ο κήπος ομορφαίνει τα τριαντάφυλλα

Αφού τελειώσει ο χειμώνας, θα περνάτε όλο και περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους.Θα πρέπει οπωσδήποτε να ομορφύνετε τον κήπο σας ώστε να νιώθετε άνετα και άνετα. Ο εξωτερικός χώρος χρειάζεται ανανέωση κάθε 2-3 χρόνια και δεν υπάρχει κατάλληλος χρόνος για αυτό από τις ηλιόλουστες ανοιξιάτικες μέρες. Εάν μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι, δεν πρέπει να αλλάξετε τον κήπο, απλώς φυτέψτε και σχεδιάστε τον σύμφωνα με το στυλ και το γούστο σας.

Ισοπέδωση

Επίπεδο, επίπεδο και πάλι επίπεδο. Αν θέλετε να ομορφύνετε τον κήπο σας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι το επίπεδο και η έρευνα! Για να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα, πρέπει να γνωρίζετε τα πάντα για το έδαφος και τα αυτοφυή φυτά. Είναι σίγουρα ευκολότερο να διατηρηθούν. Θα πρέπει να μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε τα επιλεγμένα είδη φυτών και αν θα ταιριάζουν στο χώμα στον κήπο.

Εξωραϊσμός

Ο εξωραϊσμός μπορεί να είναι δαπανηρός και πολύ επίπονος, οπότε πρέπει να καταλάβετε ακριβώς πώς θέλετε να ομορφύνετε την αυλή σας και να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας. Μπορείτε να διακοσμήσετε τα μονοπάτια του κήπου με διάφορα λουλούδια. Και αν δεν σας αρέσουν τόσο τα ανθισμένα φυτά, τότε αναζητήστε ενδιαφέρουσες ποικιλίες δέντρων και θάμνων ή πλαισιώστε μια ζεστή ιδιωτικότητα στην εσωτερική αυλή με φρέσκο ​​πράσινο γκαζόν. Όλα εξαρτώνται από τον προϋπολογισμό σας και τις προτιμήσεις σας.

Ιδέες διακόσμησης

Εάν είστε ξεκάθαροι σχετικά με τον σχεδιασμό του κήπου, τότε θα πρέπει να πιάσετε τις επιλεγμένες ποικιλίες φύτευσης. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε διάφορα αξεσουάρ εξωτερικού χώρου ή να τα φτιάξετε μόνοι σας. Μικρά αγαλματίδια, γλάστρες, κομψά παγκάκια ή άνετοι χώροι καθιστικού θα δημιουργήσουν μια φρέσκια και χαρούμενη ατμόσφαιρα στο αίθριο. Να είστε δημιουργικοί και επινοητικοί! Για τον όμορφο και εξαιρετικό κήπο χρειάζεστε απλώς μερικές πρωτότυπες ιδέες και πολύ μεράκι! Ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις μας και εμπνευστείτε!

 Ομορφύνετε τον μικρό κήπο μπροστά από το σπίτι με τη βοήθεια διαφορετικών τύπων φυτών

μικρό σπίτι κήπου θάμνους φυτά

 Ελκυστικό ξύλινο κουτί με φυτά που θα ομορφύνουν τον κήπο σας

φυτά κουτί λουλουδιών υπαίθρια  Άνετη πίσω αυλή που είναι διακοσμημένη με δέντρα και πράσινο γκαζόνο κήπος ομορφαίνει τα δέντρα βότσαλα

 

Κομψή αυλή με φρέσκο ​​γκαζόν, λουλούδια και κομψές ξύλινες παλέτεςο κήπος ομορφαίνει το φρέσκο ​​γρασίδι  Διαφορετικοί τύποι φυτών για την εξωφρενική όραση του κήπουομορφύνει τον κήπο λίγο κάτω από τον προϋπολογισμό  Ευχάριστη ατμόσφαιρα στον εξωτερικό χώρο με πολύχρωμα λουλούδιαΔιαφορετικοί τύποι λουλουδιών διακοσμούν τον κήπο  Κομψός σχεδιασμός κήπου με πράσινα φυτά και κόκκινα λουλούδιαο κήπος ομορφαίνει τα λουλούδια  Διακοσμήστε το μονοπάτι μπροστά από το σπίτι με όμορφα λουλούδια και φυτάμονοπάτι κήπου φύτευση λουλουδιών

Κείμενο με την Κάτια