ουδέτερο σχέδιο χρωμάτων ρετιρέ μοντέρνο που φαίνεται από ψηλά

Μοναδικός εσωτερικός σχεδιασμός στο διαμέρισμα – ουδέτερο συνδυασμό χρωμάτων

Σας παρουσιάσαμε πολλά για ενδιαφέροντα χρώματα και φωτεινά και φωτεινά διακοσμητικά σπιτιών. Σε περίπτωση όμως που σας αρέσουν τα παστέλ χρώματα και τα ουδέτερα σχέδια, εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να διακοσμήσετε και να διακοσμήσετε το σπίτι σας με ουδέτερα χρώματα. Τα ουδέτερα χρώματα είναι υπέροχα και υπέροχα για να δημιουργήσετε μια ήρεμη και άνετη ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Είναι επίσης απολύτως κατάλληλα να κάνουν το εσωτερικό πιο άνετο και να το κάνουν να φαίνεται ζεστό και φιλόξενο. Εδώ είναι μερικές ιδέες για το πώς να δημιουργήσετε ένα κομψό εσωτερικό χρησιμοποιώντας ουδέτερα χρώματα.

Επιλέξτε το συνδυασμό χρωμάτων – Εσωτερικό σαλονιού – ελκυστικό σκαμπό με διασταύρωση ζέβρας

μονόχρωμος συνδυασμός χρωμάτων σκαμπό ζέβρα που διασχίζει γκρίζα σκιά

Επιλέξτε ένα συνδυασμό χρωμάτων που θα χρησιμοποιηθεί στο δωμάτιο. Δοκιμάστε ενδιαφέροντα, ουδέτερα χρώματα. Όχι μόνο γκρι, λευκό ή μαύρο. Πηγαίνετε για το γκριζωπό μπλε, καφέ και μοβ, υπόλευκο και πράσινο με κίτρινο μουστάρδα ή σιωπηλούς μπλε τόνους. Επιλέξτε μια πιο ανοιχτή ή πιο έντονη απόχρωση ή άλλη ουδέτερη, ώστε να συνδυάζονται με το κυρίαρχο χρώμα. Αυτό θα κάνει το δωμάτιο να φαίνεται πιο ενδιαφέρον και διαφορετικό.

Highlight – κομψό σαλόνι σε μοντέρνο στιλ – εντυπωσιακά κρεμαστά φωτιστικά

καθιστικό glanzpunk κόκκινο βάψιμο τοίχου φωτιστικά ουδέτερα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιπλέον, ουδέτερα χρώματα για να δείξετε τις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, όπως εισόδους και αποθηκευτικούς χώρους. Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτά τα ουδέτερα χρώματα έρχονται σε αντίθεση με το ουδέτερο, κυρίαρχο χρώμα της επιλογής σας.

Προφορές – μινιμαλιστικό σχεδιασμό σαλονιού με έντονα κόκκινα μαξιλάρια με διάταξη στον καναπέ

ουδέτερο συνδυασμό χρωμάτων μινιμαλιστικό σαλόνι κόκκινο μαξιλάρι ρίψης

Για να κάνετε τα δωμάτια στο σπίτι πιο ενδιαφέροντα, προσθέστε τόνους και πρόσθετα στοιχεία. Επιλέξτε κορεσμένες αποχρώσεις χρωμάτων που χρησιμοποιούνται στο συνδυασμό χρωμάτων για να προσθέσετε ζωντανές πινελιές στο εσωτερικό. Αυτό θα κάνει το δωμάτιο πιο κομψό και άνετο.Οι βαθιές πινελιές χαρακτηρίζονται επίσης εξαιρετικά από ένα ουδέτερο συνδυασμό χρωμάτων, όπως ανοιχτό ροζ ή κίτρινο σε ένα ασπρόμαυρο δωμάτιο. Ορίστε έργα τέχνης, μικρά έπιπλα και διακοσμήσεις ως τόνους.

Φωτισμός – υφές από μεταξωτό ύφασμα – λεπτές μπεζ και πράσινες αποχρώσεις

ουδέτερο σχέδιο χρωμάτων σαλόνι ξύλο υφή μεταξωτό ύφασμα ρίξτε μαξιλάρι

Εάν δεν πιστεύετε ότι το πλήρως ουδέτερο σχέδιο χρωμάτων είναι καλή ιδέα, χρησιμοποιήστε ουδέτερα χρώματα μόνο όταν βάφετε τους τοίχους για παράδειγμα. Αυτό θα εξισορροπήσει τις κακές και ουδέτερες αποχρώσεις. Αναμίξτε τις πολύ ζωντανές και ουδέτερες αποχρώσεις σε ένα μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων.

Τραπεζαρία διακοσμημένη σε κλασικό στιλ – μονόχρωμα χρώματα

μονόχρωμος συνδυασμός χρωμάτων τραπεζαρία κλασικά κομψή  Όμορφος, μινιμαλιστικός σχεδιασμός στο μπάνιο – γυάλινο διαμέρισμαουδέτερο συνδυασμό χρωμάτων μινιμαλιστική μπανιέρα γυάλινου τοίχου μπάνιου   Μικρό υπνοδωμάτιο με μονόχρωμα χρώματα – μπλε λευκά κλινοσκεπάσματαμονόχρωμος συνδυασμός χρωμάτων κρεβατοκάμαρα μοτίβο λουλουδιών

Μαύρο και άσπρο χρώματα στο σπίτι – άνετο σχέδιο

ουδέτερο σχέδιο χρωμάτων σαλόνι άνετο ενσωματωμένο τζάκι

Άνετο σαλόνι – μονόχρωμα χρώματα και απαλές υφές – άνετη γωνιά ανάγνωσης

μονόχρωμος συνδυασμός χρωμάτων σαλονιού βιβλιοθήκες με γωνίες ανάγνωσης