Αφού σας παρουσιάσαμε ήδη την κουζίνα σε σχήμα L σε διάφορες ποσότητες στη σειρά μας “Modern Kitchen Basic Shapes” και στη συνέχεια δείξαμε περαιτέρω τα πλεονεκτήματα μιας σύγχρονης κουζίνας σε σχήμα U, σήμερα είναι η σειρά του επόμενου βασικού σχήματος στην κουζίνα σχεδιασμός – η μοντέρνα κουζίνα σε σχήμα G. Όλοι γνωρίζουμε ότι μια σύγχρονη κουζίνα είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουμε να σας βοηθήσουμε λίγο με την επιλογή σας και να σας παράσχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κουζίνας σε σχήμα G. Πριν λάβετε μια τελική απόφαση για το σχεδιασμό της κουζίνας σας, υπάρχουν πολλές πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη και διάφορες επιλογές σχεδιασμού που πρέπει να λάβετε υπόψη. Μείνετε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για τη μοντέρνα κουζίνα σε σχήμα G εδώ.

Εάν θέλετε ένα εξαιρετικά μοντέρνο σχέδιο, επιλέξτε μια κουζίνα σε σχήμα G

μοντέρνα κουζίνα σε σχήμα g λευκά έπιπλα και πράσινοι τοίχοι

Πού μπορείτε να βάλετε τη μοντέρνα κουζίνα σε σχήμα G;?

Οι ειδικοί στον τομέα των σύγχρονων κουζινών λένε συχνά ότι ο έξυπνος σχεδιασμός είναι η μισή μάχη! Αυτό πρέπει επίσης να ισχύει! Γιατί με μια κουζίνα σε σχήμα G πρέπει να προγραμματίσετε εκ των προτέρων μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Είναι ένας ιδιαίτερος τύπος κουζίνας που, πάνω απ ‘όλα, απαιτεί πολύ ελεύθερο χώρο.

Θα ήταν καλύτερο να ενσωματώσετε την κουζίνα σας σε σχήμα G σε ένα μεγαλύτερο δωμάτιο, όπου διαχωρίζετε ζώνες για μαγείρεμα, φαγητό και διαβίωση σε ανοιχτό σχέδιο. Φροντίστε να έχετε κατά νου το γεγονός ότι χρειάζεστε περίπου 12 έως 14 τετραγωνικά μέτρα για να εφαρμόσετε ένα τέτοιο σχέδιο κουζίνας. Εάν υπάρχουν ήδη παράθυρα και πόρτες εκεί, πιθανότατα θα κάνουν το έργο σας πιο δύσκολο. Θα αισθάνεστε υποχρεωμένοι να αλλάξετε το έργο σας και να το προσαρμόσετε στις δεδομένες χωρικές διαστάσεις. Στη φάση του σχεδιασμού πρέπει επίσης να σκεφτείτε τον σωστό φωτισμό του δωματίου, γιατί αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για κάθε εργασία κουζίνας. Και υπάρχει ένα ακόμη πράγμα που σίγουρα δεν πρέπει να ξεχάσετε – καλός αερισμός δωματίου! Δεν θέλετε να χαλάσει η απόλαυσή σας στο μαγείρεμα από δυσάρεστες μυρωδιές, έτσι δεν είναι; Σχεδιάστε την κουζίνα σας σε σχήμα G εξετάζοντας επίσης μια μοντέρνα κουκούλα πάνω από τις εστίες. Αργότερα θα αξιολογήσετε θετικά αυτήν την απόφαση!

Πρέπει επίσης να προγραμματίσετε τον καλό αερισμό του δωματίου εκ των προτέρων

ζωντανές ιδέες κουζίνα g μορφή σε λευκό και καφέ

Η μοντέρνα κουζίνα σε σχήμα G δεν πρέπει πλέον να είναι πολυτέλεια

ζωντανές ιδέες κουζίνα κουζίνα σε σχήμα g με δροσερό κρεμαστό φωτιστικό

Η μοντέρνα κουζίνα σε σχήμα G φέρνει τον μοντέρνο σχεδιασμό και τον ατομικό σχεδιασμό σε έναν παρονομαστή

Οι σύγχρονες κουζίνες σε σχήμα G είναι προς το παρόν πολύ δημοφιλείς και αυτή η τάση θα παραμείνει σίγουρα τα επόμενα χρόνια. Αντιπροσωπεύουν μια κομψή τάση στο σχεδιασμό της κουζίνας που έχει σταθεροποιηθεί εδώ και χρόνια και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Για τους μοντέρνους πελάτες, είναι βασικής σημασίας να έχουν μια πολυλειτουργική κουζίνα που είναι μοντέρνα στο σχεδιασμό και επιτρέπει τον ατομικό σχεδιασμό. Σας φαίνεται ότι υπάρχουν πάρα πολλές απαιτήσεις για τη σύγχρονη κουζίνα; Όχι, σίγουρα όχι! Σε αυτόν τον πολύ σημαντικό χώρο, κάποιος πρέπει και μπορεί να πραγματοποιήσει πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα. Στην κουζίνα με σχήμα G, μπορείτε να μαγειρεύετε, να ψήνετε και να ψήνετε ταυτόχρονα. Υπάρχει επίσης αρκετός χώρος εργασίας, έτσι ώστε αρκετοί άνθρωποι να μπορούν να ετοιμάσουν δείπνο ή δείπνο εκεί ταυτόχρονα. Έχετε ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα: σε ένα σχέδιο κουζίνας σε σχήμα G δημιουργείτε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα όπου η επικοινωνία δεν διακόπτεται ποτέ. Ενώ μαγειρεύετε, μπορείτε ακόμα να μιλάτε με αγαπημένα πρόσωπα και να μην χάνετε τα πράγματα στην κουζίνα!

 Μπορείτε να δημιουργήσετε μια επικοινωνιακή ατμόσφαιρα χρησιμοποιώντας την κουζίνα σε σχήμα G

ιδέες διαβίωσης κουζίνα κουζίνα σε σχήμα u με ξύλινα σκαμπό μπαρ

Επιπλέον, ο προσωπικός σχεδιασμός είναι πολύ σημαντικός για αυτό το σχέδιο κουζίνας. Η κουζίνα σε σχήμα G έχει μια επιπλέον σειρά σε σύγκριση με την κουζίνα σε σχήμα U. Αυτό επιτρέπει στη γραμμή αυτή να χρησιμεύσει ως διαχωριστικό δωματίου, καταπακτή ή πάγκος και να δώσει σε ολόκληρο το σχέδιο της κουζίνας σας μια ξεχωριστή πινελιά. Με αυτόν τον τρόπο, η κουζίνα, η τραπεζαρία και το σαλόνι μπορούν να συνδυαστούν πολύ πιο εύκολα και τελικά να καταλήξουν σε ένα ομοιόμορφο, μοντέρνο σχεδιασμό δωματίου. Με αυτόν τον τρόπο, δίνεται δομή στον μεγάλο χώρο χωρίς να φαίνεται με κανένα τρόπο περιορισμένος. Θα μπορούσατε να ζητήσετε κάτι καλύτερο από αυτή την άποψη;?

 Η μοντέρνα κουζίνα σε σχήμα G απαιτεί τη δημιουργικότητά σας και σας επιτρέπει μεγάλη ελευθερία στο σχεδιασμό της κουζίνας

μοντέρνα κουζίνα σε σχήμα g με όμορφο φωτισμό

Ο μοντέρνος σχεδιασμός κουζίνας σε σχήμα G σημαίνει επίσης πρακτικό σχέδιο

Πολυλειτουργικότητα, ατομικός σχεδιασμός κουζίνας, μοντέρνος σχεδιασμός – όλα αυτά εξαρτώνται από μια σύγχρονη πρακτική πτυχή. Το σχήμα G του σχεδιασμού της κουζίνας σας προσφέρει ακόμη περισσότερο χώρο εργασίας από τις κουζίνες με σχήμα L ή U, επειδή έχετε μια επιπλέον γραμμή εδώ. Εκτός από τους μεγάλους πάγκους εργασίας, έχετε επίσης περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, φυσικά, γιατί με την κουζίνα σε σχήμα G κάθε γωνιά και κάθε “νεκρή γωνία” χρησιμοποιείται βέλτιστα. Εδώ έχετε μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα είδη σκευών κουζίνας. Πρακτικά και κομψά, όλα είναι εύκολα προσβάσιμα. Οι διαδρομές από τη μία πλευρά στην άλλη τρέχουν χωρίς κατώφλια. Λόγω του ανοιχτού σχεδιασμού του δωματίου, δεν μπορείτε ποτέ να αισθανθείτε περιορισμένοι μπροστά στη σόμπα. Και ξεχάστε όλους τους συνηθισμένους πόνους στην πλάτη, επειδή η εργονομία έχει σκεφτεί επίσης με αυτό το σχέδιο κουζίνας. Το ύψος των επιφανειών εργασίας και αυτό των ντουλαπιών κουζίνας μπορούν να σχεδιαστούν ξεχωριστά και να προσαρμοστούν στο μέγεθος του σώματός σας. Εν ολίγοις, μια μοντέρνα κουζίνα σε σχήμα G μπορεί εύκολα να εξομοιωθεί με μια ονειρική κουζίνα! Έχετε κάποια ανησυχία ή θέλετε να πάτε κατευθείαν στο πλησιέστερο κατάστημα επίπλων και να μάθετε περισσότερα στο χώρο του ξενοδοχείου?

Μπορείτε να δώσετε ελεύθερο έλεγχο στη φαντασία σας όταν σχεδιάζετε την κουζίνα σε σχήμα G και να δημιουργήσετε μια φανταστική κουζίνα ονείρων

μοντέρνα κουζίνα λειτουργική κουζίνα σε σχήμα g

Εδώ κάθε γωνιά χρησιμοποιείται βέλτιστα

μοντέρνα κουζίνα σε σχήμα g κομψές υφές σε ανοιχτόχρωμα χρώματα

 Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτό το μοντέρνο σχέδιο κουζίνας σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις

μοντέρνα κουζίνα σε σχήμα g με πράσινα ντουλάπια κουζίνας

Ένας μετρητής ή περαστικός, ευγενικά?

ζωντανές ιδέες κουζίνα g σε σχήμα κουζίνας σε κίτρινο χρώμα

Ο απορροφητήρας είναι απαραίτητος εδώ – σύστημα εξαερισμού στο πιο σύγχρονο επίπεδο

ζωντανές ιδέες κουζίνα πρακτικό σχήμα g και κόκκινες πινελιές

μοντέρνα κουζίνα κομψή κουζίνα σε σχήμα g με πλακάκια δαπέδου

μοντέρνα κουζίνα σε σχήμα g με λευκό πάγκο εργασίας