κίτρινα βαμμένα σχέδια κουζίνας βούτυρο υπερβολικό κλασικό

Σχέδια κουζίνας με κίτρινο χρώμα – χρήσιμες, δημιουργικές συμβουλές

Τρίψτε το κάτω μέρος αυτών των ντουλαπιών μέχρι το χέρι σας να χτυπήσει μια λεία υφή και να πιτσιλιστεί με το έντονο κίτρινο χρώμα. Αυτός είναι μόνο ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φωτίσετε το σπίτι σας με την παναγία και τη δύναμη των λεμονιών, ξεκινώντας από την κουζίνα σας.

 Σε τέτοιες στιγμές, επιστρέφω στις μέρες της παιδικής μου ηλικίας και βρίσκομαι ξαπλωμένος ανάσκελα στον υπέροχο εξωτερικό χώρο. Έβαλα τα χέρια μου γύρω από τα μάτια μου για να μπορώ να δω την απεραντοσύνη του ουρανού και μόνο τον ουρανό.

Κίτρινοι τοίχοι βουτύρου στην περιοχή της κουζίνας – μοντέρνα επίπλωση και ενσωματωμένα ντουλάπια κουζίνας

κίτρινη βαμμένη κουζίνα σχεδιάζει τόνους βουτύρου καθίσματα ακρυλικό

Ο ήλιος είναι ο φίλος μας, ο οποίος μας δίνει όλο το χρόνο με βιταμίνη D και πολλή αγάπη για τους άλλους κατοίκους που αναπνέουν στη γη, γλοιώδη σαλιγκάρια και τριαντάφυλλα επιδόρπιο.

Μουστάρδα, βουτυρόκρεμα, ακόμη και η μοντέρνα τσαρτ, το κίτρινο είναι ένα χρώμα γεμάτο ζωντάνια καθώς διεγείρει τα μάτια μας με ζεστασιά, φιλία, ελπίδα, αισιοδοξία και θάρρος. Όταν αυτές οι σκέψεις και τα συναισθήματα εισέρχονται στο σπίτι μας με πιο μόνιμο τρόπο, μπορούν να μας ενθαρρύνουν να κάνουμε καλύτερα, να δουλέψουμε σκληρότερα και να ζήσουμε περισσότερο.

Με έμπνευση όπως αυτή, θέλουμε να ενσωματώσουμε αυτό το χρώμα στην κουζίνα μας με πέντε διασκεδαστικούς και ευέλικτους τρόπους!

Χώρος κουζίνας εξοπλισμένος σε ρουστίκ στιλ

κίτρινη βαμμένη κουζίνα σχεδιάζει βούτυρο τόνους ντουλάπι κουζίνας

Επανασχεδιασμός στην κουζίνα

Ξεκινήσαμε αυτήν τη συζήτηση εξηγώντας πώς να τρίψετε και να βάψετε τα ντουλάπια. Ας συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση με το πώς μπορείτε να αρωματίσετε την κουζίνα σας με τον ήλιο. Μια δημιουργική προσέγγιση σε αυτό είναι να βάψετε τα ντουλάπια βάσης σας σε κρεμ ή λευκό χρώμα και να επιδείξετε το κίτρινο χρώμα σας στις πόρτες του ντουλαπιού και των συρταριών σας. Ολοκληρώστε την εμφάνιση με μερικούς χάλκινους ή χρωμιωμένους λαμπτήρες και είναι στο επόμενο τμήμα της κουζίνας, ώστε να μπορέσουμε να βάψουμε τον ελεεινό ίκτερο στο κίτρινο χαμογελαστό πρόσωπο.

Τραπεζαρία στην κουζίνα – βολικό για πρωινό

κίτρινη βαμμένη κουζίνα σχεδιάζει πάγκο επικάλυψης πάγκο

 Timeρα για πρωινό που διαρκεί όλη την ημέρα

Είναι κρίμα που τα περίπτερα στις κουζίνες έχουν παραχωρηθεί για πρωινό. Μερικές φορές είναι εκείνο το αρχιτεκτονικό στοιχείο του σπιτιού που στην πραγματικότητα φαίνεται απλά καλό, σκηνοθετημένο με όλα τα σεντόνια και τις ρυθμίσεις χώρου, τέλειο και ελκυστικό, αλλά δεν πρέπει να το αγγίξετε. Με ρίγες, χλωρίδα και πανίδα και πολύ κίτρινο, μπορούμε να κάνουμε το επίκεντρο της κουζίνας εδώ – τη γωνιά όπου έρχεται το πρωινό, το μεσημεριανό, το βραδινό και το τσάι και βρισκόμαστε καθισμένοι στο τραπέζι. Οι θυελλώδεις κουρτίνες και οι τοίχοι με κίτρινο χρώμα διαδίδονται σε μέγεθος σε σύγκριση με τους άλλους λευκούς τοίχους στην κουζίνα και τη γωνία σας.

Εμφανής κίτρινος πίσω τοίχος κουζίνας στο λευκό επιπλωμένο δωμάτιοκίτρινα βαμμένα σχέδια κουζίνας βούτυρο κουζίνα καθρέφτης κεραμιδιών πίσω τοίχου

Όλα στην κουζίνα σας φαίνονται στείρα και εντελώς χρηστικά. Χωρίς διακοσμητικά στοιχεία. Χωρίς προσθήκες εξημερωμένων πολύ λιγότερο τολμηρών χρωμάτων ή περιττών γραμμών. Αλλά με λίγη επίγνωση, μπορείτε να φέρετε το κίτρινο στο μέλλον σας εγκαθιστώντας έναν ανθεκτικό πίνακα πίσω από τον χώρο εργασίας νεροχύτη και σόμπας. Το χρώμα θα αυξηθεί καθώς συνεχίζετε να διατηρείτε σκόπιμα τα καινούργια σας πλακάκια, καθώς μπορεί να είναι ένα καλό αποτρεπτικό για τον καθαρισμό των λιπαρών ουσιών και τη δεινή κατανάλωση. Το υπέροχο με το κίτρινο είναι ότι, σε αντίθεση με τον εσωτερικό μας χρωματικό τροχό, εναρμονίζεται καλά με άλλα χρώματα. Με πορτοκαλί, μαύρο, λευκό, μπλε, πράσινο, μπορείτε να ζωντανέψετε οποιοδήποτε δωμάτιο εάν αρχίσετε να αναμειγνύετε το κίτρινο με τα προϋπάρχοντα χρώματα.

Συνδυασμός δύο κυρίαρχων χρωμάτων – μαύρο και κίτρινο

κίτρινα βαμμένα σχέδια κουζίνας μαύρη επιφάνεια τοίχου

Πρόσφατα είδα μια ηλεκτρονική ανάρτηση που έλεγε: «Αν είχα βρετανική προφορά, δεν θα έκλεινα ποτέ.» Έπρεπε να συμφωνήσω απόλυτα με αυτήν τη γραμμή, αλλά δυστυχώς, ακόμη και χωρίς την προφορά, δεν έκλεισα ποτέ. Αυτό χρειάζεστε στην κουζίνα. Έπιπλα με έμφαση που δεν σιωπούν ποτέ και των οποίων η προφορά είναι πάντα συναρπαστική και μιλά ευγενικά σε όλους όσους κάθονται, στέκονται ή τα κοιτούν.

Φιλική προς το περιβάλλον λύση – φροντίστε ένα δέντρο στην περιοχή της κουζίνας αντί να το αφαιρέσετε

κίτρινα βαμμένα σχέδια κουζίνας βούτυρο ενδιαφέρον δέντρο

Όταν έχετε βασικούς λευκούς τοίχους, πάγκο και ντουλάπια, μπορείτε να αφήσετε την κουζίνα σας να ανθίσει χωρίς να γκρεμίσετε τίποτα. Εάν φέρετε κάποιο κίτρινο χρώμα με σκαμπό, βάτες, τραπεζομάντηλα και μια μεγάλη, άνετη καρέκλα, ο τόνος του οποίου μιλάει καθαρά κίτρινο, αυτά μπορεί να είναι δικά σας ανόητα, ή ακριβώς το ίδιο παλιό δωμάτιο σε ένα σπινθηροβόλο δωμάτιο που έχει μια ελαφριά προφορά στα αυτιά, ε, τα μάτια.

Βουτυρωμένες κίτρινες λαμπερές επιφάνειες στην κουζίνα

κίτρινη βαμμένη κουζίνα σχεδιάζει βούτυρο γυαλιστερό

Η επίπλωση είναι μια χαρά για τα μάτια και ένας τρόπος να δείξουμε τις προτιμήσεις και τα χόμπι μας. Τι γίνεται όμως αν τα έγχυμα και το στυλ μας σε αυτό το DIY (φτιάξτο μόνος σου) έργο ήταν 100% μέρος της ουσίας του δωματίου και μέρος της καθημερινής μας χρήσης στην κουζίνα; Μια αναζωπύρωση ενός κίτρινου vintage ψυγείου και σόμπας με αντίστοιχο μπλέντερ, καφετιέρα, τοστιέρα, ό, τι θέλετε στον πάγκο σας, μπορείτε να διακοσμήσετε τον γκρι μαρμάρινο πάγκο σας με καθημερινά εργαλεία για να μπορείτε να πείτε “Σούπες!”

Εντελώς κίτρινο σχέδιο κουζίνας – τραπεζαρία

κίτρινοι τοίχοι σχεδιασμός τραπεζαρίας κουζίνας κραυγαλέες φωτεινές αποχρώσεις

Έτσι, με αυτά τα διασκεδαστικά κυνηγητά σε εσωτερικούς χώρους, οι βροχερές μέρες δεν χρειάζεται να σας βαραίνουν άλλο. Όταν επιστρέφετε στο σπίτι είναι φωτεινό στην κουζίνα σας και συμφωνείτε ευτυχώς!

Κίτρινα βαμμένα σχέδια κουζίνας

κίτρινα βαμμένα σχέδια κουζίνας ντουλάπια κουζίνας βουτύρου