Το θέμα για τα παιδιά της Αντζελίνα Τζολί είναι συναρπαστικό, αλλά ταυτόχρονα και λίγο μπερδεμένο. Υπάρχουν τόσες πολλές και τόσο διαφορετικές καταβολές που είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη των πραγμάτων. Εάν αισθάνεστε έτσι, αλλά είστε περίεργοι για αυτό ταυτόχρονα, τότε μείνετε μαζί του! Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα παιδιά της Αντζελίνα Τζολί.

Η ακόμα ευτυχισμένη οικογένεια Brangelina

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί με τα παιδιά τους

Η Μπραντζελίνα και τα παιδιά

Πριν τελειώσει ο έρωτας της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ το 2017, το ζευγάρι ονομαζόταν Μπραντζελίνα. Για πολύ καιρό ταξίδευαν σε όλο τον κόσμο με τα παιδιά τους, τρία υιοθετημένα παιδιά και τρία δικά τους παιδιά. Τα πιτσιρίκια είναι τώρα μεταξύ 9 και 16 ετών και προέρχονται από διαφορετικές γωνιές του κόσμου.

Κανένα από αυτά δεν γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μαζί έχει το ζευγάρι Μπραντζελίνα φρόντιζαν τα παιδιά τους σε διαφορετικές πόλεις και χώρες, όπως η Γαλλία, η Νέα Ορλεάνη και το Λος Άντζελες.

Η Αντζελίνα Τζολί με τα παιδιά της στο Παρίσι

η Αντζελίνα Τζολί με τα πολλά παιδιά

Ποια είναι τα παιδιά ούτως ή άλλως?

Ο Μάντοξ συνοδεύει την Αντζελίνα Τζολί σε επίσημη τελετή

maddox ένα από τα πολλά παιδιά της Αντζελίνα Τζολί

Μάντοξ Τζολί-Πιτ

Εδώ είναι τα μεμονωμένα παιδιά της Αντζελίνα Τζολί και μερικές γρήγορες πληροφορίες σχετικά με αυτά! Η Maddox Jolie-Pitt είναι αυτή τη στιγμή 16 ετών και είναι ο μεγαλύτερος γιος της Angelina. Υιοθετήθηκε στην Καμπότζη το 2002, όταν ήταν επτά μηνών. Η Angelina ήθελε να υιοθετήσει το μωρό με τον τότε σύζυγό της Billy Bob Thornton, αλλά λόγω του χωρισμού, το έκανε μόνη της. Το Maddox υιοθετήθηκε από τον Brad Pitt το 2006. Λίγο νωρίτερα, το 2003 η Angelina ίδρυσε ένα ίδρυμα που πήρε το όνομά του.

Η Zahara Jolie-Pitt κατάγεται από την Αιθιοπία

Η Ζαχάρα ένα από τα παιδιά της Αντζελίνα Τζολί

Κόρη – Zahara Jolie -Pitt

Η Zahara Jolie-Pitt είναι σήμερα 13 ετών και υιοθετήθηκε από την Αιθιοπία όταν ήταν έξι μηνών. Υιοθετήθηκε από τον Μπραντ Πιτ ταυτόχρονα με τον αδερφό της Μέρντοκς. Το όνομά της σημαίνει «λαμπερό» στα αραβικά και έχει επίσης ένα δεύτερο όνομα – Marley, το οποίο επιλέχθηκε μετά από τον Bob Marley. Στην Αντζελίνα είπαν ότι οι γονείς της Ζαχάρα ήταν άρρωστοι με AIDS. Φοβόταν λοιπόν κανείς και για τη μικρή. Μεταξύ άλλων, είναι πολύ χαρούμενη που στηρίζει τη μητέρα της με τη φιλανθρωπία της. Η Ζαχάρα επισκέφθηκε πρόσφυγες από τη Συρία μαζί με την Αντζελίνα Τζολί το 2018.

Shiloh – το πιο υπερβολικό από τα παιδιά της Angelina Jolie

κόρη της Αντζελίνα Τζολί

Shiloh Jolie-Pitt

Η κόρη Shiloh Jolie-Pitt είναι σήμερα 12 ετών και το όνομά της σημαίνει “η ειρηνική”. Γεννήθηκε από την ίδια την Αντζελίνα Τζολί στη Ναμίμπια. Wasταν μια πολύ δύσκολη γέννα και η Αντζελίνα λέγεται ότι πίστευε μέχρι το τέλος ότι όλα θα μπορούσαν να είχαν πάει στραβά. Οι πρώτες φωτογραφίες του Shiloh πουλήθηκαν για να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Πάνω από επτά εκατομμύρια δολάρια δωρίστηκαν στην UNICEF. Το ενδιαφέρον είναι ότι στη Shiloh αρέσει πολύ να φορά ανδρικά ρούχα, στην πραγματικότητα θέλει να είναι αγόρι! Έχει κάνει πρωτοσέλιδο τον τελευταίο καιρό για το σπάσιμο του χεριού της ενώ έκανε διακοπές.

παιδιά angelina joli pax μικρά και μεγαλύτερα

Παξ Τζολί Πιτ

Ο Παξ, τώρα ένα 14χρονο αγόρι από το Βιετνάμ, υιοθετήθηκε. Αυτό συνέβη το 2007 όταν ο μικρός ήταν μόλις τριών ετών. Στην αρχή το παιδί υιοθετήθηκε μόνο από την Αντζελίνα και στη συνέχεια ο Μπραντ Πιτ έκανε το ίδιο το 2008. Το 2018, ο Pax συνόδευσε τη μητέρα του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των βραβείων Golden Globe. Σύμφωνα με τα ταμπλόιντ, θέλει να είναι ηθοποιός όπως και οι γονείς του. Σύμφωνα με τα λόγια της ίδιας της μητέρας του, προτιμά τη μουσική και θέλει να είναι DJ. Σύμφωνα με την Angelina Jolie, κανένα από τα παιδιά δεν θέλει πραγματικά να γίνει ηθοποιός, αλλά μάλλον λατρεύει τη μουσική και την τέχνη. Ο Παξ βρέθηκε στο Βιετνάμ με την Αντζελίνα Τζολί το 2011 για να μάθει περισσότερα για την πολιτιστική του καταγωγή.

υπέροχη εικόνα της Angelina jlie με τα παιδιά Knox Vivienne

Βιβιέν και Νοξ Τζολί Πιτ

Η Βιβιέν και η Νοξ Τζολί Πιτ είναι τα άλλα παιδιά της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ. Είναι δίδυμα και σήμερα είναι 9 ετών. Γεννηθήκατε στη Γαλλία τον Ιούλιο του 2008. Οι φωτογραφίες του μικρού πωλήθηκαν για πάνω από 14 εκατομμύρια δολάρια και το ποσό δόθηκε στο Foundationδρυμα Andy Jolie-Pitt.

Η Αντζελίνα Τζολί λέει για τα υιοθετημένα παιδιά της ότι είναι πολύ εξοικειωμένοι με τον αρχικό πολιτισμό τους και είναι περήφανοι για αυτό. Όλοι έχουν τις κατάλληλες εθνικές σημαίες πάνω από τα κρεβάτια τους!