Έπιπλα σαλόνι κήπου 2016

Δόξα τω Θεώ, ο άβολος, σκοτεινός καιρός τελείωσε. Άνετα καλοκαιρινά βράδια και λαμπρές ακτίνες του ήλιου μας περιμένουν. Και ακόμη κι αν δεν πάμε αμέσως διακοπές, όλο και πιο συχνά μπορούμε να απολαύσουμε ένα χαλαρωτικό καλοκαιρινό διάλειμμα στον κήπο ή στο μπαλκόνι. Γιατί σε εξωτερικούς χώρους νιώθεις υπέροχα αυτή την εποχή του χρόνου. Θα ήταν φυσικά ιδανικό αν μπορούσατε να μετακινήσετε το σαλόνι έξω αμέσως. Και αυτό είναι απολύτως δυνατό! Ειδικά με τα έπιπλα σαλόνι κήπου, η άνεση μπορεί επίσης να δημιουργηθεί στον εξωτερικό χώρο. Η υψηλή άνεση των καθισμάτων και η απαλή υφή ψύξης είναι από τις πιο σημαντικές ιδιότητες αυτού του τύπου επίπλων. Αλλά τι άλλο πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε?

Φυσικά, δεν υπάρχει περίπτωση να αποφύγουμε την απαραίτητη δοκιμαστική συνεδρίαση. Γιατί τίποτα δεν μπορεί να το αντικαταστήσει αυτό. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που πρέπει γενικά να γνωρίζετε. Πάνω απ ‘όλα, η ποιότητα των υλικών και η κατασκευή παίζουν ουσιαστικό ρόλο. Επειδή τα έπιπλα εξωτερικού χώρου δεν πρέπει να είναι μόνο άνετα και κομψά, αλλά και στιβαρά και αδιάβροχα. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι τα έπιπλα σαλόνι κήπου μπορούν να αντέξουν τις ακτίνες UV.

Οι τάσεις επίπλων σαλόνι κήπου 2016

έπιπλα σαλόνι κήπου σετ καναπέ πολυθρόνα τραπεζάκι σαλονιού

Το καλύτερο δομικό υλικό είναι το polyrattan. Ένα υψηλής ποιότητας πολυ μπαστούνι όχι μόνο φαίνεται αυθεντικό, αλλά είναι επίσης αρκετά ανθεκτικό και ανθεκτικό. Το πλέγμα είναι κατασκευασμένο από πολυαιθυλένιο και σήμερα χρησιμοποιείται συχνά και με ευχαρίστηση από τους περισσότερους κατασκευαστές επίπλων κήπου. Το καλό είναι ότι τέτοια έπιπλα μπορούν επίσης να μείνουν έξω για το χειμώνα.

Μπορούν επίσης να καθαριστούν πολύ εύκολα και βολικά, απλώς σκουπίζοντάς τα με σαπουνόνερο και μια μαλακή βούρτσα. Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. πλήρης!

Όπως είναι γνωστό, η τικ είναι επίσης ένα κατάλληλο υλικό για έπιπλα εξωτερικού χώρου. Υπάρχει όμως μια παγίδα εδώ. Είναι ένα τροπικό ξύλο, το οποίο δυστυχώς πολύ συχνά προέρχεται από το παράνομο εμπόριο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει σίγουρα να δώσετε προσοχή στην πιστοποίηση ή, ακόμα καλύτερα, να επιλέξετε μια εναλλακτική λύση. Και αυτό σίγουρα υπάρχει!

Ονομάζεται θερμόξυλο. Εδώ και αρκετό καιρό, αυτό το καινοτόμο υλικό χρησιμοποιείται από ορισμένους κατασκευαστές στην κατασκευή επίπλων. Για παράδειγμα από την εταιρεία Mattiazzi, η οποία λειτουργεί κυρίως με θερμική τέφρα. Λόγω της συγκεκριμένης επεξεργασίας, το ξύλο είναι σχεδόν 100% αδιάβροχο και επομένως εντελώς κατάλληλο για εξωτερική χρήση.

Νησί χαλάρωσης Ρίβα

έπιπλα σαλόνι κήπου χαλαρώστε μαξιλάρια μπαστούνι ταπετσαρία νησί riva

Αναρωτιέστε – “Και πού έχει πάει το πραγματικό μπαστούνι;” Λοιπόν, αυτή η φυσική ύφανση βασικά λαμβάνεται από τον κορμό της παλάμης μπαστούνι και παρόλο που φαίνεται υπέροχο, είναι εντελώς ακατάλληλη για έπιπλα εξωτερικού χώρου. Μπορείτε να βάλετε μόνο έπιπλα από πραγματικό μπαστούνι σε μια σκεπαστή βεράντα και να τα εμποτίσετε με ένα ειδικό βερνίκι.

Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, έχετε ήδη μια πολύπλευρη επιλογή όσον αφορά τα έπιπλα σαλόνι κήπου, τα οποία έχουμε αντιμετωπίσει μόνο εν μέρει. Ως πρόσθετη βοήθεια, σας προσφέρουμε 10 κομψά προϊόντα από την Amazon που μας άρεσαν πολύ. Ποιος ξέρει, ίσως σας αρέσουν και αυτά.

Κρατάμε τα δάχτυλά μας σταυρωμένα για εσάς και σας ευχόμαστε ένα υπέροχο καλοκαίρι γεμάτο αξέχαστες, μαγικές στιγμές και πολύ ρομαντισμό!

Αρτελία Lounge Epona

έπιπλα σαλόνι κήπου Artelia lounge epona rattan ταπετσαρία

Έπιπλα σαλονιού Artelia Set Estoria S, καφέ

έπιπλα σαλόνι κήπου artelia set estoria brown rattan

Γωνιακό σαλόνι Μανχάταν

έπιπλα σαλόνι κήπου γωνιακό σαλόνι Manhattan σκαμπό πολυθρόνα σκαμπό τραπέζι

Έπιπλα σαλονιού κήπου σειρά

έπιπλα σαλόνι κήπου πολυρατάν καφέ τραπέζι με δύο πολυθρόνες

Πολυ μπαστούνι Ομάδα καθισμάτων BOREAS

έπιπλα σαλόνι κήπου polyrattan καθίσματα ομάδας boreas καφέ

YAMELIA νησί μπαστούνι

έπιπλα σαλόνι κήπου μπαστούνι νησί yamelia μαύρο

Κήπος της Σιένα 104786 Σετ σαλονιού Oasis

έπιπλα σαλόνι κήπου σιένα κήπος σαλόνι οάση

Deluxe σαλόνι Σετ σετ

έπιπλα σαλόνι κήπου delux set ταπετσαρία από μπαστούνι λευκό ύφασμα

XXL νησί του ήλιου καρέκλα παραλίας

έπιπλα σαλόνι κήπου xxl sun island λευκά ταπετσαρία μαξιλάρια από μπαστούνι