Ακούει κανείς όλο και πιο συχνά ότι η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού. Αυτό σίγουρα δεν είναι πρότυπο. Επειδή ρωτήστε σοβαρά τον εαυτό σας – μπορεί ένα σπίτι να λειτουργεί καλά χωρίς την κουζίνα; Θα βασιλεύει εκεί ένα μεγάλο πνεύμα; Αν οι άνθρωποι ήταν ικανοποιημένοι και χαρούμενοι?

Εξωτερική κουζίνα – η καρδιά του κήπου

Μια υπαίθρια κουζίνα θα μπορούσε επίσης να συγκριθεί με μια καρδιά. Βοηθά να αφήσουμε τη ζωή να φουντώνει στον κήπο. Αλλά ποια βήματα πρέπει να κάνετε για να εφαρμόσετε με επιτυχία μια τέτοια ιδέα; Τι πρέπει να κάνετε για να διασφαλίσετε ότι περιλαμβάνονται όλες οι συνθήκες και οι περιστάσεις?

Μινιμαλιστική εξωτερική κουζίνα

υπαίθρια κουζίνα μινιμαλιστική μπάρα σκαμπό λευκό μπαρ

Πλήρης υπαίθρια κουζίνα ή απλώς ορισμένες εγκαταστάσεις

Μερικοί άνθρωποι έχουν μόνο εν μέρει μια τέτοια περιοχή για το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι έχουν μεταφέρει μερικές από τις λειτουργίες της κουζίνας προς τα έξω. Είτε υπάρχει γκριλ, είτε μικρή κουζίνα ή τραπέζι φαγητού όπου μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό στην εξοχή.

Πρέπει να κάνετε ειλικρινά στον εαυτό σας την ακόλουθη ερώτηση: είστε αρκετοί με ένα πλαστικό τραπέζι και μερικές καρέκλες; Θα θέλατε να μεταφέρετε ένα μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας σε εξωτερικούς χώρους; Αξίζει την επένδυση?

Τώρα θα συζητήσουμε το θέμα των υπαίθριων κουζινών από διάφορες διαφορετικές οπτικές γωνίες. Ελπίζουμε ότι αυτό θα σας βοηθήσει περαιτέρω να απαντήσετε στις παραπάνω ερωτήσεις.

Αργά το καλοκαιρινό δείπνο

υπαίθρια κουζίνα φούρνος ρουστίκ πέτρα τζάκι

Υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά

Ένας από τους λόγους για τους οποίους πρέπει να αποφασίσετε να χτίσετε έναν πλήρη εξωτερικό χώρο αυτές τις μέρες είναι ότι έχετε προχωρήσει πολύ περισσότερο στην εξωτερική αγορά. Χάρη στην εύκολη φροντίδα και λειτουργικότητα, μπορείτε να ετοιμάσετε γεύματα έξω με λιγότερη προσπάθεια και περισσότερη διασκέδαση.

Η επένδυση είναι τεράστια. Αλλά αν σκεφτείτε όλες τις όμορφες στιγμές που μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας με αυτό, τότε η οικονομική επένδυση σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Κομψή λύση με ενσωματωμένες ηλεκτρικές συσκευές

υπαίθρια κουζίνα ενσωματωμένες ηλεκτρικές συσκευές μαρμάρινο πάγκο

Τι περιλαμβάνει μια μοντέρνα εξωτερική κουζίνα?

Η μοντέρνα εξωτερική κουζίνα περιλαμβάνει σχεδόν όλα όσα έχετε επίσης σε μια συμβατική κουζίνα. Από τα ντουλάπια και τους νιπτήρες μέχρι τις ηλεκτρικές συσκευές και το πλυντήριο πιάτων. Για το λόγο αυτό, η προσπάθεια είναι επίσης σχετικά μεγάλη και μπορεί να εφαρμοστεί μόνο με δυσκολία χωρίς τη χρήση ειδικών. Πρέπει να περιλαμβάνουν υδραυλικές εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας και ηλεκτρικές καλωδιώσεις. Πάνω απ ‘όλα, αυτά πρέπει να είναι πολύ καλά ασφαλισμένα λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του εξωτερικού χώρου.

Μαγειρέψτε με χαλαρό τρόπο για δύο

υπαίθρια κουζίνα ενσωματωμένες ηλεκτρικές συσκευές μαγειρεύουν μαζί

Η προσβασιμότητα

Εκτός από την τέλεια εγκατάσταση, η προσβασιμότητα έχει επίσης θεμελιώδη σημασία. Αυτό πρέπει να εξασφαλιστεί με κατάλληλα κατασκευασμένα μονοπάτια κήπου. Ακόμα κι αν η εξωτερική κουζίνα είναι μακριά από το σπίτι, πρέπει να μπορείτε να περπατήσετε γρήγορα. Γιατί μερικές φορές βρέχει και πρέπει να μπεις κάτω από τη στέγη ή να επιστρέψεις γρήγορα στο σπίτι.

Ρομαντικές βραδιές σε εξωτερικούς χώρους

εξωτερική κουζίνα εργονομικές πέτρες ματ μέταλ ρομαντικό

Νόστιμο από τη σχάρα

υπαίθρια κουζίνα μεγάλη σχάρα

Προσκαλέστε τους επισκέπτες πιο συχνά!

εξωτερική κουζίνα εργονομικά λειτουργική επένδυση πέτρας

Δημιουργήστε μια ρουστίκ ατμόσφαιρα μπαρ

υπαίθρια κουζίνα καλοκαιρινή κουζίνα ρουστίκ πέτρινες ξύλινες καρέκλες μπαρ πάγκος

Δροσερή ρετρό εμφάνιση

υπαίθρια κουζίνα καλοκαιρινή κουζίνα τούβλο τοίχος κουζίνα νησί ενσωματωμένες συσκευές

Ζεστό ξύλο και στιβαρό σφυρήλατο σίδερο

εξωτερικές πέτρες κουζίνας πέργκολα από σφυρήλατο σίδερο

Μέταλλο με ματ όψη και φυσικές πέτρες

υπαίθριες πέτρες κουζίνας πάγκου ενσωματωμένες ηλεκτρικές συσκευές

Σταθερός πέτρινος φούρνος και γυαλιστερή σχάρα

υπαίθρια κουζίνα πέτρινος φούρνος κουζίνα πάγκος ψησταριά

Vintage ταλέντο και τροπική βλάστηση

υπαίθρια πάγκος κουζίνας vintage καρέκλες πλήρης εξοπλισμός

Ευρύχωρο μαρμάρινο πάγκο και νοσταλγικές στοές

εξωτερική κουζίνα πλήρης εξοπλισμός μεταλλική λάμψη

υπαίθρια κουζίνα σύγχρονες μεταλλικές ματ ηλεκτρικές συσκευές