χρωματική σχεδίαση και πολύχρωμες ζωντανές ιδέες παστέλ χρώματα ροζ ροζ

Χρωματικός σχεδιασμός και πολύχρωμες ιδέες ζωντανής ζωής – όμορφες αποχρώσεις του ροζ – από λεπτές έως πραγματικά συγκλονιστικές

Το ροζ δεν είναι μόνο ένα χρώμα. Αντιπροσωπεύει μια στάση.Έτσι η Μάιλι Σάιρους. (“Το ροζ δεν είναι απλώς ένα χρώμα, είναι μια στάση!”)

Και η Όντρεϊ Χέπμπορν είπε: Πιστεύω στο ροζ! (Πιστεύω στο ροζ)

Ορίστε λοιπόν το έχετε.

Οι άνθρωποι που είναι εξαιρετικά αντίθετοι στις απόψεις τους επιβεβαιώνουν ότι αυτή η απόχρωση είναι πολύ σημαντική για να αγνοηθεί όταν επιλέγετε για οποιαδήποτε περίσταση.

Αλλά περιμένετε λίγο! Μην πηγαίνετε κατευθείαν στο πλησιέστερο κατάστημα που πουλάει βαφή τοίχου. Πριν το κάνω αυτό, θα ήθελα να σας δείξω μερικά ωραία παραδείγματα ροζ αποχρώσεων χρησιμοποιώντας μερικά λουλούδια. Αναδεικνύουν τις καλύτερες, απαλές, ζωντανές και χαριτωμένες αποχρώσεις του ροζ που μπορώ να φανταστώ. Η ίδια η φύση μας διδάσκει επίσης πώς να κάνουμε αυτά τα χρώματα στο σπίτι.

Τα τριαντάφυλλα αντιπροσωπεύουν πολύτιμες μελέτες περιπτώσεων για τη χαλαρή, ασύγκριτη χρήση αυτού του χρώματος. Μας δείχνουν πώς το πορτοκαλί, το κίτρινο και η κρέμα μπορούν να ζήσουν μαζί στο ίδιο αντικείμενο.

Έτσι, όταν αρχίζετε να σχεδιάζετε το ροζ δωμάτιο σας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το οποίο μπορείτε να μάθετε από τα λουλούδια

σχεδίαση χρώματος και πολύχρωμες ιδέες διαβίωσης ροζ τριαντάφυλλο λουλούδι

Εδώ βλέπουμε ένα τέτοιο δωμάτιο που πραγματικά θα το έλεγα «ροζαβίτη». Τα υπέροχα σχήματα του ροζ έχουν στρογγυλοποιηθεί με φρέσκο ​​πράσινο. Αποφεύγεις όμως και το «πολύ γλυκό» look! Το ασπρόμαυρο χαλί ζέβρας συμβάλλει σε αυτό.

Αγαπημένο και ροζ, αλλά όχι πολύ χαριτωμένο!

χρωματικός σχεδιασμός και πολύχρωμες ιδέες διαβίωσης σαλόνι με ροζ βαφή τοίχου

Ο συνδυασμός μαύρου και ροζ μπορεί να βρεθεί στα έργα πολλών διαφορετικών καλλιτεχνών, σχεδιαστών και στιλιστών. Εμφανίζεται τόσο στο Mamie Eisenhower όσο και στον Isaac Mizrahi. Σε όλα τα πλαίσια φαίνεται μαγικό, ελεγχόμενο και κομψό. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τόνους ασπρόμαυρου για να έχετε το αποτέλεσμα που βλέπετε εδώ.

Μερικές φορές αρκεί μια ωραία καρέκλα, καθώς και μερικές προφορές στο ίδιο χρώμα εδώ και εκεί, για να επιτευχθεί ένα πολύτιμο αποτέλεσμα

σχεδιασμός χρώματος και πολύχρωμες ιδέες διαβίωσης παστέλ χρώματα ροζ χρώμα σαλόνι χρώματος τοίχου

Το έρημο τοπίο εδώ με εμπνέει επίσης να χρησιμοποιήσω το ροζ στο δωμάτιό μου. Θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να αναπαράγετε αυτήν την εμφάνιση χρησιμοποιώντας το Μπέντζαμιν Μουρ Χρησιμοποιήστε αποχρώσεις του Pink Panther, Elephant Grey και Devonwood Taupe.

Οι τοίχοι του σπιτιού σε μια λεπτή ροζ απόχρωση

έγχρωμος σχεδιασμός και πολύχρωμες ιδέες διαβίωσης ροζ ροζ τοίχοι σπιτιών

Λατρεύω τον τρόπο που λειτουργεί αυτή η παλέτα χρωμάτων στο δωμάτιο. Τονίζει περισσότερο τη διαφορετικότητα των λεπτομερειών παρά τη σημασία του «αντικειμένου των αστεριών». Οι αποχρώσεις σοκολάτας είναι ελκυστικές και νόστιμες θα έλεγα. Εμφανίζονται ζωντανά, ωστόσο, κυρίως λόγω των τόνων στο ροζ.

Τονισμοί σε ροζ και τριαντάφυλλο – πολυέλαιος που τραβάει τα βλέμματα

σχεδιασμός χρώματος και πολύχρωμες ιδέες διαβίωσης παστέλ χρώματα ροζ ροζ πολυέλαιος σαλόνι

Σε αυτή την περίπτωση, το ροζ χρώμα του τοίχου φαίνεται να “ψιθυρίζει”. Η προσέγγιση εδώ μπορεί να περιγραφεί ως φιλόξενη και ρομαντική. Εδώ εμφανίζεται ξανά η παλέτα της ερήμου, αλλά το κάνει με τον πιο λεπτό τρόπο.

Πολύ απαλό χρώμα τοίχου σε ανοιχτό ροζ

σχεδιασμός χρώματος και πολύχρωμες ιδέες διαβίωσης ροζ τοίχο χρώμα κρεβατοκάμαρα παστέλ χρώμα φωτός

Perhapsσως όταν χρησιμοποιείτε τη Rosa να θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το δωμάτιο ως μοντέλο συγκεκριμένα. Τα χρώματα φαίνεται να συνδυάζονται όπως σε έναν κλασικό αγγλικό κήπο. Φαίνεται ότι κανείς δεν σκέφτηκε να τα προσαρμόσει. Το αποτέλεσμα του καυτού ροζ καναπέ έχει απαλυνθεί από τις πιο απαλές αποχρώσεις της σκουριάς. Ο πίνακας πρόσθεσε κίτρινο, μπλε, σοκολάτα και κρέμα στο δωμάτιο.

Ένας επιτυχημένος συνδυασμός χρωμάτων από έντονα χρώματα

χρωματικός σχεδιασμός και πολύχρωμες ιδέες διαβίωσης ροζ ροζ σαλόνι

Το φιλόξενο σαλόνι λειτουργεί υπέροχα με τους οργανικούς χρωματικούς του συνδυασμούς. Το ροζ του σκαμπό δεν ταιριάζει με το κόκκινο του χαλιού ή τη λεβάντα απόχρωση του τοίχου. Η ατμόσφαιρα ενισχύεται περαιτέρω από τα ανοιξιάτικα πράσινα μαξιλάρια στον καναπέ.

Το ανοιχτό ροζ χρώμα τοίχου είναι το σωστό φόντο για όλα τα άλλα χρώματα σε αυτό το σαλόνι

σχεδιασμός χρώματος και πολύχρωμες ζωντανές ιδέες ροζ χρώμα αποχρώσεις ιδέες χρώματος κόκκινου χρυσού

Δεν θέλετε να διανείμετε το ροζ σε όλο το δωμάτιο; Δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό, γιατί μπορεί επίσης να έχει ισχυρό αντίθετο. Εδώ βλέπουμε μια απλή ροδόπορτα, η οποία κρύβει αρκετή ζεστασιά και γοητεία σε όλο το δωμάτιο.

Πόρτα εισόδου σε χαριτωμένο ροζ

χρωματική σχεδίαση και πολύχρωμες ζωντανές ιδέες χρωματικές ιδέες παστέλ ροζ

Η επόμενη εικόνα μας δείχνει έναν άλλο πολύ αποτελεσματικό τρόπο χρήσης του ροζ. Το φωτεινό, βαθύ σχήμα χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργήσει ένα υπέροχο υπόβαθρο για τα βιβλία. Wasταν πλαισιωμένο με λευκό, γκρι και μαύρο. Η απόχρωση του ροζ έχει επίσης προστεθεί στις θέσεις του στο δωμάτιο σε πιο ήπιες μορφές.

Ιστορικό για τα βιβλία

χρωματική σχεδίαση και πολύχρωμες ιδέες διαβίωσης σαλόνι ροζ χρώμα τραπεζαρία τραπεζαρία

Αν θέλετε πραγματικά να προχωρήσετε με το ροζ, προχωρήστε! Σε αυτή την περίπτωση εδώ, ο τιρκουάζ τοίχος φέρνει ακριβώς τη σωστή ποσότητα χαλάρωσης

χρωματική σχεδίαση και πολύχρωμες ιδέες διαβίωσης ροζ τοίχο χρώμα κρεβατοκάμαρα τιρκουάζ πράσινο

Το ροζ σε συνδυασμό με το μεταλλικό δίνει την αίσθηση της απομόνωσης. Αν και η σκίαση που αναφέρθηκε πρώτα περιορίστηκε στα σκαμπό και τις κουρτίνες, ο ρόλος τους δεν είναι λιγότερο αισθητός.

Ροζ αναμεμειγμένο με μεταλλικό – ένας αποτελεσματικός συνδυασμός χρωμάτων

χρωματική σχεδίαση και πολύχρωμες ιδέες διαβίωσης ροζ χρώματα στο σαλόνι

Εδώ το μεταλλικό λάμπει ξανά πίσω από το ροζ. Αυτό το χρωματικό θέμα επαναλαμβάνεται στις λωρίδες του μαξιλαριού. Οι μεταλλικές αποχρώσεις αποτελούν στην πραγματικότητα ένα τόξο σε αυτό το δωμάτιο.

Ένα άλλο παράδειγμα στο ίδιο μίγμα χρωμάτων

σχεδιασμός χρώματος και πολύχρωμες ιδέες διαβίωσης ροζ ροζ ρίξτε μαξιλάρια

Μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε κόκκινο και ροζ. Δεν σε νοιάζει τι λένε οι φίλοι σου για αυτό. Χρησιμοποιήστε τα τριαντάφυλλα ως οδηγό.

Αυτή η πινελιά του ροζ στην καρδιά του λουλουδιού συμπληρώνει υπέροχα τα κόκκινα χρώματα στα πέταλα

χρωματική σχεδίαση και πολύχρωμες ζωντανές ιδέες ροζ κόκκινο τριαντάφυλλο λουλούδι

Όπως το ίδιο το τριαντάφυλλο, αυτό το παράδειγμα είναι οργανικά υπέροχο.

Έχετε κόκκινο, μπλε, πράσινο, ροζ, κοραλί και κίτρινο και όλα φαίνονται υπέροχα μαζί

πολύχρωμες ζωντανές ιδέες συνδυασμός χρωμάτων ροζ σολομός κόκκινο μπογιά τοίχου

Ποτέ μην υποτιμάτε τη σχεδιαστική δύναμη του ροζ και του πράσινου. Ποιο είναι το πιο φυσικό ουδέτερο χρώμα; Φυσικά είναι πράσινο. Γι ‘αυτό λειτουργεί υπέροχα σε κάθε συνδυασμό και τους δίνει ζωή. Το δωμάτιο που εμφανίζεται εδώ δείχνει μια πολύ επιδέξια χρήση του πράσινου. Ο συνδυασμός με ροζ και λευκό είναι απλά όμορφος για να ερωτευτείς. Αποδεικνύει ότι οι πράσινοι τοίχοι δεν είναι ο μόνος κατάλληλος τρόπος για να αναδείξει το ροζ χρώμα.

Ισορροπία μεταξύ των αποχρώσεων του χρώματος

σαλόνι παστέλ ροζ συνδυασμός χρωμάτων και πολύχρωμες ιδέες διαβίωσης

Τα παιδιά της δεκαετίας του 60 είναι κυρίως πολύ προσκολλημένα στο ροζ χρώμα. Αυτό ισχύει και για το πορτοκαλί. Και οι δύο αποχρώσεις έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ. Σε αυτή την εικόνα βλέπουμε εξαιρετικές ροζ καρέκλες και τραπεζομάντηλα με έντονα ροζ και πορτοκαλί μοτίβα.

Δεν θέλετε να καθίσετε αμέσως και να χύσετε ένα ποτήρι κρασί;?

χρωματική σχεδίαση και πολύχρωμες ιδέες διαβίωσης ροζ ροζ διακοσμήσεις τραπεζιού τραπεζαρία καρέκλες τραπεζαρίας

 Δημιουργήστε μια έντονη παλέτα χρωμάτων όπως αυτή

σχεδιασμός χρώματος πολύχρωμες ιδέες διαβίωσης ροζ ροζ βασιλικό μπλε χρώμα τοίχου