Κρεβατοκάμαρα κόκκινο και λευκό κόκκινο κλινοσκεπάσματα φωτογραφίες ζωγραφικής

Πηγαίνετε για μια έντονη παλέτα χρωμάτων στο σπίτι

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν έχει περάσει τόσο πολύ, και ίσως πολλοί είναι ακόμα υπό την επίδραση της διάθεσης αυτού του φεστιβάλ. Αυτό ισχύει και για μένα και γι ‘αυτό ένιωσα έμπνευση να γράψω ένα άρθρο για ρομαντικά έπιπλα κρεβατοκάμαρας.

Όμορφα υπνοδωμάτια σε κόκκινο και λευκό – το κόκκινο και το λευκό δημιουργούν ακριβώς τη σωστή ατμόσφαιρα

γραμμές σχεδιασμού τοίχου υπνοδωμάτιο σε κόκκινο και άσπρο

Ναι, η κόκκινη και η λευκή επίπλωση κρεβατοκάμαρας σίγουρα δεν είναι ασυνήθιστη στα περιοδικά σχεδιασμού. Πότε ήταν όμως η τελευταία φορά που είδατε μια επισκόπηση αυτών; Τι καλύτερο από τα ζωηρά ερυθρόλευκα υπνοδωμάτια που αποπνέουν μια σύγχρονη αίσθηση?

Πάνω βλέπουμε εναλλασσόμενα κόκκινα και άσπρα μοτίβα. Μαζί δημιουργούν μια άψογη εμφάνιση που μπορεί να περιγραφεί ως βασιλική. Πιστέψτε με, δεν χρειάζεστε άλλα στολίδια.

Στο παραπάνω παράδειγμα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας

επικαλυμμένη πολυθρόνα που φωτίζει μοβ κρεβατοκάμαρα σε κόκκινο και άσπρο

 Φανταστείτε πώς αυτό το σετ καρεκλών με υποβραχιόνια θα ταιριάζει απρόσκοπτα στο υπνοδωμάτιό σας. Το χρώμα δίνει στο δωμάτιο ένα χαρακτήρα. Το στυλ με κουμπιά ενισχύει το φλογερό χάρισμα.

Όχι η συνηθισμένη ερυθρόλευκη διακόσμηση

κόκκινο επικαλυμμένο γκρι φωτιστικό κρεβατοκάμαρας κόκκινο λευκό

Σίγουρα η ατμόσφαιρα στην παρακάτω εικόνα δεν έδειχνε την κλασική ερυθρόλευκη εμφάνιση. Αλλά εδώ βιώνετε νέες διαστάσεις ενίσχυσης μέσω του εξοπλισμού, ο οποίος αποτελείται από τις εκρήξεις χρώματος και τα χρωματιστά σχέδια. Το κόκκινο ταβάνι, η κλίση ύψους και το όμορφο σετ λαμπτήρων φέρνουν αρκετές κόκκινες αποχρώσεις για να εμπλουτίσουν το κατά τα άλλα ουδέτερο χρώμα κρεβατοκάμαρας.

Στην επόμενη απεικόνιση υπάρχει ένα άλλο παράδειγμα σαν αυτό που μόλις συζητήθηκε από τον Savio & Ravio

Κόκκινο και άσπρο κόκκινο επικαλυμμένο κεφαλάρι

 Είναι ένας γκρίζος εξοπλισμός που μας δείχνει επίσης πώς μπορείτε να φτιάξετε κάτι υπέροχο από το κακό αποτέλεσμα των κόκκινων τόνων. Οι αστικές σοφίτες και τα διαμερίσματα θα μπορούν να επωφεληθούν πολύ από αυτές τις ιδέες διακόσμησης. Είναι πιθανώς επειδή τέτοιοι χώροι αντιπροσωπεύουν το μείγμα της πολυτελούς παρακμής και της βιομηχανικής αιχμής.

Rave για ένα ζεστό υπνοδωμάτιο?

Υπνοδωμάτιο κόκκινο λευκό κόκκινο κλινοσκεπάσματα μοτίβο ανατολίτικο

Είμαι σίγουρος ότι δεν θα σας πείραζε ένα δωμάτιο που προσφέρει άνεση και στυλ. Τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο κατάλληλο για την ευδαιμονία του Σαββατοκύριακου από ένα άνετο κρεβάτι σε ένα όμορφα σχεδιασμένο δωμάτιο γεμάτο φυσικό φως.

Δείτε αυτό το χαρούμενο έθνικ χαλί

κόκκινο περσικό χαλί δίπλα στην κρεβατοκάμαρα κόκκινο και άσπρο

Το ερυθρόλευκο υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο είναι αρκετά καλό για όποιον μπορεί να απολαύσει μια γουλιά τσάι. Έχουμε να κάνουμε με ένα είδος σύγχρονης διακόσμησης. Αλλά ο χαρακτήρας σας δεν πρέπει να συγχέεται, σωστά?

Αν μιλάτε για εθνικά μοτίβα ούτως ή άλλως, τότε θα ήθελα να κάνω την ακόλουθη ερώτηση: Πώς βρίσκετε χρωματιστά μπλε και κίτρινα μαξιλάρια που συμπληρώνουν τη θορυβώδη ροζ διακόσμηση; Το υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο με το ασιατικό τραπεζάκι δίπλα στο κρεβάτι και το χαλί με τα φυλετικά μοτίβα μπορούν γρήγορα να γίνουν δημοφιλή στους καλούς σχεδιαστές. Ιδιαίτερα όσοι αγαπούν την ατμόσφαιρα που έχει εμπλουτιστεί πολιτιστικά θα το εκτιμήσουν.

Εδώ ο κόκκινος τοίχος δεν φαίνεται τόσο εμφανής, αλλά συνδέεται πολύ ενδιαφέρον με το εσωτερικό σχέδιο

κρεβατοκάμαρα κρεβατοκάμαρα σε κόκκινο και άσπρο r χρώματα τοίχου

Δροσερό και σύγχρονο

δροσερό σύγχρονο κόκκινο και άσπρο κόκκινο πάπλωμα με σκεπαστό σκαμπό

Υπάρχει μια Μαρία Αντουανέτα σε κάθε κυρία, δεν νομίζετε; Ξυπνάει μέσα μας κατά καιρούς και μας οδηγεί σε ένα παριζιάνικο στιλ στην εσωτερική διακόσμηση. Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό! Αντίθετα, θα συνιστούσα σε όλους να εξασκηθούν στη χρήση του. Στην παρακάτω εικόνα, αυτό κατέληξε σε αυτήν την υπέροχη ερυθρόλευκη διακόσμηση, η οποία ήταν εμπλουτισμένη με μερικές μοντέρνες προφορές.

Εάν θέλετε να διατηρείτε τους τοίχους σας απλούς και καθαρούς, θα πρέπει να καλύψετε τα παράθυρα με κουρτίνες για να ολοκληρώσετε την εικόνα. Οι κόκκινες κουρτίνες, είτε από βελούδο είτε από μετάξι, είναι στοιχεία που μπορούν να εμπλουτίσουν το εσωτερικό σας με έναν πολύ κομψό τρόπο.

Από το Arthouse Baku

υπνοδωμάτιο με κλινοσκεπάσματα σε κόκκινες και άσπρες φωτογραφίες ζωγραφικής

Από Borden Interior Associates

κόκκινο μοντέρνο υπνοδωμάτιο σαλονιού σε κόκκινο και λευκό φωτιστικό δαπέδου

Σκούρο και επικίνδυνο μπορεί μερικές φορές να εμφανίζεται ο ίδιος συνδυασμός χρωμάτων. Αυτό φαίνεται στο επόμενο παράδειγμα. Στο παρακάτω δωμάτιο, η κυρίαρχη απόχρωση του κόκκινου με λευκή προφορά δημιουργεί ακριβώς τη σωστή διάθεση valetintag. Πιείτε ένα ποτήρι κρασί μαζί του, μερικές φράουλες καλυμμένες με σοκολάτα … Θα είναι η τέλεια βραδιά!

Του Rikki Synder

υπνοδωμάτιο με μοτίβο με κόκκινο κλινοσκεπάσματα σε κόκκινο και λευκό

Από την εταιρεία Billy Benson Company

στερεό κόκκινο συρτάρι τραπεζάκι σαλονιού σε κόκκινο και άσπρο

Από Florensa ΗΠΑ

Υπνοδωμάτιο σε κόκκινο και λευκό γυάλινο τοίχο φενγκ σούι