Η Σάρα Φέργκιουσον είναι γνωστή για τις πολλές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που διοργανώνει. Ένα από τα πιο διάσημα είναι Παιδικό ασθενοφόρο αέρα. Την περασμένη Τρίτη, η μητέρα δύο πριγκίπισσων διοργάνωσε μεσημεριανό γεύμα και δημοπρασία και συγκέντρωσε ζωτική χρηματοδότηση για αυτό το έργο. Μεταξύ άλλων, δημοσίευσε ένα μήνυμα σχετικά με αυτό στο Instagram. Είπε ότι ήταν μια υπέροχη μέρα για να υποστηρίξω την @childrensairamb. Η Σάρα Φέργκιουσον συνέχισε να γράφει ότι ήταν πολύ περήφανη που ήταν προστάτιδα αυτής της καμπάνιας. Τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά δύο ακόμη ελικοπτέρων. Το @childrensairamb δεν λαμβάνει καμία υποστήριξη από το κράτος και ως εκ τούτου εξαρτάται μόνο από ιδιωτικές δωρεές.

Η Σάρα και ο πρίγκιπας Άντριου πάνε ακόμα σε πολλές εκδηλώσεις μαζί 

celebrity news fergusen andrew

Η κοινή φιλανθρωπική οργάνωση της Sarah Ferguson και του πρίγκιπα Andrew

Ο οργανισμός Children’s Air Ambulance χορηγείται ταυτόχρονα από τη Sarah Ferguson και τον Prince Andrew. Στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι λειτούργησε υπέροχα για πολλά χρόνια. Για παράδειγμα, ο πρίγκιπας Άντριου ήταν εκ μέρους της Σάρα Φέργκιουσον σε μια εκδήλωση τον Μάιο του τρέχοντος έτους.

Πρόκειται για μια συνάντηση στο περίφημο παλάτι του Λάμπερθ. Εκείνη την εποχή, η Σάρα Φέργκιουσον δεν μπόρεσε να δεχτεί αυτό το ραντεβού και είχε μεγάλη σημασία για την οργάνωση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όλοι λένε ότι εντυπωσιάστηκαν από το καλό χιούμορ του πρίγκιπα Andrew. Θα συνέχιζε να μιλάει πολύ με τις οικογένειες που έχουν ήδη λάβει βοήθεια από την οργάνωση Children’s Air Ambulance.

Η φιλανθρωπία είναι σημαντική για ολόκληρη την οικογένεια της Σάρα Φέργκιουζεν

μεγάλη διασημότητα ειδήσεις fergusen με μέρος της οικογένειας

Η φιλία της Σάρα Φέργκιουσον και του πρίγκιπα Άντριου μετά το διαζύγιο

Αυτή η φιλανθρωπική εκδήλωση είναι μια άλλη αφορμή για να γράψουμε για την υπέροχη φιλία μεταξύ της Sarah Ferguson και του πρίγκιπα Andrew. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το προηγούμενο οικογενειακό ζευγάρι παρακολούθησε πολλές εκδηλώσεις μαζί φέτος. Μεταξύ των τελευταίων ήταν το Royal Ascot και ο βασιλικός γάμος της Lady Gabriella Windsor και του Thomas Kingston.

Η Σάρα και ο Άντριου με μια από τις μικρές τους πριγκίπισσες

ειδήσεις διασημοτήτων sarah fergusen με μια από τις κόρες

Σάρα για την οικογένειά σου

Παρά το διαζύγιο, η Σάρα Φέργκιουσον και ο πρίγκιπας Άντριου δίνουν μεγάλη σημασία στην οικογένειά τους. Η οικογένειά τους είναι σαν ένα τραπέζι, είπε η Σάρα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. Μπορεί να σταθεί μόνο σε τέσσερα πόδια. Σε αυτή την περίπτωση, αυτά τα πόδια είναι η Σάρα, ο πρίγκιπας Άντριου και οι δύο κόρες τους. Από την άποψη αυτή, οι τέσσερις υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον συναισθηματικά και με κάθε άλλο τρόπο. Όταν ρωτήθηκε για τον ρόλο της ως μητέρα, λέει ότι είναι πολύ, πολύ περήφανη που εκπληρώνει αυτόν τον ρόλο υπέροχα.

Το νεαρό βασιλικό ζευγάρι

ταξίδι με βάρκα από τον Φέργκιουζεν και τον πρίγκιπα Άντριου ειδήσεις διασημοτήτων

Ωστόσο, ακόμη και χωρισμένοι, οι δυο τους παρέμειναν καλοί φίλοι

νεαρός Άντριου και Σάρα διασημότητα ειδήσεων

Η Σάρα και ο Άντριου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Άντριου Σάρα Νταϊάνα Χάρι

Ο γάμος του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Fergusen 

διασημότητα ειδήσεις γάμος Σάρα Άντριου

Ευγενία ανάμεσα στον άντρα σου και τη μητέρα σου 

sarah fergusen eugenie και σύζυγος της eugenie