παιχνιδιάρικος συνδυασμός χρωμάτων μπλε λαμπερό μοντέρνο γραφείο

Πρωτότυπες και μοντέρνες προτάσεις για ενδιαφέρον χρωματικό συνδυασμό

Σήμερα εξερευνούμε έξυπνα και ενδιαφέροντα χρώματα για το σπίτι. Το ασπρόμαυρο μπορεί να είναι ένα κομψό κλασικό, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες πιο ενδιαφέρουσες επιλογές. Η επιλογή ενός ενδιαφέροντος συνδυασμού χρωμάτων μπορεί να είναι πολύ κουραστική. Υπάρχουν τόσες πολλές όμορφες αποχρώσεις και αποχρώσεις, τόσα πολλά πιθανά μείγματα, λάμψεις και υφές.

Οι επιλογές χρωμάτων είναι πραγματικά απεριόριστες. Ιδού λοιπόν μερικές ιδέες για το πώς να επιλέξετε και να συνδυάσετε χρώματα για να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα χρώματα για το σπίτι.

Χρώματα από την ίδια οικογένεια χρωμάτων – παιχνιδιάρικο σχέδιο σαλονιού

παιχνιδιάρικος συνδυασμός χρωμάτων σαλόνι παιδιά ζωηρό πράσινο

Τέτοια χρώματα μπορούν να συνδυαστούν τέλεια. Για παράδειγμα, οι κίτρινες και οι πορτοκαλί αποχρώσεις αναμειγνύονται πολύ καλά με ουδέτερα χρώματα κρέμας. Οι πρόσθετες σκιές προσθέτουν λίγη αντίθεση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε λεπτομέρειες όπως κουρτίνες, μαξιλάρια ή διακοσμήσεις τοίχων.

Αντίθετα χρώματα – όμορφο, ζωντανό σαλόνι

ενδιαφέρον χρωματικό σχέδιο σαλόνι φωτεινό πράσινο πορτοκαλί γκρι μοτίβο ζώων

 Συνδυάζονται καλά μεταξύ τους για να δημιουργήσουν φωτεινούς, ενεργητικούς και ζωντανούς εσωτερικούς χώρους. Υπάρχουν σχεδόν πολλά χρώματα που αποτελούνται από ανοιχτόχρωμα χρώματα που χρησιμοποιούνται συνήθως στο σχεδιασμό του δωματίου – όπως το πράσινο του λάιμ και τα ανοιχτά ροζ, μοβ και μπλε, μαύρο και άσπρο, αλλά υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και αποχρώσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ένα ενδιαφέρον σχέδιο χρωμάτων για να δημιουργήσετε σε αυτό το ασυνήθιστο υπνοδωμάτιο – γκρι, λευκό, κίτρινο και γαλάζιο.

Φωτεινό σε συνδυασμό με ουδέτερο  – σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας

ενδιαφέρον χρωματικό σχέδιο κίτρινο τοίχο μπλε κεφαλάρι κρεβατοκάμαρα

Τα φωτεινά και ουδέτερα χρώματα μπορούν να κάνουν ένα κομψό συνδυασμό χρωμάτων. Προσπαθήστε να μην συνδυάσετε απλό λευκό και μαύρο χρώμα στο χρωματικό σας σχέδιο, αλλά άλλες αποχρώσεις και αποχρώσεις που έχουν διαφορετικές εντάσεις και συνδυάζονται πολύ καλά.

Υφή χρώματος – Κλασική επίπλωση στο σαλόνι – βελούδινος καναπές και μαξιλάρια με μπλε χρώμα

παιχνιδιάρικος συνδυασμός χρωμάτων που περιλαμβάνει ταπετσαρίες φωτιστικού δαπέδου με μπλε καναπέ

Η δημιουργία ενός συνδυασμού χρωμάτων είναι πιο ενδιαφέρουσα από τη χρήση απλών, βαρετών χρωμάτων και αποχρώσεων. Ανάλογα με το χρώμα του τοίχου ή τα έπιπλα, τα χρώματα θα διαφέρουν ως προς την υφή και τη στιλπνότητα. Μερικά είναι λαμπερά ή μεταλλικά γκρι, άλλα είναι ματ και κοκκώδη. Ανάλογα με τα υλικά, ορισμένα χρώματα είναι πιο εμφανή από άλλα και είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε ποια από αυτά κυριαρχούν και ποια τονίζουν.

Στερεά και μοτίβα – ανοιχτό σαλόνι – φρέσκια, μοντέρνα ιδέα σχεδιασμού

ενδιαφέρον χρωματικό σχέδιο μοναδικό ενιαίο χώρο καθιστικού

Τα χρώματα αναμιγνύονται επίσης σε μοτίβα με άλλες αποχρώσεις και αποχρώσεις. Αυτό μπορεί να εμπλουτίσει το συνδυασμό χρωμάτων σας ή να προσθέσει μια έντονη προφορά. Τα μοτίβα μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη διάκριση ενός συγκεκριμένου χρώματος από τα άλλα. Μια απροσδόκητη συστροφή σε ένα συνδυασμό χρωμάτων είναι σίγουρα ένα εντυπωσιακό που κάνει όλο το εσωτερικό να ξεχωρίζει.

 Εξαιρετικά μοναδικό και άνετο υπνοδωμάτιο με στιλπαιχνιδιάρικος συνδυασμός χρωμάτων σκούροι τοίχοι νεανικά δωμάτιαΜινιμαλιστικό στυλ στο σαλόνι – μοντέρνες και ντεμοντέ υφές συνδυασμένες σε ένα ενδιαφέρον χρωματικό σχέδιο μοναδική μινιμαλιστική μοβ περιοχή διαβίωσης  Φωτεινή και ζεστή κουζίνα – φωτεινοί πράσινοι τοίχοι και μπεζ έπιπλα κουζίνας ενδιαφέρον χρωματικό σχέδιο πράσινα ψάθινα έπιπλα Συνδυασμός χρωμάτων – πορτοκαλί κλινοσκεπάσματα, νερο -μπλε τοίχοι στο υπνοδωμάτιο ενδιαφέρον χρωματικό σχέδιο κρεβατοκάμαρα μπλε τοίχοι φωτεινά πορτοκαλί κλινοσκεπάσματα  Κλασική, υπερβολική και ελκυστική επίπλωση σαλονιού ενδιαφέρον χρωματικό σαλόνι κλασικά πομπώδες