Αρκετά προκλητικό και συχνά με πολύ γυμνό δέρμα – έτσι γνωρίζετε τη σέξι παρουσιάστρια Sophia Thomalla από την τηλεόραση και φυσικά από το Instagram. Η 29χρονη καλλονή είναι ένα ευέλικτο ταλέντο και πολύ επιτυχημένη ως ηθοποιός και μοντέλο. Έχει κάνει πρωτοσέλιδο εδώ και αρκετό καιρό με την ταραχώδη ερωτική της ζωή και πάντα το αντιμετωπίζει με ηρεμία πώς αντιδρούν τα ΜΜΕ σε αυτήν. Αφού η Bild-Zeitung ανακοίνωσε πρόσφατα ότι χώρισε με τον φίλο της μουσικό Γκάβιν Ρόσντεϊλ, τώρα τρέμει για μια νέα ερωτική σχέση …

Η Sophia Thomalla είναι πρόσφατα ερωτευμένη

sophia thomalla διασημότητα με τον loris karius

Ο τερματοφύλακας Λόρις Κάριους έχει πιάσει πλέον την καρδιά της Σοφίας

Η Shophia Thomalla φαίνεται ότι έχει ήδη ξεπεράσει τον χωρισμό από το αγόρι της, γιατί τώρα δημοσιεύει καρδιές στο Instagram. Και στην εικόνα άλλος από τον ποδοσφαιριστή Λόρις Κάριους. Και στην παραλία στο Μαϊάμι, οι δυο τους είναι χαρούμενοι και χαλαροί μαζί. Πολυάριθμες φωτογραφίες σε όλα τα μέσα είναι ήδη απόδειξη της ολοκαίνουργιας ερωτικής σχέσης και οι πολλοί θαυμαστές είναι περίεργοι και ενθουσιασμένοι να δουν τι θα προκύψει.

Σχεδόν ένα εκατομμύριο ακόλουθοι στο Instagram πιστεύουν ότι η Σοφία είναι υπέροχη ούτως ή άλλως και αυτή τη στιγμή την επευφημούν. Λοιπόν, κρατάμε τα δάχτυλά μας σταυρωμένα και για τους δύο.

Ο τερματοφύλακας του σταρ Λόρις Κάριους

loris karius και sophia thomalla μαζί

Γιατί είναι η Sophia Thomalla όπως είναι σήμερα?

Ένα μεγάλο μέρος αυτού του μυστικού βρίσκεται πιθανώς στα παιδικά της χρόνια, στο ρόλο της μητέρας της, της γερμανίδας σταρ του κινηματογράφου Σιμόν Τόμαλα. Η Σοφία δεν γεννήθηκε μόνο σε μια πραγματική οικογένεια καλλιτεχνών στο Ανατολικό Βερολίνο, αλλά μεγάλωσε πάντα με πολλή αγάπη, εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Έτσι μεγαλώνει με αυτοπεποίθηση και δυνατή και βρίσκει τον δικό της τρόπο στη ζωή. Και ανεξάρτητα από το αν σε κάποιους δεν αρέσουν όλα όσα κάνει, η Sophia Thomalla είναι μοναδική και έχει μεγάλη αναγνωριστική αξία και ένα ακαταμάχητο χάρισμα.

Η Sophia Thomalla είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ομορφιές στη Γερμανία

Σοφία Θόμαλα σταρ

Και τι λέει η διάσημη μητέρα της Σοφίας, Simone Thomalla, σε συνέντευξή της Εορτάσιμος, όταν ρωτήθηκε πώς βρήκε τις προκλητικές αναρτήσεις της κόρης της; – “Συνηθίζεις τα πάντα … και έτσι κι αλλιώς δεν πρέπει να τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά.”

Και τα δύο φαίνονται υπέροχα μαζί

φωτογραφία παραλίας sophia thomalla loris karius

Τα τατουάζ και η μόδα είναι επίσης κοινά πάθη

φωτογραφία της παραλίας sophia thomalla με τον loris karius

Και αγάπη? Σίγουρα είναι και εκεί!  

η sophia thomalla φιλά τον loris karius