Μία από τις μεγάλες εκπλήξεις των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ είναι ο Richard E. Grant. Κατά τη διάρκεια των βραβείων Όσκαρ στις 24 Φεβρουαρίου, θα μπορούσε να κερδίσει το βραβείο καλύτερου δεύτερου ηθοποιού. Αυτό θα συνέβαινε για τον ρόλο του στην ταινία “Μπορείς ποτέ να με συγχωρήσεις;” συμβεί.

Ο Richard E. Grant ήταν το επίκεντρο των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ

υπέροχη εικόνα του Richard E. Grant

Οι προσδοκίες για τα Όσκαρ 2019

Ο Richard E. Grant ισχυρίζεται ότι δεν περιμένει καθόλου επιτυχία στα βραβεία Όσκαρ του 2019. Η Catherine O’Hara, ωστόσο, έχει διαφορετική άποψη. Τον συνόδευσε κατά τη διάρκεια των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ 2019. Η Catherine O’Hara εμφανίζεται στον Richard E.

Δώστε πραγματικά μεγάλη υποστήριξη. Συνέντευξη πήρε επίσης από τους δημοσιογράφους με την ευκαιρία. Την ρώτησαν επίσης ποιοι άλλοι ρόλοι του Richard E. Grant βρήκε ιδιαίτερα σπουδαίους. Έγραψε αρκετές και στο τέλος γέλασε, λέγοντας ότι θα τον ήθελε ιδιαίτερα «στο ρόλο του Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ». Από την πλευρά του, είπε ότι θα βρει την εικόνα της Catherine O’Hara ιδιαίτερα μεγάλη.

Κατά τη διάρκεια των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ, ο Richard E. Grant συνοδευόταν από την Catherine O’Hara

Ο Richard E. Grant γελάει με το OSCARS 2019

Η ταινία “Μπορείς ποτέ να με συγχωρήσεις;”

Η ταινία με τον τίτλο “Μπορείς ποτέ να με συγχωρήσεις;” Λέει για μια εγκληματική ενέργεια που πραγματικά συνέβη. Αυτή η ταινία είναι σε σκηνοθεσία της Marielle Heller και βλέπουμε τη Melissa McCarthy στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Παίζει έναν αλκοολικό με τον Richard E. Grant και οι δυο τους παγιδεύονται σε δύσκολες καταστάσεις. Σύμφωνα με τους κριτικούς, αυτή η ταινία κερδίζει τους θεατές με τον αυθεντικό χαρακτήρα της απεικόνισης. Ο ίδιος ο τίτλος παραπέμπει σε μια ερώτηση στην ταινία.

Σκηνή από την ταινία “Μπορείς ποτέ να με συγχωρήσεις;”

Richard E. Grant στο τηλέφωνο στην ταινία του 2019

Ο Richard E. Grant ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για τον ρόλο του σε αυτή την ταινία

Richard E. Grant σε σκηνή ταινίας

Richard E. Grant και άλλα αστέρια στις υποψηφιότητες για Όσκαρ

 Richard E. Grant και άλλοι σπουδαίοι ηθοποιοί

Ο Richard E. Grant ήταν επίσης ένα βασικό πρόσωπο στα βραβεία SAG

scott mantz με τον Richard E. Grant

Zoe Ball και Richard E. Grant – selfie μαζί

Zoe Ball BBC και Richard E. Grant στο BBC