Σαλόνι με φεγγίτη

Οι αρχιτέκτονες των παρακάτω σπιτιών γνωρίζουν τη δύναμη των φεγγιτών να χρησιμοποιούν τον ήλιο και γνωρίζουν ακριβώς πώς ένα δωμάτιο με εκτυφλωτικό φως της ημέρας μπορεί να φαίνεται ακόμη μεγαλύτερο και πιο ευρύχωρο. Στρατηγικά τοποθετημένα, αυτά τα εκπληκτικά αρχιτεκτονικά στοιχεία φέρνουν την ομορφιά της φύσης μέσα στο σπίτι και παρέχουν φυσικό φως σε όλο το σπίτι.

Σαλόνι σε μαύρο χρώμα & λευκό

Φεγγίτης σαλόνι λευκό μαύρο

Παρακολουθώντας πάντα την απόλυτη χρήση φυσικού φωτός, οι σχεδιαστές Artenid δημιούργησαν αυτό το μοντέρνο σπίτι με τοίχο από παράθυρα και μισό ταβάνι γεμάτο φωτιστικούς θόλους, έτσι ώστε ολόκληρο το δωμάτιο να φωτίζεται. Λευκό μάρμαρο χρησιμοποιήθηκε για την επιφάνεια του δαπέδου για να επιτρέψει στο φως της ημέρας να αντανακλά βαθύτερα στο εσωτερικό.

Δερμάτινο φεγγίτη σαλονιού

Μια όμορφη αυλή είναι γεμάτη με αναρριχώμενα φυτά, λαμπρά πολύχρωμα φυτά, διάφορες αποχρώσεις του πράσινου – μπορείτε να το δείτε με την πρώτη ματιά σε αυτό το δωμάτιο. Τα στοιχεία φυσικού σχεδιασμού εδώ συγχωνεύονται με τον εσωτερικό κήπο και τους εξωτερικούς χώρους.

Σαλόνι με λευκό φεγγίτη

Παράθυρο οροφής σαλόνι λευκό

Σαλόνι αφρικανικού στιλ με φεγγίτη

Φεγγίτης σαλόνι Αφρική

Σαλόνι με φεγγίτη σε κλασικό-μοντέρνο στιλ

Κλασικό μοντέρνο φεγγίτη σαλονιού

Αυτό το σπίτι του αρχιτέκτονα George Nijland δείχνει πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν φεγγίτες για να φέρουν φυσικό φως σε πολλά δωμάτια με λίγα παράθυρα.

Και όταν πρόκειται για φεγγίτες, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάτε τις συρόμενες πόρτες: