Κανόνες φενγκ σούι ανοιχτό κίτρινα πράσινα ποτήρια φρέσκου κρασιού

Το φενγκ σούι κυβερνά στην κουζίνα

Σύμφωνα με το δόγμα του Φενγκ Σούι, η κουζίνα δεν είναι μόνο ένα δωμάτιο όπου ετοιμάζετε το φαγητό, αλλά συμβολίζει επίσης τον πλούτο και την επιτυχία. Δώστε του λοιπόν αρκετή προσοχή. Κύριος κανόνας – η πόρτα εισόδου δεν πρέπει να είναι κοντά, αυτό ισχύει και για την πίσω πόρτα, έτσι ώστε η ροή της ενέργειας του Φενγκ Σούι να μην διαφεύγει.

Κανόνες Feng Shui για μια αρμονικά σχεδιασμένη κουζίνα

κανόνες φενγκ σούι πέτρινο τοίχο κίτρινα λεμόνια φρούτων

Το φαγητό που τρώτε σας δίνει ενέργεια για μια ζωή. Όσο πιο ποιοτική είναι, τόσο πιο πολύτιμη θα είναι η ζωή σας. Λογικό δεν είναι; Προετοιμάστε το φαγητό σας σε μια αρμονικά σχεδιασμένη κουζίνα. Τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά πρέπει να είναι πάντα μαζί σας. Πιστεύεται ότι περιέχουν θεραπευτικές δονήσεις από το έδαφος που χρειάζεται το σώμα σας.

Είναι σημαντικό να μπορεί να εισέλθει αρκετό ηλιακό φως στην κουζίνα

κανόνες φενγκ σούι ανοιχτό κίτρινο κόκκινο απλά αέρινο

Το φως του ήλιου και ο φωτισμός παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο. Ευάερη, ευρύχωρη, καθαρή, φωτεινή και ελκυστική – έτσι περιγράφετε την τέλεια κουζίνα του Φενγκ Σούι. Λίγες συσκευές είναι καλύτερες από πάρα πολλές. Θα πρέπει πάντα να βρίσκετε μια θέση για ένα βάζο με λουλούδια ή μια γλάστρα. Αποθηκεύστε τα σκουπίδια στη θέση της κουζίνας και μην ξεχνάτε να τα πετάτε τακτικά. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το κίτρινο χρώμα είναι κατάλληλο για έπιπλα κουζίνας καθώς προάγει την πέψη. Ακολουθήστε αυτούς τους απλούς κανόνες και θα σας περιβάλλει μια ισχυρή θετική ενέργεια Feng Shui.

Μαγειρέψτε σε μια πολύχρωμη και διασκεδαστική ατμόσφαιρα

κανόνες φενγκ σούι φρέσκο ​​ανοιχτό πράσινο κόκκινο απλά αέρινο

   

Όλοι οι κίτρινοι τόνοι προάγουν την πέψη

έπιπλα κουζίνας λευκό ανοιχτό κίτρινο λουλούδι βάζο