επανασχεδιασμένος νεροχύτης μαγειρικής ιδέας κουζίνας

Πρακτική μαγειρική – συμπαγής σχεδιασμός κουζίνας σε λευκό χρώμα

1) Πρόσφατα ανακαινισμένη κουζίνα

Αυτό το ζευγάρι – ο σύζυγος είναι αρχιτέκτονας, η σύζυγος – σχεδιάστρια – αποφάσισαν να συνεργαστούν για την αναδιαμόρφωση της κουζίνας τους. Βασίστηκαν στην αρχιτεκτονική του σπιτιού τους – ένα μπανγκαλόου τεχνίτη – και έλαβαν υπόψη τα διαφορετικά στυλ.

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού έχουν συνδυάσει το καινούργιο και το παλιό, και η κουζίνα φαίνεται τώρα να μετατρέπεται σε ένα φωτεινό και φιλόξενο μέρος όπου οι άνθρωποι απολαμβάνουν να περνούν χρόνο με την κόρη τους.

Το κεντρικό μέρος του χώρου εργασίας στην κουζίνα έχει ξύλινες πόρτες και ξύλινα συρτάρια – συμπαγής σχεδιασμός κουζίνας

ντουλάπια κουζίνας ιδέα σχεδιασμός ράφι κουζίνας απαλά χρώματα

2) ντουλάπια κουζίνας

Για να διατηρήσουν τον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα του παλιού τους σπιτιού, οι ιδιοκτήτες σπιτιού επέλεξαν βαμμένα ξύλινα ντουλάπια κουζίνας. Το κεντρικό τμήμα του χώρου εργασίας στην κουζίνα έχει ξύλινες πόρτες και ξύλινα συρτάρια.

Ένα καλά διαμορφωμένο νησί κουζίνας χρησιμεύει ως χώρος συνάντησης της οικογένειας, χώρος μπαρ για πάρτι

σχέδιο μετατροπής συμπαγές σχέδιο κουζίνας λευκό σχέδιο

3) σχέδιο μετατροπής

Roomταν ένα δωμάτιο 3Χ3 μ., Σχήματος U. Μετατράπηκε σε νέα κουζίνα, η οποία είναι δίπλα στο κοντινό σαλόνι / οικογενειακό δωμάτιο και στη συνέχεια είναι ανοιχτή. Το σχέδιο με 2 τοίχους επιτρέπει στον φούρνο μικροκυμάτων και μερικά ντουλάπια κουζίνας να τοποθετούνται στη μία πλευρά, με τον νεροχύτη, το πλυντήριο πιάτων και το ψυγείο από την άλλη. Ένα καλά διαμορφωμένο νησί κουζίνας χρησιμεύει ως χώρος συνάντησης για την οικογένεια, χώρος μπαρ για πάρτι, χώρος για απλό φαγητό και όπου μπορείτε να εμπνευστείτε για καθημερινές δραστηριότητες.

Αντίθετα χρώματα στην κουζίνα

laminate worktop καρπούζι λευκή κουζίνα εν πλω κουζίνα

4) Λάμινα πάγκος

Οι γκρίζοι τοίχοι της παλιάς κουζίνας και οι γκρίζοι πάγκοι από πολυστρωματικό έλασμα διαφέρουν από τα πιο ανοιχτά και λαμπερά χρώματα των πλακιδίων και του λευκού χαλαζιακού δαπέδου.

Μεγάλος αριθμός παραθύρων και γυάλινων ντουλαπιών

συμπαγής σχεδιασμός κουζίνας έχει πολλά παράθυρα

5) Πολλά παράθυρα

Η σύνδεση με το εξωτερικό ήταν η κορυφαία προτεραιότητα για τους ιδιοκτήτες σπιτιού. Ένας μεγάλος αριθμός παραθύρων και γυάλινων ντουλαπιών εδώ βοηθούν στη διατήρηση της αίσθησης του ανοίγματος και υποδηλώνουν ότι υπάρχει πάντα κάτι ενδιαφέρον να κοιτάξετε – τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Μια σειρά από παράθυρα στο σαλόνι φέρνουν επίσης πολύ φως στην κουζίνα.

Μόνο φαγητό, κρασί, υπολογιστής, βιβλία τοποθετούνται σε αυτόν τον τοίχο

συμπαγής σχεδιασμός κουζίνας έξυπνη αποθήκευση σε λευκό χρώμα

6) Έξυπνος χώρος αποθήκευσης στην κουζίνα

Βέλτιστη αποθήκευση – αυτό είχε μια υψηλή θέση στη λίστα επιθυμιών του ζευγαριού. Ανακαλύψατε έναν έξυπνο αλλά κομψό τρόπο να τοποθετείτε μόνο φαγητό, κρασί, υπολογιστή, βιβλία και – στο ντουλάπι κάτω από τα ράφια – μια τηλεόραση με στερεοφωνικό σύστημα σε αυτόν τον τοίχο. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού πιστεύουν ότι το «κάντο μόνος σου» ήταν η καλύτερη λύση για την ανακαίνιση του παλιού τους σπιτιού.

 Χρησιμοποιούνται απλά σχήματα και χρώματασυμπαγής σχεδιασμός κουζίνας λευκό περίεργο7) Περίεργος σχεδιασμός κουζίνας

Μια έκρηξη φωτεινών χρωμάτων και υφασμάτων και αξεσουάρ, περίεργος φωτισμός και καθίσματα και σχήματα, καθώς και μερικά περίεργα τεχνουργήματα προσδίδουν στο δωμάτιο μια περίεργη εμφάνιση. Αυτό είναι μόνο μέρος της σχεδιαστικής φιλοσοφίας του ιδιοκτήτη του σπιτιού. Νομίζουν ότι θα νιώσουμε χαρούμενοι και χαλαροί χρησιμοποιώντας απλά σχήματα και χρώματα.

 Απαιτούμενος εξαερισμός στην κουζίνασυμπαγής σχεδιασμός κουζίνας λευκά συρτάρια ντουλάπια κουζίνας

8) πόρτες ντουλαπιών

Τα ντουλάπια στην κουζίνα προσθέτουν μια πινελιά χρώματος με πολύ απαλό τρόπο σε ολόκληρη τη διακόσμηση του σπιτιού. Διάτρητες χαλύβδινες πλάκες στα ντουλάπια πάνω από το μπουφέ και τα ντουλάπια του πλυντηρίου εξασφαλίζουν τον απαραίτητο αερισμό στο δωμάτιο.

 Ένας συνδυασμός και των δύο στυλ συμπληρώνει τη διακόσμηση του σπιτιού και τον τρόπο ζωής του ζευγαριούσυμπαγής σχεδιασμός κουζίνας λευκά ντουλάπια κουζίνας ξύλο

9) Εκλεπτυσμένο στυλ των ντουλαπιών

Τα ντουλάπια στο σαλόνι / το οικογενειακό δωμάτιο προσθέτουν την βαμμένη ξύλινη εμφάνιση, αλλά υπάρχει μια αλλαγή από 2 στυλ πόρτας εδώ. Ένας συνδυασμός και των δύο στυλ συμπληρώνει τη διακόσμηση του σπιτιού και τον τρόπο ζωής του ζευγαριού.

      Μια άλλη ιδέα για σχεδιασμό λευκής κουζίναςσυμπαγής σχεδιασμός κουζίνας λευκός μαύρος πάγκος εργασίας