ανοιχτές εστίες στρογγυλό τραπέζι από σφυρήλατο σίδερο

7 ανοιχτές πυρκαγιές για έξω

 Αυτό που φέρνει τους ανθρώπους κοντά Ένα από τα κοινά πράγματα είναι η ζεστή φωτιά. Αυτό έχει ιδιαίτερα έντονη επίδραση σε μέρη – υπάρχει πάντα μια ρομαντική λάμψη γύρω από τη φωτιά, το άγχος ανακουφίζεται εύκολα και τα παιδιά γεμίζουν την ατμόσφαιρα με τις επιθυμίες τους.

Έχετε ήδη έναν πυροσβεστήρα στην πίσω αυλή σας?

Οχι ακόμα? Εδώ είναι μερικές ιδέες που μπορούν να πυροδοτήσουν τη φαντασία σας.

 Au naturel

 Δεν θα μπορούσε να είναι πιο στοιχειώδες από το κάψιμο του ξύλου! Αυτή η υπέροχη, αδιαμφισβήτητη μυρωδιά παραμένει στα ρούχα και στα μαλλιά πολύ μετά την εξάλειψή της. Κάμπινγκ και παραμονή στην παραλία θυμούνται για πολύ καιρό.

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα τζάκι που σηκώθηκε σε ένα πιάτο. Πρόκειται για ένα έργο του Gasper Landscape Design & Κατασκευή. Κάνει μια αρκετά καλή αλληλεπίδραση με τον χώρο ψυχαγωγίας στην πίσω αυλή.

 Μαζευτείτε όλοι μαζί, γύρω από αυτό! τώρα!

Η εγκατάσταση πυρκαγιάς φέρνει κοντά τους ανθρώπους. Μερικές φορές υπάρχουν τόσα πολλά που δεν ταιριάζουν όλα μεταξύ τους. Ο σχεδιαστής Gary Sewell από την Estate Pools & Τοπία αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα μέσω του έργου Fire & Λύθηκε ο πάγος (φωτιά και πάγος).

Έχει δημιουργήσει ένα τζάκι διπλής όψης, με γυάλινη επένδυση και έχει καθίσματα και στις δύο πλευρές

τζάκια τζάκι ανοιχτό στο μπλοκ τοίχου και από τις δύο πλευρές

Θέλω να γράψω μερικές προτάσεις για τη χρήση αερίου. Αυτό δημιουργεί μια πιο πολύχρωμη φλόγα και επίσης δεν αφήνει μια δυσάρεστη μυρωδιά.

 Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιοχές όπου η ποιότητα του αέρα έχει μεγάλη σημασία. Επιπλέον, τα άτομα με άσθμα και άλλα αναπνευστικά προβλήματα θα το εκτιμήσουν.

 Μεινε κι αλλο

Εάν ο πυροσβεστήρας βρίσκεται σε ένα τέτοιο σπίτι, το πάρτι μπορεί να διαρκέσει επίσης όλη τη νύχτα. Εδώ παρουσιάστηκε ως μέρος της εργασίας (ολόκληρο το διαμέρισμα) του στούντιο Kathleen McGovern για εσωτερική διακόσμηση.

Χάρη στο προστατευμένο περίβλημα, η θερμότητα παραμένει στο δωμάτιο πολύ περισσότερο

τζάκι ανοιχτές εστίες ντυμένο με φυσική πέτρα

Συμβουλή: Θα πρέπει να έχετε έτοιμες κουβέρτες έτσι ώστε οι επισκέπτες να μην κρυώσουν εάν η θερμοκρασία πέσει γρήγορα.

 Γη αέρας και φωτιά

 Όλοι αξίζουν την τύχη που η βεράντα τους βλέπει στον ωκεανό. Αλλά μερικοί από εμάς έχουμε μόνο τον άνεμο που τον συνοδεύει.

Εδώ μια στρογγυλή μισή κόλαση έχει χτιστεί γύρω από το τζάκι έτσι ώστε να προστατεύεται

ανοιχτές λάκκους με υπέροχη θέα στη θάλασσα

 Μειώστε τον κίνδυνο πυρκαγιάς

 Ανεξάρτητα από το αν καίτε αέριο ή ξύλο, η ασφάλεια πριν ξεσπάσει φωτιά πρέπει να αποτελεί υψηλή προτεραιότητα. Η Jeff W Troyer Associates είναι εταιρεία εγκατάστασης πυρκαγιάς. Οι πελάτες τους στο Λος Άντζελες ήθελαν ένα τζάκι με ξύλα. Ωστόσο, ήταν ένα μέρος με υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς και ως εκ τούτου προτιμήθηκε το φυσικό αέριο από μια ηλεκτρική εγκατάσταση.

Αυτό είχε το πλεονέκτημα ότι ένας λεπτός, μοντέρνος σχεδιασμός ήταν δυνατός σε αυτή την περίπτωση.

Η πρόσβαση αερίου και από τις δύο πλευρές έχει εξασφαλιστεί και έτσι επιτυγχάνεται μια ομοιόμορφη φλόγα

τζάκι τσιμεντένιου τζακιού δίπλα στην πισίνα

 Συμβουλή: Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως τις οδηγίες χρήσης.

 Τι θα λέγατε για ένα απροσδόκητο αποτέλεσμα?

 Τι πιστεύετε για τη φωτιά στο νερό?

 Η έμπνευση για αυτό το υπέροχο έργο είναι Moist Estate ονομάστηκε και δημιουργήθηκε από τον Richard Hymel, προήλθε από το περίφημο δικαστήριο Pat O’Brien στη γαλλική συνοικία της Νέας Ορλεάνης.

Μοναδικό και συναρπαστικό

τζάκια ανοιχτά διακοσμητικά σιντριβάνια

Πως λειτουργεί αυτό?

 Το μαύρο αλουμίνιο επικαλυμμένο με σκόνη ήταν υδραυλικό για νερό. Αντίθετα, το κυρτό σύστημα σωλήνων από το Bubenski’s Fire Features έχει τη λειτουργία να τροφοδοτεί τη φωτιά με το απαραίτητο αέριο.

 Στο φως των κεριών

 Δεν είστε σίγουροι αν θα επενδύσετε σε τζάκι ή τζάκι; Τι θα λέγατε να ομαδοποιήσετε μερικά κεριά όπως συμβαίνει εδώ; Ποια άλλη δημιουργική και φθηνή λύση μπορείτε να σκεφτείτε?

ανοίξτε φωτιά με μικρό καταρράκτη