Οι ρετρό τάσεις της μόδας στην τρέχουσα μόδα φαίνεται να συμβαδίζουν πολύ καλά. Είναι δημοφιλείς και λαμβάνονται και διαδίδονται όχι μόνο από τους απλούς ανθρώπους αλλά και από τις προκριματικές εκλογές. Αυτό μας δείχνει και η Selena Gomez, η οποία πριν από λίγες μέρες, αλλά και πριν από αυτό, έδειξε ξανά και ξανά τον εαυτό της σε υπέροχες εμφανίσεις των 90s. Φαίνεται ότι πήρε την Courteney Cox, Monika από το “Friends”, ως πρότυπο. Οι παρακάτω εικόνες υποστηρίζουν σαφώς αυτήν τη διατριβή.

Ο Γκόμεζ με ένα όμορφο φόρεμα όπως η Κόρτενι Κοξ

Λουλουδάτα prints της Courtney Cox και της Gomez

Μεγάλα φορέματα και κοντά φορέματα

Τα φορέματα με κοντό μοτίβο είναι προκλητικά και ταυτόχρονα γνήσια θηλυκά και ρομαντικά. Ποτέ δεν ήταν πραγματικά εκτός μόδας εξαιτίας αυτού. Στη δεκαετία του ’90 φαίνεται να έχουν πάρει ένα ιδιαίτερα δημοφιλές σχήμα με ενδιαφέροντα αποκόμματα. Αυτό προφανώς ενέπνευσε επίσης τη Selena Gomez να ντυθεί σαν τους αγαπημένους της χαρακτήρες από τη σειρά ταινιών “Friends” αυτές τις μέρες.

Τα κοντά και στενά φορέματα είναι ένα άλλο στυλ γυναικείας ένδυσης που μπορεί να εντοπιστεί στα 90s. Η Selena Gomez σίγουρα φαίνεται να το απολαμβάνει εξίσου. Αλλά κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος διασημοτήτων, το κράτησε πολύ σύντομο.

Κομψό μοντέρνο φόρεμα της Selena σε ρετρό στυλ

Μαύρο φόρεμα Courtney Cox και Selena

Ουδέτερο τοπ και τζιν – ένα κλασικό που είναι ακόμα βιώσιμο

Άλλα ρούχα στα οποία δεν μπορούν να αγνοηθούν οι ομοιότητες μεταξύ της Courteney Cox και της Selena Gomez είναι όπως στην παρακάτω εικόνα. Αποτελούνται από μια απλή εμφάνιση σε ουδέτερο χρώμα. Αυτό είναι ένα αγκάλιασμα σώματος μαύρο μπλουζάκι. Συνδυάστηκε με απλό τζιν για καθημερινή στολή. Στην περίπτωση της Selena, η ιδέα προσαρμόστηκε στον μεταβατικό καιρό και ναι, φαίνεται ιδιαίτερα υπέροχη και πρακτική. Τα αξεσουάρ είναι μια άλλη πτυχή που κάνει τη συνολική εμφάνιση να φαίνεται πολύ πιο μοντέρνα και επίκαιρη.

Selena Gomez τζιν και μαύρο τοπ

Ανέγραψε η Σελένα αυτά τα ρούχα από την Courteney Cox ή όχι?

Το μεγάλο ερώτημα σχετικά με αυτά τα ρούχα από τη Selena Gomez παραμένει αν τα αντέγραψε πραγματικά ή όχι από την Courteney Cox. Γιατί μερικές φορές μοιάζει πραγματικά, γιατί τα μοντέλα της είναι σχεδόν ακριβώς όπως αυτά της ηθοποιού. Or μπορεί η δεκαετία του 90 να έχει κάποιες τυπικές εμφανίσεις που μπορείτε να δείτε με τη Selena και την Courteney, αλλά και με πολλούς άλλους τότε και τώρα.

Ουδέτερη πολυεπίπεδη εμφάνιση σε τρία χρώματα

υπέροχη η Selena Gomez

Οι ομοιότητες στην εμφάνιση δεν μπορούν να αγνοηθούν εδώ

Παρόμοια με τον Γκόμεζ και τον Κοξ

Το λευκό και το τζιν είναι ένας εξίσου συνηθισμένος συνδυασμός στη δεκαετία του ’90 και σήμερα

Η Selena Gomez ρούχα καθημερινά

Ανέγραψε η Selena αυτό το look από την Courteney?

Selena και Courtney Cox - λευκό στυλ