια καθήκοντα του Ουίλιαμς έρχονται σε σύγκρουση με ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής του Χάρι. Ως Πρόεδρος της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FA), επρόκειτο να παρευρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου FA την ίδια ημέρα που έγινε ο βασιλικός γάμος του Χάρι και της Μέγκαν. Στο τέλος, ήταν ακόμα παρών στον βασιλικό γάμο. Theταν ο κουμπάρος, άλλωστε.

Ο γαμπρός και ο κουμπάρος 

Ο Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκε τον κουμπάρο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ

Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου 2018

Νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι Πρίγκιπας Ουίλιαμ κουμπάρος Νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι Πρίγκιπας Ουίλιαμ

Και οι δύο κουνιάδες Kate Middleton και Meghan Markle 

Meghan Markle Kate Middleton

Στο βασιλικό μπαλκόνι

πρίγκιπας Γουίλιαμ Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι μωρό