Γιατί πρέπει να σκεφτείτε μια πολύχρωμη κουζίνα;?

Όσον αφορά την επίπλωση κουζίνας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια εντοιχισμένη κουζίνα ή ένα σχέδιο κουζίνας με ένα μόνο νησί μαγειρέματος. Αλλά όταν εφοδιάζετε την κουζίνα, θα πρέπει πρώτα να σκεφτείτε τη λειτουργικότητά της. Επομένως, το δωμάτιο πρέπει να πληροί ορισμένα κριτήρια, ώστε να αισθάνεστε άνετα εκεί. Υπάρχουν ορισμένες στρατηγικές επίπλωσης που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε περισσότερο χώρο: όχι μόνο από άποψη λειτουργικότητας, αλλά και από άποψη εμφάνισης. Ακόμα κι αν αυτά είναι πολύ προσωπικά, υπάρχουν γενικοί κανόνες στους οποίους είναι προτιμότερο να τηρούμε. Σίγουρα επίσης όταν πρόκειται για το συνδυασμό χρωμάτων.

Πολύχρωμη κουζίνα – Έπιπλα με έγχρωμα ξεχωρίζουν καλά σε μαύρο προσκήνιο

ζωντανές ιδέες κουζίνα έγχρωμες προφορές ρετρό ψυγείο

Τα χρώματα δεν φαίνονται απλά καλά στους τοίχους, δημιουργούν μια συγκεκριμένη αίσθηση χώρου. Υπάρχουν χρώματα που είναι καλύτερα να μην εφαρμόζονται στην κουζίνα και άλλα που συνιστώνται ειδικά για αυτόν τον τομέα. Η ψυχολογία των χρωμάτων παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό αυτού του δωματίου. Το πορτοκαλί, το καφέ και όλα τα ζεστά χρώματα συνιστώνται στην κουζίνα.

Αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με το κόκκινο χρώμα και είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε μικρές ποσότητες ως τόνους. Το πράσινο και το μπλε, από την άλλη πλευρά, δεν είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για αυτόν τον χώρο. Στην κουζίνα, έχει επίσης σημασία αν τα χρώματα διεγείρουν την όρεξη ή όχι. Ενώ το πορτοκαλί, για παράδειγμα, διεγείρει την όρεξη, το πράσινο θεωρείται χρώμα που καταστέλλει την όρεξη. Παρ ‘όλα αυτά, η κουζίνα φαίνεται φρέσκια σε πράσινο χρώμα. Επομένως, το δικό σας γούστο παίζει βασικό ρόλο στο χρωματικό σχέδιο της κουζίνας. Τι λέτε για μια πολύχρωμη κουζίνα; Perhapsσως λύνει τον δισταγμό στην επιλογή χρώματος!

Πολύχρωμη κουζίνα με ασυνήθιστα έπιπλα κουζίνας

ζωντανές ιδέες χρώματα κουζίνας συνδυάζουν ασυνήθιστα έπιπλα κουζίνας

Τα μπλε ντουλάπια κουζίνας συνδυάζονται υπέροχα με αυτό το πολύχρωμο splashback κουζίνας

ιδέες διαβίωσης κουζίνα μπλε ντουλάπια κουζίνας δροσερό πίσω τοίχο κουζίνας

Πώς δημιουργείτε μια πολύχρωμη κουζίνα; Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι ο συνδυασμός επίπλων σε διαφορετικά χρώματα! Ένας ζωντανός σχεδιασμός κουζίνας παρουσιάζεται στον κόσμο. Επίσης δεν λείπει η ατμόσφαιρα σε μια τέτοια κουζίνα! Και όσο πιο άνετα αισθάνεστε σε ένα δωμάτιο, τόσο περισσότερο χρόνο περνάτε εκεί! Επιλέξτε λοιπόν ντουλάπια κουζίνας σε έντονες αποχρώσεις και συνδυάστε τα με τραπέζι φαγητού και καρέκλες σε αντίστοιχα χρώματα.

Σετ έγχρωμων τόνων με έπιπλα

ζωντανές ιδέες κουζίνα μπλε σόμπα κόκκινη κουζίνα νησί

Οι καρέκλες σε διαφορετικά χρώματα είναι πραγματικά εντυπωσιακές

πολύχρωμες χρωματιστές καρέκλες κουζίνας στρογγυλή τραπεζαρία γάτα

Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές σε άλλες αναρτήσεις, ο σχεδιασμός του τοίχου επηρεάζει τη συνολική εμφάνιση του δωματίου. Ένας πολύχρωμος σχεδιασμός τοίχων κάνει μια υπέροχη πολύχρωμη κουζίνα. Η διακόσμηση τοίχου ή το χαρτί τοίχου βοηθούν ένα απίστευτο ποσό για την αναβάθμιση των τοίχων. Ακόμα και σχεδιασμένοι σε διαφορετικά χρώματα, οι τοίχοι συμβάλλουν σε ένα πολύχρωμο εσωτερικό κουζίνας. Οι τοίχοι με έμφαση τραβούν τα βλέμματα και διώχνουν την πλήξη από την κουζίνα. Τα αξεσουάρ μπορούν επίσης να κάνουν την κουζίνα όμορφα πολύχρωμη. Αυτή η προσέγγιση δεν κοστίζει τόσο πολύ χρόνο και χρήμα, αλλά παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα με πολύ χρώμα.

Πολύχρωμο σημαίνει αστείο

πολύχρωμη κουζίνα πίσω τοίχο σχεδιασμός μικρή κουζίνα

Φρέσκια ιδέα σχεδιασμού κουζίνας

ζωντανές ιδέες κουζίνα μπλε πλακάκια τοίχου κίτρινοι πολυέλαιοι έγχρωμες προθέσεις

Ελπίζουμε ότι έχετε αντλήσει έμπνευση για το πώς να διακοσμήσετε μια όμορφη κουζίνα, γεμάτη χρώματα, αλλά κομψή και σπιτική. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο σχεδιασμό της δικής σας πολύχρωμης κουζίνας!

Πολύχρωμες επιφάνειες καθρεφτών

πολύχρωμο πράσινο μοβ πορτοκαλί συνδυασμό

Πολύχρωμο splashback κουζίνας ως διακοσμητικό στοιχείο

ζωντανές ιδέες κουζίνα δροσερή κουζίνα πίσω τοίχος πολύχρωμος

Πολύχρωμο με λεπτό τρόπο

πολύχρωμη κουζίνα με έγχρωμες καρέκλες στρογγυλή τραπεζαρία

Δημιουργήστε χρωματικές αντιθέσεις

ζωντανές ιδέες κουζίνα γκρι τοίχο χρώμα κίτρινα ντουλάπια κουζίνας

Αρωματίστε τους πράσινους τοίχους με κίτρινο χρώμα

πολύχρωμη κουζίνα κίτρινο κομμό κόκκινα γράμματα πράσινο χρώμα τοίχου

Επιλέγοντας τον σωστό φωτισμό για μια έγχρωμη κουζίνα

πολύχρωμο πράσινο τοίχο βαφή πορτοκαλί κρεμαστά φωτιστικά ξύλινο τραπέζι

Τα σκούρα κόκκινα ντουλάπια κουζίνας συνδυάζονται υπέροχα με κίτρινους τοίχους

πολύχρωμο κίτρινο τοίχο σκούρο κόκκινο ντουλάπια κουζίνας όμορφη τέχνη τοίχου

Πολλά χρώματα δημιουργούν μια φρέσκια ατμόσφαιρα

πολύχρωμη κουζίνα που στήνεται κόκκινο σκαμνί πράσινο νησί κουζίνας

Το κίτρινο και το γκρι είναι ένας υπέροχος συνδυασμός χρωμάτων

πολύχρωμες ιδέες κουζίνας κίτρινα ντουλάπια κουζίνας τραπεζοκαθίσματα