Η μοντέρνα επίπλωση κουζίνας σε λευκό χρώμα καθιστά εύκολη τη μεταμόρφωση κάθε δωματίου

Το λευκό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα στην επίπλωση κουζίνας. Με τη σωστή υφή της επιφάνειας, το δωμάτιο φαίνεται απίστευτα κομψό και πολυτελές. Επιπλέον, το λευκό σας εγγυάται μετατρεψιμότητα. Οποιαδήποτε μικρή αλλαγή και οποιαδήποτε κραυγαλέα προφορά μπορούν να κλέψουν αμέσως την παράσταση. Με απλές παρεμβάσεις, μπορείτε να μεταμορφώσετε πλήρως την εμφάνιση.

Σύγχρονος εξοπλισμός κουζίνας χωρίς εξαρτήματα

Εάν θα θέλατε να επιτύχετε μια πολύ μοντέρνα εμφάνιση, κάντε το χωρίς τα εξαρτήματα της κουζίνας σας. Ως αποτέλεσμα, όλα φαίνονται απρόσκοπτα και ομοιόμορφα, υπερσύγχρονα και σε πολλές περιπτώσεις φουτουριστικά. Καινοτόμοι μηχανισμοί το καθιστούν δυνατό. Δώστε έμφαση σε αυτό το επιλεγμένο στυλ ακόμη περισσότερο ενσωματώνοντας διαφανείς επιφάνειες και ενσωματωμένες συσκευές κουζίνας.

Δώστε έμφαση στο στυλ σας με τα λευκά έπιπλα κουζίνας

γυαλιστερό και μοντέρνο

Το μάρμαρο μπαίνει ξανά!

Μπορείτε να επιτύχετε τη φυσική ατμόσφαιρα μέσα σε μια λευκή κουζίνα. Απλώς χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα υλικά για αυτό. Μια πιθανότητα θα ήταν να συνδυάσετε το μάρμαρο με ένα πάτωμα χρωματισμένο σε λευκό. Μπορείτε εύκολα να βάλετε μερικές προφορές σε μια τέτοια ατμόσφαιρα. Μερικές μαύρες λεπτομέρειες και συσκευές σε αυτό το χρώμα σας δίνουν τη μονόχρωμη εμφάνιση.

Αν προτιμάτε να προσεγγίσετε το σκανδιναβικό στυλ, βασιστείτε στις εντυπωσιακές προφορές σε ζεστές αποχρώσεις.

Το ουδέτερο περιβάλλον φαίνεται πολύ μινιμαλιστικό

λαμπερές-επιφάνειες-στην-κουζίνα

Η φύση σε μια σύγχρονη αντίληψη

Τα πράσινα φυτά εσωτερικού χώρου αντιπροσωπεύουν την υγεία και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Για το λόγο αυτό, είναι ευπρόσδεκτοι σε μια σύγχρονη κουζίνα. Είναι επίσης εξαιρετικά αποτελεσματικά σε μια μοντέρνα κουζίνα.

Τα φυτά εσωτερικού χώρου δημιουργούν μια φυσική εμφάνιση στο δωμάτιο

Φυσική επίπλωση-με-λευκούς-τόνους

Τοίχος προφοράς ντυμένος με πλακάκια

Μια εντελώς λευκή κουζίνα μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική. Για να γίνει αυτό, χρειάζεστε τις αντιθέσεις μεταξύ των διαφορετικών υφών. Ένας τοίχος με έμφαση σε πλακάκια μπορεί να είναι το μόνο που σας ταιριάζει από αυτή την άποψη. Ο πίσω τοίχος της κουζίνας ταιριάζει καλύτερα σε αυτό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πλακάκια για να δώσετε έμφαση σε κάποιες κόγχες ή άλλα συναρπαστικά αρχιτεκτονικά στοιχεία.

Ντύστε τον τοίχο με πλακάκια

πλακάκια-σαν-τοίχος-προφορά

Λευκή κουζίνα μέσα σε ένα ανοιχτό σχέδιο

Η ανοιχτή κάτοψη μπορεί επίσης να επωφεληθεί από τα πολλά πλεονεκτήματα της λευκής κουζίνας. Or το αντίστροφο: ο σχεδιασμός της κουζίνας σε λευκό χρώμα είναι κατάλληλος για μια ανοιχτή σχεδίαση. Εάν αυτό αντιστοιχεί σε μερικά ελαφριά έπιπλα στο σαλόνι, επιτυγχάνετε μια κομψή και ομοιόμορφη εμφάνιση. Αν βασίζεστε στις αντιθέσεις, μπορείτε εύκολα να κάνετε αυτή τη ζώνη να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο δωμάτιο.

Το ανοιχτό και λευκό σχέδιο διαβίωσης επιτυγχάνει μια κομψή εμφάνιση

εξοπλισμός κουζίνας-λευκό-χρώμα-παλέτα

Λευκά έπιπλα κουζίνας με γυαλιστερές επιφάνειες

Όπως μπορείτε να δείτε από τα περισσότερα παραδείγματά μας, οι μοντέρνες έννοιες επίπλωσης κουζίνας σε λευκό χρώμα συμβαδίζουν με γυαλιστερές επιφάνειες. Αυτά λειτουργούν αποτελεσματικά μέσα από το παιχνίδι του φωτός και της σκιάς που αναδύονται σε αυτά. Είναι πιο συνηθισμένες σε κουζίνες με άφθονη πρόσβαση στο φυσικό φως.

Οι γυαλιστερές επιφάνειες φαίνονται ιδιαίτερα κομψές και κομψές

λευκή-επίπλωση-κουζίνας-με-λαμπερές-επιφάνειες

Γεωμετρικά σχήματα και τέχνη

Οι σύγχρονες κουζίνες χαρακτηρίζονται από πειράματα με διαφορετικά σχήματα. Ορισμένα χρώματα είναι ένα πιο ανταποδοτικό πεδίο για αυτό από άλλα. Αυτό θα ήταν η ιδανική βάση για τέτοιο εξοπλισμό κουζίνας. Το λευκό χρώμα θολώνει τις γραμμές και τις κάτοψεις, κάνοντας τα πάντα να φαίνονται αφηρημένα. Αυτός είναι ο λόγος που τα γεωμετρικά σχήματα ταιριάζουν απόλυτα σε ένα τέτοιο πλαίσιο. Μοιάζει παρόμοια με τη χρήση αφηρημένης τέχνης.

Δώστε προσοχή στο γεωμετρικό σχήμα των επίπλων κουζίνας

έπιπλα λευκού χαρακτήρα στην κουζίνα

Χώροι με έμφαση σε ουδέτερα χρώματα

Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε τον ευγενή και λεπτό τρόπο σχεδιασμού περιοχών με έμφαση. Αυτά μπορούν να ρυθμιστούν σε πολύ ελαφριά ουδέτερα. Αυτό φαίνεται εκθαμβωτικό σε μια εντελώς λευκή κουζίνα. Επιπλέον, ένα τέτοιο δωμάτιο αλλάζει με την αλλαγή της ώρας της ημέρας και την εμφάνιση του φωτός – μια μεγάλη και ευπρόσδεκτη “παρενέργεια”.

Η εμφάνιση του δωματίου είναι εξαιρετικά σημαντική

πλακάκι-σχέδιο-στην-κουζίνα

Γιατί τα λευκά έπιπλα κουζίνας είναι τόσο ευέλικτα?

Στην αρχή υποσχεθήκαμε ότι θα δώσουμε έμφαση στον μεταμορφώσιμο χαρακτήρα των λευκών επίπλων κουζίνας. Αυτό έγινε εμφανές από τις κουζίνες που εμφανίζονταν, ακόμα κι αν δεν το τονίζαμε ρητά.

Οι γυαλιστερές λευκές επιφάνειες αλλάζουν σε αρμονία με το φως και τη σκιά. Απλώς χρησιμοποιώντας μερικά κομμάτια γεωμετρικών επίπλων ή έργα τέχνης με τέτοια σχήματα, μπορείτε να επιτύχετε μια φουτουριστική ιδέα. Μερικά πράσινα φυτά εσωτερικού χώρου ή φυσικά ξύλινα δάπεδα εξασφαλίζουν εγγύτητα στη φύση ή σκανδιναβική ατμόσφαιρα στην ατμόσφαιρα.

Τι είδους χαρακτήρα θα θέλατε για τη λευκή κουζίνα σας;?

Τα πράσινα φυτά εσωτερικού χώρου αντιπροσωπεύουν την υγεία και τον υγιεινό τρόπο ζωής

ιδέες-για-την-κουζίνα

Συνδυάστε μαρμάρινες και λευκές επιφάνειες κουζίνας

λευκές πινελιές-στην κουζίνα

Οι καινοτόμες συσκευές κουζίνας πρέπει να ταιριάζουν με το λευκό σχέδιο

λευκό-σχέδιο-ουδέτερο-περιβάλλον

Μια ναυτική και κομψή ατμόσφαιρα

λευκό-σχέδιο-μοντέρνες-έννοιες