αιώρα με πλαίσιο αιώρες επίπλων κήπου

Εξασφαλίστε στιγμές παραδείσου με μια αιώρα με ένα πλαίσιο

Έχετε κήπο με ωραία σκιερά και ηλιόλουστα σημεία; Έχετε τουλάχιστον χόρτο εκεί; Maybeσως όμως και χόρτα, λουλούδια και δέντρα; Τότε ζήστε στον παράδεισο! Κάπως έτσι δεν νιώθεις ακόμα; Αυτό σίγουρα οφείλεται σε κάτι μικρό.

Χμμμ, τι θα μπορούσε να είναι?!

Χαλαρωτικές στιγμές στον δικό σας κήπο

Αιώρα με έπιπλα σαλονιού πλαισίου και αιώρες χαλάρωσης

Έχετε όντως μια ωραία αιώρα; Με ένα πλαίσιο θα πρέπει να είναι το καλύτερο έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη χαλάρωση σε διαφορετικές γωνίες του κήπου όπως εσείς επιθυμείτε. Ένα από τα πολυτελή μοντέλα που βλέπετε αν κάνετε κύλιση προς τα κάτω θα μπορούσε να σας μεταφέρει στον παράδεισο. Παίρνουν το καλύτερο της παράδοσης, αλλά και τα συνδυάζουν με μοντέρνα εργονομία και άνετα στρώματα και ταπετσαρίες.

Όσον αφορά το στυλ, επίσης, είναι υπέροχα χαραγμένα στον εξωτερικό χώρο.

Εξωτερικές αιώρες

Αιώρα με έπιπλα σαλονιού πλαισίου και αιώρα μωβ ροζ

Αποκτήστε την τέλεια αιώρα και σταθείτε για τον κήπο zen σας

Πέτρες, γρασίδι και νερό – αυτά τα στοιχεία είναι υποχρεωτικά για έναν κήπο ζεν. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το αν ακολουθείτε την ιαπωνική, κινέζικη ή οποιαδήποτε άλλη παράδοση στο σχεδιασμό του κήπου. Τα σύγχρονα δυτικά αντίγραφα αυτών ενσωματώνουν επίσης χώρο για να καθίσετε και να ξεκουραστείτε. Μια αιώρα με μια βάση θα μπορούσε ιδανικά να εγγραφεί εκεί. Για να το κάνετε αυτό, αναζητήστε ένα λεπτό, αλλά σταθερό και ελαστικό υλικό. Σίγουρα θα ήταν η κατάλληλη ξαπλώστρα για την πλάτη σας.

Αιώρα με πλαίσιο στον κήπο ζεν

αιώρα με έπιπλα σαλόνι επίπλων κήπου και αιώρες

(Σχεδόν) ξαπλωμένος στο γρασίδι

Εξαφανιστείτε στο γρασίδι και γίνετε ένα με το πράσινο της αυλής. Μην κάνετε συμβιβασμούς όμως ούτε στην άνεση. Πάρτε μια αιώρα με μια βάση όπως αυτή. Με το μαλακό, χοντρό, πράσινο στρώμα του, αντιπροσωπεύει τον καλύτερο συμβιβασμό μεταξύ ενός τέλειου κρεβατιού και μιας υπέροχης εμπειρίας της φύσης!

Μαλακά γεμισμένα και σε φρέσκο ​​πράσινο

Αιώρα με έπιπλα σαλονιού με επένδυση και αιώρες

Το ιδανικό στρώμα

Η υγεία της πλάτης μας είναι πάντα σημαντική. Ακόμα και η καλύτερη καλοκαιρινή απόλαυση και η πιο όμορφη θέα δεν είναι διασκεδαστική αν μας βλάψουν. Για το λόγο αυτό, μια αιώρα με ενσωματωμένο ορθοπεδικό στρώμα είναι πάντα μια καλή επένδυση. Με ένα σχέδιο όπως αυτό, το τοπίο του όμορφου κήπου εμπλουτίζεται.

Αιώρα με ορθοπεδικό στρώμα

αιώρα με έπιπλα σαλονιού πλαισίου και αιώρες

(Τουλάχιστον) τρεις λειτουργίες σε μία

Το Mat έχει ενσωματώσει περισσότερες από μία λειτουργίες σε αυτό το έπιπλο. Αυτό το μοντέλο χρησιμεύει ως αιώρα με σκελετό, κρεβάτι ημέρας, μικρό καθιστικό, στο οποίο μπορείτε να μείνετε ακόμη και σε χαμηλή βροχή, και περιστασιακά επίσης ως χώρο για να παίζουν τα παιδιά. Αυτό είναι το ελάχιστο, αλλά είμαστε σίγουροι ότι η φαντασία σας θα μπορούσε να ξεδιπλωθεί ακόμη περισσότερο.

Ολα σε ένα

αιώρα με σκελετό έπιπλα κήπου σετ κιόσκι ξύλο

Μυθιστόρημα κιόσκι

αιώρα με πλαίσιο έπιπλα κήπου σετ κιόσκι

Αιώρα με πλαίσιο σε υδάτινο περιβάλλον

Αλλά η απόλυτη χαλάρωση έρχεται όταν τοποθετήσετε την αιώρα με πλαίσιο δίπλα σε μια πηγή νερού. Θα μπορούσε να είναι πηγάδι, λίμνη ή θάλασσα. Δεν είναι όλοι τυχεροί να έχουν τόσο υπέροχα χαρακτηριστικά νερού στην αυλή. Αλλά αν συνέβαινε, τα στοιχεία του νερού, της γης και του αέρα θα μπορούσαν να ενσωματωθούν καλύτερα μεταξύ τους μέσω του σχεδιασμού. Τα χρώματα – λευκό και μπλε – παίζουν ουσιαστικό ρόλο.

Αιώρα στην πίσω αυλή …

αιώρα με αιώρες επίπλων σαλονιού πλαισίου

… ή τοποθετήστε το στη βεράντα 

αιώρα με σκελετό έπιπλα κήπου σετ βεράντα

Τέλειο πλωτό σχέδιο

Ένας υπερσύγχρονος κήπος χρειάζεται επίσης έναν υπερσύγχρονο σχεδιασμό. Ακριβώς όπως αυτή της αιώρας με πλαίσιο που φαίνεται εδώ. Είναι μια προσαρμογή στο εξωτερικό των σύγχρονων εργονομικών σχεδιαστικών ιδεών για το εσωτερικό. Καινοτόμα υλικά διασφαλίζουν ότι ο σχεδιασμός είναι τόσο λεπτός που τα έπιπλα είναι σχεδόν αόρατα. Κάποιος αυθόρμητα πιστεύει ότι αυτό είναι εις βάρος του να είσαι άνετος. Στην πραγματικότητα, μετά από λίγα λεπτά χρήσης, ανακαλύπτεις ότι δεν θέλεις καν να σηκωθείς.

Μοντέρνα και εργονομικά σχέδια αιώρας

Αιώρα με έπιπλα σαλόνι στον κήπο

Γωνιά χαλάρωσης στη βεράντα

αιώρα με έπιπλα σαλόνι πλαισίου στις ιδέες του κήπου

Εδώ μπορείτε να ζήσετε ένα παρόμοιο μοντέλο με ελαφρώς διαφορετικά χρώματα

Αιώρα με έπιπλα σαλονιού πλαισίου και αιώρες μπεζ

Σε αυτήν την εικόνα μπορείτε να δείτε ότι ένα τέτοιο μοντέλο αιώρας με πλαίσιο θα ήταν επίσης υπέροχα χαραγμένο σε στυλ χώρας.

Αιώρα με μασίφ ξύλινο σκελετό

αιώρα με έπιπλα σαλονιού πλαισίου και αιώρες δίπλα στην πισίνα

Φουτουριστική αιώρα με πλαίσιο

Αν νομίζετε ότι το φουτουριστικό ή υπερσύγχρονο σπίτι σας δεν θα μπορούσε να φιλοξενήσει μια αιωρούμενη αιώρα, όσο όμορφο και καινοτόμο κι αν είναι, τότε δείτε αυτό το παράδειγμα εδώ! Αν αυτό δεν είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

Φουτουριστικός σχεδιασμός με χώρο για 4 άτομα

αιώρα με πλαίσιο έπιπλα κήπου σετ για 4 άτομα