Μοντέρνα χρώματα για το σαλόνι 2015 ζεστά

Έχουμε γράψει πολλά άρθρα σχετικά με την επιλογή χρωμάτων τους τελευταίους μήνες

Αλλά αυτό είναι διαφορετικό για διάφορους λόγους. Πρώτον, είναι μια ματιά στις τάσεις που αναμένονται το 2015. Επιπλέον, καθοδηγούμαστε στην παρουσίασή μας από τα συμπεράσματα που έβγαλαν ειδικοί από το AkzoNobel.

Μοντέρνα χρώματα για το σαλόνι 2015

Μοντέρνα χρώματα για σαλόνι 2015 στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού

Είναι το διεθνές κέντρο σχεδίασης χρωμάτων στο Άμστερνταμ. Καθορίζετε το κύριο χρώμα του επόμενου έτους και η γνώμη τους γίνεται σεβαστή κάθε φορά σε όλο τον κόσμο.

Αν σκέφτεστε νέα χρώματα για το σαλόνι ή άλλα δωμάτια ούτως ή άλλως, τότε είναι καλύτερο να αντλήσετε έμπνευση από τα συμπεράσματά τους.

Σε συνδυασμό ζεστά και ουδέτερα χρώματα

σύγχρονα χρώματα για το σαλόνι 2015 βούτυρο κίτρινο γκρι

Πορτοκαλί χαλκός

Μοντέρνα χρώματα για σαλόνι 2015 παραδοσιακά

Προφανώς είναι πολύ κρύο για εμάς τους ανθρώπους με την άμεση και μεταφορική έννοια της λέξης. Η παγκόσμια ανάπτυξη, οι κλιματικές αλλαγές, η γρήγορη, σύγχρονη ζωή μας κάνουν να ευχόμαστε κάτι καλύτερο. Weάχνουμε για ζεστασιά και πιθανότατα θα τη βρούμε στις πορτοκαλί-χάλκινες αποχρώσεις, οι οποίες αποδεικνύονται τα κύρια χρώματα για το σαλόνι και την εσωτερική ατμόσφαιρα γενικότερα.

Η έλξη αυτής της παλέτας είναι ότι είναι τόσο απαλή όσο και υπερσύγχρονη χάρη στη μεταλλική γυαλάδα. Ως συνδυασμός τάσης, προτείνουμε να συνδυαστεί με παστέλ χρώματα, ουδέτερα και άλλα πορτοκαλί και μεταλλικά στοιχεία.

Ένα πολύ βαθύ χάρισμα

Μοντέρνα χρώματα για σαλόνι 2015 τζάκι

Η δημοτικότητα των χρωμάτων πορτοκαλί-χαλκού για το σαλόνι και ο σχεδιασμός οφείλεται πιθανώς στο γεγονός ότι εκπέμπουν ένα συγκεκριμένο βάθος. Ως αποτέλεσμα, δημιουργούν πάντα μια ζεστή εμφάνιση που είναι ζεστή και εξαιρετικά άνετη.

Χαιρετίσματα στον ήλιο και τους εξωτικούς κόσμους

Μοντέρνα χρώματα για σαλόνι 2015 πράσινη μέντα

Εάν επιλέξετε τα πορτοκαλί-χάλκινα χρώματα στο σαλόνι, τότε σίγουρα θα επιτύχετε μια ισχυρή, εξωτική αίσθηση. Αυτό είναι επιθυμητό και επιθυμητό από όλο και περισσότερους ανθρώπους. Σας θυμίζει συνεχώς τον ήλιο και τα εξωτικά, αμμώδη τοπία. Είναι επομένως πολύ κατάλληλο να το συνδυάσουμε με τα χρώματα άλλων φυσικών στοιχείων που απαντώνται στις νότιες χώρες. Σκεφτείτε ώχρα, σέπια, μπλε σε όλες τις παραλλαγές τους. Μια τέτοια επιλογή γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, ειδικά σε μικρούς χώρους.

Το παιχνίδι του φωτός και τα μοντέρνα χρώματα στο σαλόνι για το 2015

Μοντέρνα χρώματα για καναπέδες καθιστικού 2015

Το 2015, η χρήση παρακείμενων αποχρώσεων στην παλέτα χρωμάτων θεωρήθηκε πολύ καινοτόμος. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για την αλληλεπίδραση του φωτός. Αυτό δημιουργεί μια πλούσια υφή. Αυτό δημιουργεί μια βαθύτερη και πιο ζεστή αύρα.

Μην συνδυάζετε πολύ εμφανή χρώματα

Μοντέρνα χρώματα για σαλόνι 2015 κίτρινο

Υπάρχουν τα έντονα χρώματα, αλλά στο σαλόνι του 2015, άλλοι θα κλέψουν την παράσταση. Επειδή υπάρχουν αποχρώσεις που φαίνονται πολύ λεπτές, αλλά τελικά κυριαρχούν στο δωμάτιο πολύ περισσότερο από όσο θα νόμιζες πριν τις επιλέξεις. Είναι ιδιαίτερα φθηνά αν θέλετε να φωτίσετε τη μία ή την άλλη σκοτεινή γωνία. Σκεφτείτε γκρι-μπλε και ουδέτερες ροζ τόνους στο δωμάτιο.

Μπεζ εσωτερικό δωματίου σε παραδοσιακό στιλ  Μοντέρνα-χρώματα-για-σαλόνι-2015-παράθυρα    Τραπεζάκι σαλονιού καλυμμένο με δέρμαΧρώματα για σαλόνι 2015 γκρι καναπές δερμάτινο τραπέζι μοντέρνο

Καυσόξυλα ως διακόσμηση τοίχου

σύγχρονα χρώματα για σαλόνι 2015 καυσόξυλα

Γυναικεία ροζ και μπλε χρώματα

κουρτίνες παραδείγματα χρωμάτων για το σαλόνι 2015 ουδέτερο

Κόκκινο χρώμα στο σαλόνι

Χρώματα για σαλόνι κόκκινη πολυθρόνα 2015

Κομψά κομμάτια με νόημα

Μοντέρνα χρώματα για λωρίδες σαλονιού 2015

   Χαμηλό σετ στρογγυλά ξύλινα τραπεζάκια σαλονιούΧρώματα για σαλόνι 2015 ζεστό φως σύγχρονο

Βαθύ μπλε σχέδιο τοίχου

Μοντέρνο σχέδιο χρώματος για σαλόνι 2015 λευκό δέρμα

Παραδοσιακός εσωτερικός σχεδιασμός για φέτος

υπέροχα χρώματα για σαλόνι 2015 φυτά εσωτερικού χώρου

Γυναικείο, χαριτωμένο σχέδιο χρώματος

έντονα χρώματα για σαλόνι 2015 μοβ κουρτίνες

Τιρκουάζ και ανοιχτό πράσινες αποχρώσεις

Μοντέρνα χρώματα-για σαλόνι 2015 κουρτίνες καναπές

Ροδάκινες χρωματιστές ρίγες τοίχου ως έμφαση εδώ

Μοντέρνα χρώματα για σαλόνι 2015 φρέσκα