Πριν από μερικές εβδομάδες γράψαμε για τον χωρισμό της Helene Fischer με τον επί χρόνια φίλο της. Τώρα άλλα εικονίδια της ποπ τραγουδίστριας φαίνεται να κάνουν ένα διάλειμμα από την τέλεια σχέση τους και είναι οι Andrea Berg και Uli Ferber. Υπάρχουν ακόμη εικασίες για πιθανό χωρισμό. Ποια είναι η αλήθεια και τι όχι – ίσως ο καθένας θα μπορούσε να αποφασίσει μόνος του χάρη στη δική του διαίσθηση.

Ο Andrea Berg μεγάλωσε από την ευτυχισμένη σχέση τους

Τραγουδώντας στη σκηνή

Αναδρομική σχέση της Andrea Berg και του Uli Ferber

Οι δύο τραγουδιστές της ποπ παντρεύτηκαν πριν από 11 χρόνια και η σχέση τους είναι φυσικά ακόμα μεγαλύτερη. Προς το παρόν γίνεται λιγότερο λόγος ένας χωρισμός, είναι ακόμα ένα διάλειμμα. Η 53χρονη πήγε ένα ταξίδι στη Νότια Αφρική και ο σύζυγός της την άφησε στο σπίτι.

Μόνο η 20χρονη κόρη της ήρθε. Αυτό έχει παρακινήσει πολλούς να διαδώσουν φήμες για πιθανό χωρισμό μεταξύ των δύο. Σύμφωνα με την Andrea Berg, αυτό είναι απλώς ένα ακίνδυνο διάλειμμα και, κατά τη γνώμη της, αυτό είναι αρκετά φυσιολογικό. Ο λόγος που ταξίδεψε μόνη της με την κόρη της είναι ότι ο σύζυγός της Ulrich Ferber ήθελε να κάνει άλλα πράγματα ταυτόχρονα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πούμε, οπότε ο τραγουδιστής της ποπ.

Ένα υπέροχο ζευγάρι – Andrea Berg και Uli Ferber

Οι τραγουδιστές της ποπ Ferber και Berg

Ο ποπ τραγουδιστής με θέμα τις σχέσεις

Η Andrea Berg φαίνεται να κάνει το καλύτερο της κατάστασης για την εικόνα της. Χρησιμοποιεί τις ερωτήσεις σχετικά με το διάλειμμα για να μοιραστεί μερικές σοφές λέξεις για τις σχέσεις αγάπης. Κατά τη γνώμη της, η άδεια σε μια εκτεταμένη σχέση είναι κάτι που δεν πρέπει να προκαλεί ζήλια. Ο καθένας πρέπει να έχει το δικαίωμα να περνά χρόνο με τα δικά του πράγματα και όχι απαραίτητα να εκπληρώνει τις επιθυμίες του συντρόφου του. Κάπως έτσι φαίνεται να σκέφτεται ο Αντρέα Μπεργκ για τέτοιες καταστάσεις. Αν είχε αναγκάσει τον άντρα της να έρθει μαζί της, το ταξίδι θα ήταν λιγότερο ευχάριστο γιατί δεν θα ήθελε να το κάνει και θα είχε αρνητικές συνέπειες για όλους.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι έχει μόλις ωριμάσει αρκετά για να καταλάβει πραγματικά τέτοια πράγματα. Φαίνεται λοιπόν ότι έχει πραγματικά μεγαλώσει από τον ευτυχισμένο γάμο της. Τώρα θέλει επίσης να βοηθήσει τους άλλους να γίνουν πιο ευτυχισμένοι στις σχέσεις τους.

Ο Αντρέα μπορεί τώρα να πει σοφά λόγια για την αγάπη

Τραγουδιστές ποπ - πολύ υπέροχο ζευγάρι

Στην αγάπη δεν υπάρχει χώρος για ζήλια για τα χόμπι του συντρόφου – έτσι ο Μπέργκερ

Η ποπ τραγουδίστρια Uli με την Andrea

Ο Uli Ferber φαίνεται να έχει ακόμα έναν ευτυχισμένο γάμο με τον Andrea Berg

Uli - διάσημος ποπ τραγουδιστής

Ο Αντρέα Μπεργκ κάνει τώρα ένα διάλειμμα στη Νότια Αφρική

Andrea Berg - μεγάλος τραγουδιστής