Χρωματικός σχεδιασμός και ιδέες χρωμάτων τοίχων γκρι τραπεζαρία

Φέρτε το ουράνιο τόξο στο σπίτι – 11 υπέροχα χρώματα ώχρας και πώς να τα χρησιμοποιήσετε

 Αγαπάτε ή μισείτε το συνδυασμό χρωμάτων; Or εξαρτάται από την περίπτωση; Το μπεζ μπορεί να είναι η πιο χρησιμοποιημένη απόχρωση στο σπίτι σας ή μήπως προτιμάτε το σκούρο καφέ; Ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεστε για τα χρώματα, ένα πράγμα είναι σαφές: Προσφέρουν μεγάλη ποικιλία επιλογών για τον επανασχεδιασμό των δωματίων.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας ή να δημιουργήσετε ένα δίλημμα.

Σχεδιασμός χρωμάτων και ιδέες για χρώματα τοίχων – Ουδέτερα ή νέον, εμείς στο Freshideen προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της ανοιξιάτικης περιόδου.

Γκρί: Στην αρχή κηρύχθηκε νέα τάση. Στην πραγματικότητα, η αγάπη για αυτή τη σκιά πρέπει να ξεθωριάσει λίγο τώρα. Αντ ‘αυτού, παίξτε με σκούρο κάρβουνο για έναν δραματικό χώρο τραπεζαρίας. Χρησιμοποιήστε ομίχλη γκρι για να δημιουργήσετε μια χαλαρή ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο που είναι γεμάτο φυσικό φως.

Σχεδιασμός χρωμάτων και ιδέες για χρώματα τοίχων

το κόκκινο

Σχεδιασμός χρώματος και ιδέες χρωμάτων τοίχων κόκκινο κιθάρας

Περάστε από την κλασική μπροστινή πόρτα και φέρτε τις τολμηρές αποχρώσεις στο εσωτερικό. Δημιουργήστε μια ισχυρή εντύπωση με έναν τοίχο προφοράς παραμυθιού. Κρατήστε τα πράγματα απλά με ένα ζευγάρι ριγέ μαξιλάρια.

ροζ

Σχεδιασμός χρωμάτων και ιδέες χρωμάτων τοίχων υπνοδωμάτιο ροζ

Το ροζ είναι η αγαπημένη επιλογή όταν πρόκειται για δωμάτια μικρών κοριτσιών. Αλλά μπορεί επίσης να φαίνεται πολυτελές και ενήλικα. Αυτή η υπέροχη σκιά μπορεί να φωτίσει το δωμάτιο με διάφορους τρόπους.

πορτοκάλι

Χρωματικός σχεδιασμός και ιδέες χρωμάτων τοίχων σαλόνι πορτοκαλί

Αυτό είναι ένα συχνά ξεχασμένο χρώμα. Ωστόσο, μπορεί να ζεστάνει αμέσως το δωμάτιο, ακόμη και αν δείχνει τις καλύτερες πινελιές. Μεταξύ μανταρινιού και κοραλλί κόκκινου, οι διαφορετικές αποχρώσεις μπορούν να λειτουργήσουν καλά σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

κίτρινος

Χρωματικός σχεδιασμός και ιδέες χρωμάτων τοίχων μοντέρνο σαλόνι Βούδας

Είναι μια από αυτές τις αποχρώσεις που κάνει τους ανθρώπους αμέσως ευτυχισμένους. Ποντάρετε στο έντονο μπλε σε μια παλέτα που δείχνει ολόκληρο το ουράνιο τόξο. Μπορείτε επίσης να τα μειώσετε συνδυάζοντάς τα με γκρι και φυσικά υφάσματα.

πράσινος

χρωματική σχεδίαση και ιδέες χρωμάτων τοίχων παραδοσιακή είσοδος στο διάδρομο

Φέρτε τους εξωτερικούς χώρους μέσα με το αγαπημένο χρώμα της φύσης – πράσινο! Είναι ζωηρό, δροσιστικό και τραβάει τα βλέμματα. Η σωστή απόχρωση του πράσινου μπορεί να λειτουργήσει σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

μπλε

Ιδέες μπλε σχεδιασμός και χρώματα τοίχων κουρτίνες κρεβατοκάμαρας

Σε ορισμένα δωμάτια φαίνεται φωτεινό και πολύ αισθητό. Σε άλλα, ωστόσο, το μπλε φαίνεται υποδεέστερο και ηρεμιστικό. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μεταμορφώσετε πλήρως το δωμάτιο.

μωβ

Σχέδιο χρώματος και ιδέες χρωμάτων τοίχων μπλε κουζίνα μοβ τοίχος

Αυτή σίγουρα δεν είναι η πρώτη επιλογή για τους περισσότερους σχεδιαστές, εκτός από τα παιδικά δωμάτια. Αλλά αν χρησιμοποιείτε αυτό το χρώμα έξυπνα και με φειδώ, μπορεί να λειτουργήσει ως ένα κομψό και ταυτόχρονα εκπληκτικό στοιχείο. Αυτό λειτουργεί υπέροχα τόσο σε παραδοσιακά όσο και σε μοντέρνα δωμάτια.

λευκό

Χρωματικός σχεδιασμός και ιδέες χρωμάτων τοίχων υπνοδωμάτιο μοντέρνο

Μερικές φορές είναι καλύτερο να μείνουμε στα βασικά. Η δήλωση δεν ξέρω είναι βαρετή. Όταν χρησιμοποιείται σωστά, αυτή η απόχρωση κάνει μια απίστευτη δήλωση.

καφέ

Χρωματικός σχεδιασμός και ιδέες για χρώματα τοίχων μοντέρνος καναπές σαλονιού

Το μπεζ συχνά μοιάζει με το κακό ραπ του σχεδιασμού. Αλλά υπάρχει ένας καλός λόγος που αυτή η απόχρωση είναι τόσο δημοφιλής. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό. Χρησιμοποιήστε φωτεινές αποχρώσεις για τα δωμάτια όπου θέλετε να βρείτε ηρεμία. Τολμήστε να πάρετε καφέ σοκολάτα αν θέλετε να ανακατέψετε τα πράγματα.

μαύρος

Χρωματικός σχεδιασμός και ιδέες χρωμάτων τοίχων μπλε γραφείο μαύρο κλασικό

Αυτή η απόχρωση δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείται με φειδώ. Μπορείτε να την δείτε ως ουδέτερη, αλλά είναι πιο δραματική.