δροσερό κόκκινο χρώμα για την κουζίνα λαμπερή νάπολη κόκκινο και άσπρο

Δροσερό κόκκινο χρώμα για την κουζίνα με παναγία

Το κόκκινο είναι χρώμα σήματος. Έχει ισχυρή προσωπικότητα και δυνατότητες έλξης. Έχει αποδειχθεί επίσης η ικανότητά τους να πεινούν τους ανθρώπους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αποχρώσεις τους χρησιμοποιούνται στο σχεδιασμό κομψών εστιατορίων. Πολλοί άνθρωποι λατρεύουν να χρησιμοποιούν το κόκκινο στα σχέδια του σπιτιού τους.

Αλλά από την άλλη πλευρά, αυτό το χρώμα έχει μια ισχυρή και προκλητική φύση. Ως εκ τούτου, είναι μάλλον ακατάλληλο για το υπνοδωμάτιο ή το δωμάτιο εργασίας. Αλλά σήμερα μιλάμε για τη χρήση κόκκινου χρώματος στην κουζίνα. Σε αυτή την περίπτωση, αυτό συμβάλλει πολύ στο μαγείρεμα με αφοσίωση.

Η κουζίνα φαίνεται πολύ αξιοπρεπής σε κόκκινο αμάραντο

ψυχρό κόκκινο χρώμα για την κουζίνα λαμπερό κόκκινο αμάραντο

Η δημοτικότητα των κόκκινων κουζινών αυξάνεται κάθε μέρα. Γι ‘αυτό αξίζουν σίγουρα πολλή προσοχή. Πρώτα απ ‘όλα, φέρνει την αίσθηση του πλούτου και του ατομικισμού στον πρακτικό χώρο της κουζίνας.

Υπάρχουν τόνοι υφασμάτων και αποχρώσεων για να διαλέξετε. Όλα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Η επιλογή περιλαμβάνει τόσο τις λεπτές και γυαλιστερές όσο και τις ματ επιφάνειες. Σκεφτείτε τον ασυναγώνιστο συνδυασμό κόκκινου και ανοξείδωτου χάλυβα για το σπίτι σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τα υπέροχα ψηφιδωτά πλακάκια. Αυτά τοποθετούνται ως κυρίαρχες προφορές σε τοίχους χωρίς συντήρηση και κερδίζουν τις καρδιές μας.

Εξαιρετικά μοντέρνο σχέδιο σε πορτοκαλί κόκκινο

δροσερό κόκκινο χρώμα για την κουζίνα εξαιρετικά μοντέρνο σε πορτοκαλί κόκκινο

Ομαλή, ευρύχωρη επιφάνεια εργασίας και υπέροχα διακοσμητικά ντουλάπια

δροσερό κόκκινο χρώμα για τον εξαιρετικά λαμπερό πάγκο της κουζίνας

Έχετε στο μυαλό σας ένα μείγμα χρωμάτων για το σπίτι σας; Στη συνέχεια, πάρτε το κόκκινο χρώμα σε αυτό. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε πέντε έως δέκα τοις εκατό κόκκινο. Δημιουργήστε συμπαγή και έντονα κόκκινα στοιχεία. Αυτά θα γίνουν αμέσως πόλος έλξης στην κουζίνα σας. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για παράδειγμα, κατά το σχεδιασμό του νησιού της κουζίνας.

Ασημένιο νησί κουζίνας και έπιπλα μπορντό

δροσερό κόκκινο χρώμα για το νησί της κουζίνας κουζίνας σε ασημί λευκό ταβάνι

Τα κόκκινα σκαμπό είναι χαραγμένα υπέροχα σε μια λευκή σουίτα. Σε αυτή την περίπτωση, η επίδρασή τους θα είναι λιγότερο έντονη, αλλά πιο λεπτή. Σίγουρα το κόκκινο σχέδιο θα προσθέσει σε μια καλύτερη, πιο casual ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του δείπνου με φίλους.

Βαρεθήκατε τα βαρετά ντουλάπια της κουζίνας σας; Στη συνέχεια, πάρτε με τόλμη το πινέλο και βάψτε το κόκκινο! Μπορείτε να το αρωματίσετε μόνοι σας με ένα όμορφο χρώμα! Θα κάνετε μια ισχυρή δήλωση χωρίς να πέσετε σε μινιμαλιστικό στυλ. Εάν δεν σας αρέσει αυτό, μπορείτε να επιτύχετε μια εξατομικευμένη και ελαφρώς ρετρό πινελιά.

Πολύχρωμα πιάτα και μοτίβα φιλιγκράν στο ρολό παραθύρου  

δροσερό χρώμα για την κουζίνα σκούρο κόκκινο ξύλο τετράγωνα στολίδια δαπέδου

Ρουστίκ ατμόσφαιρα – πολύχρωμο και ζεστό

δροσερό χρώμα για την κουζίνα παραδοσιακά σκούρα κόκκινα ντουλάπια μαρμάρινη επιφάνεια

Στρογγυλά δερμάτινα σκαμπό μπαρ – ρετρό στυλ

δροσερό κόκκινο χρώμα για τις δερμάτινες μπάρες κουζίνας γκρι μαρμάρινο πάγκο

Ωστόσο, κανείς δεν πρέπει να πάει πολύ μακριά με το κόκκινο χρώμα. Είναι καλύτερο να συνδυάσετε τα κόκκινα έπιπλα κουζίνας σε πιο φυσικές αποχρώσεις όπως λευκό, κρεμ, μπεζ και άλλες προσγειωμένες αποχρώσεις. Μια κατάλληλη παραλλαγή θα ήταν μια σύνδεση με ξύλο.

Το καθιστικό με κρεμ χρώμα ταιριάζει τέλεια με τα σκούρα κόκκινα έπιπλα

ψυχρό κόκκινο χρώμα για την κουζίνα με κρεμ χρώμα καθιστικού μαρμάρινα πλακάκια δαπέδου

Peg Berens Interior Design / Φωτογράφος Dale Hanson

Το κόκκινο και το μαύρο είναι υπερσύγχρονο και το κόκκινο και το γκρι είναι μάλλον σπάνιοι και πολύ αποτελεσματικοί συνδυασμοί. Προτιμάτε να συνδυάσετε δύο χρώματα; Το κόκκινο συνδυάζεται υπέροχα με το πράσινο, αλλά και τα δύο σε μετρημένες ποσότητες. Το φόντο πρέπει να είναι ουδέτερο.

Μαύρο και άσπρο μωσαϊκό και μια απόχρωση του κρασιού

δροσερό κόκκινο χρώμα για το κρασί της κουζίνας κόκκινο και άσπρο με ψηφιδωτό πλακάκι καθρέφτη

Βαθυκόκκινη σκίαση και πολύ φως

δροσερό κόκκινο χρώμα για την κουζίνα πολύ σικ και μοντέρνο

Πρόσφατα, τα λαμπερά κόκκινα ντουλάπια αλουμινίου έχουν γίνει πολύ δημοφιλή. Είναι επίσης υπερσύγχρονα. Οφείλουν αυτό το αποτέλεσμα στην κομψή και βιομηχανική εμφάνιση. Μινιμαλιστικά και εύκολο στη συντήρηση, αυτά είναι διαχρονικά και μπορούν να αποτελέσουν μια δια βίου επιλογή.

Θέλετε να επιτύχετε μια λαμπερή, νεανική και ελαφριά τεχνολογική ατμόσφαιρα; Μπορείτε να το κάνετε με το κόκκινο χρώμα. Αυτό φέρνει πάντα λίγο βασιλισμό και κομψότητα.

Παρέχει επίσης στην κουζίνα αδιαμφισβήτητες διακριτικές αποχρώσεις. Τα λεπτά ψηφιδωτά πλακάκια με κόκκινο χρώμα δεν απαιτούν συντήρηση και είναι εύκολο να τα φροντίσετε. Φέρνουν λίγη γοητεία εμπνευσμένη από την Ανατολή σε κάθε κουζίνα.

Συναρπαστική ατμόσφαιρα στο μπαρ χάρη στις κομψές κόκκινες καρέκλες του αίματος

δροσερό κόκκινο χρώμα για την κουζίνα με κομψά σκαμπό μπαρ

Λεπτά διακοσμητικά φύλλα στον τοίχο και φωτεινά έπιπλα κουζίνας

δροσερό κόκκινο χρώμα για την κουζίνα φλογερά κόκκινα διακοσμητικά φύλλων επίπλων

Χαριτωμένη μικρή κουζίνα διαμερισμάτων – πραγματικά μαγική

δροσερό κόκκινο χρώμα για το μικρό διαμέρισμα της κουζίνας με όμορφη επίπλωση

Όσον αφορά τις ψυχολογικές επιδράσεις, δείχνει πραγματική δύναμη. Το κόκκινο χρώμα είναι επίσης πολύ διασκεδαστικό. Ας θυμηθούμε τις πιπεριές τσίλι και την Coca Cola! Σε συνδυασμό με τα σωστά υφάσματα, μπορείτε να επιτύχετε τα πάντα με το κόκκινο χρώμα. Μπορείτε να πάρετε τόσο βιομηχανικό όσο και ρετρό σχέδιο. Αν αγαπάτε το κόκκινο ούτως ή άλλως, τότε σίγουρα θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα. Κάνει εξαιρετικές επιφάνειες και προάγει την ψυχαγωγία και την όρεξη.

Μετά την ανακαίνιση, όλα φαίνονται κομψά και κομψά

δροσερό κόκκινο χρώμα για την κουζίνα ανακαινισμένη σε σκούρες αποχρώσεις