Η αγάπη έρχεται, η αγάπη φεύγει! Ο κόσμος των πλουσίων και των διάσημων δεν αποτελεί εξαίρεση. Έχουμε ολοκαίνουργια απόδειξη για αυτό και φαίνεται ότι υπήρξε μια σπίθα μεταξύ του Μπραντ Πιτ και της Σαρλίζ Θερόν. Τα ΜΜΕ και οι θαυμαστές αναρωτιούνται: είναι και οι δύο σταρ πραγματικά ζευγάρι τώρα; Επειδή δεν είναι ακόμα απόλυτα επίσημο. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun», και οι δύο ηθοποιοί έχουν να κάνουν ραντεβού εδώ και αρκετό καιρό και εμφανίζονται όλο και πιο συχνά στο κοινό. Charταν η Charlize’Ex Sean Penn, όλων των ανθρώπων, που έπρεπε να είχε κάνει γνωστούς τους δύο και έκτοτε ο ερωτικός ρομαντισμός έχει αρχίσει προφανώς.

Ο Μπραντ Πιτ και η Σαρλίζ Θερόν είναι πρόσφατα ερωτευμένοι

Μπραντ Πιτ και Σαρλίζ Θερόν ένα ζευγάρι

Στα δύο αστέρια δόθηκε μια νέα αγάπη

Και γιατί όχι? Ο Μπραντ και η Σαρλίζ ήταν single για πολύ καιρό. Μια νέα αγάπη έχει ήδη δοθεί στους δύο. Μετά τη δύσκολη διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ χρειάζεται ξανά μια ανάσα και η όμορφη Νοτιοαφροαμερικανίδα ηθοποιός φαίνεται να είναι το κατάλληλο άτομο για αυτό.

Δεν είναι μόνο εξαιρετικά πλούσια και ταλαντούχα, αλλά κυρίως αυτοπεποίθηση και, όπως ο Μπραντ Πιτ, επίσης λάτρης των παιδιών. Η ηθοποιός αποφάσισε να γίνει ανύπαντρη μητέρα δύο υιοθετημένων παιδιών και από το 2012 και το 2015 απέκτησε έναν γιο και μια κόρη. Επιπλέον, η Charlize είναι επίσης πολύ ενεργή κοινωνικά, ειδικά στον αγώνα κατά του AIDS στην Αφρική και παγκοσμίως. Μια δυνατή γυναίκα που όχι μόνο αποκαλύπτει την ομορφιά και το ταλέντο της. Perhapsσως ο Μπραντ βρήκε τώρα τη γυναίκα που συνδυάζει όλες τις θετικές ιδιότητες των πρώην του?

Charlize Theron – μια ομορφιά με έντονη προσωπικότητα

Σαρλίζ Θερόν νέα αγάπη από τον Μπραντ Πιτ

Όμως, καμία αγάπη επιστροφή με την Τζένιφερ Άνιστον

Παρόλο που οι φήμες και οι εικασίες για μια νέα ερωτική σχέση μεταξύ του Μπραντ και της Τζεν κυκλοφορούσαν πρόσφατα μεταξύ των θαυμαστών, είναι πλέον απολύτως βέβαιο: δεν θα υπάρξει αγάπη επιστροφής μεταξύ των δύο! Η Jen χώρισε με τον πρώην σύζυγό της Justin Theroux πριν από ένα χρόνο, αλλά προφανώς δεν είναι έτοιμη για μια τόσο αγχωτική υπόθεση. Ναι, ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ έπρεπε να έχουν επικοινωνήσει αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό, κάτι που έδωσε στη δημοσιότητα και τις φήμες. Όμως τίποτα περισσότερο δεν βγήκε. Probablyσως είναι επίσης καλό, λαμβάνοντας υπόψη το δραματικό τέλος μεταξύ των δύο τους το 2005. Εκείνη την εποχή, η Τζένιφερ θα έπρεπε να διαβάζει για τους φίλους του άντρα της με την Αντζελίνα Τζολί στα πρωτοσέλιδα για πολύ καιρό. Και έγινε χειρότερα, ενώ η Τζεν έπαιζε το “Forsaken”, ο νεοσύζευγος Brad και η Angelina ήταν πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με τα πολυάριθμα παιδιά τους για λίγο..

Είναι σίγουρα ώρα για κάτι νέο

ο Μπραντ Πιτ και η Σαρλίζ Θερόν ερωτευμένη

Και τώρα, με τον Μπρατ Πιτ και την Αντζελίνα να παίρνουν χωριστούς δρόμους μετά από τόσα καβγά, είναι καιρός για όλους να βρουν νέους συνεργάτες. Ο Μπραντ και η Σαρλίζ απολαμβάνουν τα νέα τους συναισθήματα αυτή τη στιγμή και κρατάμε τα δάχτυλά μας σταυρωμένα ότι θα βγει και είναι οι πιέσεις των ΜΜΕ, παπαράτσι & ΣΙΑ επιβιώσει.

Ένα αστέρι ονειρεμένο ζευγάρι με μεγάλες δυνατότητες

Χόλιγουντ ονειρεμένο ζευγάρι Μπραντ Πιτ και Σαρλίζ Θερόν

Μπραντ Πιτ και Σαρλίζ Θερόν ένα ονειρεμένο ζευγάρι