καλός σχεδιασμός κουζίνας παραδοσιακή ξύλινη μαρμάρινη επιφάνεια εργασίας κουζίνας

Ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο σπίτι σας?

Για μένα αυτή είναι η κουζίνα. Μου αρέσει να μαγειρεύω, να τρώω και να περνάω πολύ χρόνο εκεί με την οικογένειά μου. Μπορείτε να τα κάνετε όλα στην κουζίνα. Λόγω του βαρύ ρυθμού εργασίας, αυτό είναι επίσης το μέρος όπου συναντάτε τις περισσότερες φορές.

 Ξεκινάτε κάθε νέο έργο με υπέροχο σχεδιασμό.

Δεν αφορά μόνο την εμφάνιση, αλλά και τη λειτουργικότητα και την προστιθέμενη αξία που αποκτάτε. Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο, η κουζίνα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένη. Πρέπει να είναι προσεκτικά σχεδιασμένο και μελετημένο. Πιθανότατα απαιτείται περισσότερη προσοχή εδώ από οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο.

Αλλά ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει μια υπέροχη κουζίνα. Εδώ είναι επτά τρόποι για να το κάνετε αυτό.

1. Αποφύγετε την απομόνωση

ένα καλό σχέδιο κουζίνας

Για πολλές οικογένειες, η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού. Εδώ συγκεντρώνονται άνθρωποι, συνομιλούν και χαλαρώνουν. Έτσι δεν μαγειρεύετε μόνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ανοιχτό σχέδιο λειτουργεί πολύ καλά.

Αυτό απέχει πολύ από τη μόνη επιλογή. Εξετάστε προσεκτικά τις ανάγκες της οικογένειάς σας πριν αποφασίσετε για τη σωστή λύση.

Ακριβώς σε περιπτώσεις όπου κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστεί να πουλήσετε το σπίτι, λάβετε υπόψη ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν ένα ανοιχτό σχέδιο.

2. Σχεδιάστε ένα λειτουργικό σχέδιο 

δημιουργώντας καλό σχεδιασμό κουζίνας παραδοσιακά συμπαγή μικρό νεροχύτη επιφάνειας εργασίας

Σχεδιασμός μεγάλης κουζίνας

καλή κουζίνα σχεδιασμό σχέδιο σχεδίασης ιδέα δημιουργία

Αν σας αρέσει το μαγείρεμα για τους φίλους και την οικογένειά σας, τότε πιθανότατα δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από μια κουζίνα που έχει κακή απόδοση. Οι περισσότερες κουζίνες ακολουθούν το τρίγωνο βάσης. Αυτό σημαίνει ψυγείο, νεροχύτη και σόμπα. Βασίζονται σε πολύ χώρο προετοιμασίας, ειδικά δίπλα στις ηλεκτρικές συσκευές. Αυτό μπορεί να κάνει τη ρουτίνα μαγειρέματος πολύ καλύτερη.

3. Βρείτε μια καλή τοποθεσία

Πρέπει η κουζίνα να είναι η καρδιά του σπιτιού σας; Στη συνέχεια, θα πρέπει να βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι μεταξύ όλων των βασικών τομέων. Έτσι μπορεί να συνορεύει με το πιο δημοφιλές σαλόνι ή θα μπορούσατε να μπείτε γρήγορα στο γκαράζ μέσω ενός χώρου αποθήκευσης ή / και πλυντηρίου.

4. Μεγάλος χώρος αποθήκευσης

καλός σχεδιασμός κουζίνας, έπιπλα από ξύλο ψυγείου

Υπάρχουν τόσα πολλά αξεσουάρ και τόσες πολλές ηλεκτρικές συσκευές που μπορείτε να αγοράσετε για την κουζίνα. Είναι τόσο εύκολο να ξεχάσεις κάτι ουσιαστικό όπως το μπάνιο. Μην υποτιμάτε τον χώρο που χρειάζεστε για φαγητό, μαχαιροπίρουνα και άλλα μικρά αξεσουάρ.

5. Εάν έχετε αρκετό χώρο, προσθέστε ένα νησί κουζίνας

καλός σχεδιασμός κουζίνας που στήνει οικογενειακή λευκή τραπεζαρία επίπλων

Είναι σαφές: στους ανθρώπους αρέσει να τριγυρνούν στην κουζίνα, ειδικά όταν υπάρχει κάτι νόστιμο για μαγείρεμα. Για τις οικογένειες, η κουζίνα μπορεί να είναι το μέρος όπου όλοι μπορούν να συγκεντρωθούν και να περάσουν χρόνο μαζί. Το πόσο αποτελεσματικό είναι σε αυτό το δωμάτιο επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από αυτό που κάνετε στην κουζίνα. Έτσι, δεν είναι για όλους. Ωστόσο, είναι κάτι που όλοι πρέπει να λάβουν υπόψη.

6. Προγραμματίστε την πρόσβαση προς τα έξω

στήστε καλό σχεδιασμό κουζίνας κρεμαστή λάμπα τραπεζαρία λαμπερή επιφάνεια

Αυτή η εργασία μπορεί επίσης να λυθεί με διαφορετικούς τρόπους. Εξαρτάται από τη διάταξη του σπιτιού και τις ειδικές συνθήκες. Αλλά πρέπει να τοποθετήσετε την κουζίνα κοντά στην έξοδο. Αυτό θα προσφέρει άπλετο φυσικό φως. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε βεράντα ή τραπεζαρία στην αίθουσα ψυχαγωγίας το καλοκαίρι.

7. Διασκεδάστε. Τελικά, πρέπει να σας αρέσει η κουζίνα πάνω απ ‘όλα

δημιουργήστε καλό σχέδιο κουζίνας φωτεινά πράσινα ράφια σχεδιασμού τοίχων

Δεν πρέπει να φοβάστε να πάτε για μια πιο προσωπική εμφάνιση. Ξεκινήστε με κάτι απλό, αλλά χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Εξάλλου, η λειτουργικότητα είναι αυτό που μετράει στην κουζίνα

Δημιουργήστε καλά παράθυρα σχεδιασμού κουζίνας μοντέρνα έπιπλα λαμπερό τιρκουάζ ψυγείο

 Ο υπέροχος σχεδιασμός σε σχέση με το σπίτι σημαίνει ότι όλα λειτουργούν ευκολότερα και καλύτερα. Παίρνεις περισσότερα με λιγότερα.

Έτσι, ο σχεδιασμός της κουζίνας μοιάζει με καλό φαγητό. Δεν χρειάζεστε περισσότερα χρήματα, χρειάζεστε μια καλή συνταγή, καλά υλικά. Το όλο πράγμα πρέπει στη συνέχεια να οδηγηθεί σε ένα υπέροχο συμπέρασμα με προσοχή και ακρίβεια.

Έτσι συμβαίνει και με σένα?