ιδέες feng shui κίτρινο νεροχύτη φούρνου ψυγείο φωτεινό κίτρινο

Η κουζίνα είναι γνωστή ως η καρδιά του σπιτιού.

Χρησιμοποιήστε μερικούς απλούς κανόνες του Feng Shui για να διατηρήσετε την κουζίνα σας καθαρή, φωτεινή και αρμονική. Είτε πιστεύετε είτε όχι, η διδασκαλία του Φενγκ Σούι θα βοηθήσει εσάς και την οικογένειά σας να είστε πιο υγιείς και πιο ευτυχισμένοι.

Ιδέες για Feng Shui – νιώστε καλά στην κουζίνα

ιδέες φενγκ σούι κουζίνα τρίγωνο φούρνο νεροχύτη ψυγείο

Το Φενγκ Σούι συμφωνεί με τον κανόνα του λεγόμενου τριγώνου κουζίνας, σύμφωνα με τον οποίο η σόμπα, ο νεροχύτης και το ψυγείο βρίσκονται το ένα απέναντι από το άλλο. Αυτό το γεωμετρικό σχέδιο προσφέρει την καλύτερη ισορροπία μεταξύ των αντικρουόμενων στοιχείων – φωτιά και νερό.

Γνωρίζατε ότι το κίτρινο χρώμα κάνει καλό στην πέψη;?

ιδέες φενγκ σούι κίτρινο ψυγείο νιπτήρα φούρνου

Όλες οι αποχρώσεις του κίτρινου είναι το τέλειο χρώμα για την κουζίνα καθώς προωθούν τις πεπτικές διαδικασίες. Το κόκκινο, το καφέ και το λευκό είναι επίσης κατάλληλα χρώματα για έπιπλα κουζίνας. Αποφύγετε όμως τα έντονα χρώματα νερού όπως το μπλε ή το μαύρο καθώς καταργούν τη δύναμη των στοιχείων της φωτιάς.

Η τάξη και η καθαριότητα είναι το επίκεντρο κάθε κουζίνας Feng Shui. Αυτό ισχύει τόσο για τις επιφάνειες εργασίας, που είναι προφανείς, όσο και για τα κλειστά συρτάρια και ντουλάπια αποθήκευσης.

Ένα μπολ γεμάτο φρούτα ή ένα βάζο με λουλούδια στην τραπεζαρία δημιουργούν μια φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Δημιουργήστε μια ζεστή, ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα

ιδέες φενγκ σούι ξύλινο τραπέζι βάζο λουλούδια ράφια

Ξύλο και έπιπλα σε λευκό – ένας κομψός συνδυασμός

φούρνος φενγκ σούι ξύλινος νιπτήρας ψυγείο λευκόςΑφιερώστε χρόνο για να βάλετε σε τάξη την κουζίνα σας

ιδέες φενγκ σούι νιπτήρα φούρνου ψυγείο λευκόΜια μαύρη κουζίνα μπορεί να φαίνεται πολύ κομψή, αλλά αντιβαίνει στους κανόνες του Φενγκ Σούι

φενγκ σούι μαύρο ακατάλληλο νεροχύτη φούρνου ψυγείο λευκό