Η κουζίνα ήταν και εξακολουθεί να θεωρείται το επίκεντρο κάθε σπιτιού. Δεν είναι μόνο η περιοχή όπου παρασκευάζονται νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά επίσης πολύ συχνά ο χώρος συνάντησης το πρωί στο πρωινό ή το βράδυ πριν το δείπνο. Οι τάσεις διαβίωσης τα τελευταία χρόνια έχουν σαφώς τείνει στην επέκταση της κουζίνας με τραπεζαρία και, γενικά, στη διεύρυνση και την απρόσκοπτη σύνδεσή της με τον υπόλοιπο χώρο διαβίωσης. Αυτή η εξέλιξη σε καμία περίπτωση δεν μείωσε τον ρόλο της κουζίνας, απλώς τη συμπλήρωσε. Ανάλογα με την κάτοψη, το δικό σας γούστο και τον διαθέσιμο προϋπολογισμό, ο καθένας μπορεί να αποφασίσει πώς θα είναι η κουζίνα του. Στην αρχή υπάρχει πάντα προγραμματισμός και πρέπει πραγματικά να τον πάρετε στο χέρι. Από πού ξεκινάς; Τι πρέπει να έχετε κατά νου; Ποια χρώματα και ποιο στυλ επίπλωσης είναι τα καλύτερα; Ερώτηση μετά ερώτηση…

Τρισδιάστατη κουζίνα σχεδιασμός επίπλων κουζίνας συσκευές κουζίνας

Αν θέλετε να είστε ασφαλείς όταν σχεδιάζετε την κουζίνα των ονείρων σας, τότε σίγουρα χρειάζεστε τη σωστή συμβουλή ειδικού και το κατάλληλο εργαλείο. Και επειδή το όλο θέμα πρέπει να είναι γρήγορο και απλό, όλα μπορούν να διαχειριστούν πολύ εύκολα στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, με έναν ειδικό σχεδιασμό τρισδιάστατης κουζίνας που εσείς κατεβάστε το από το smartmoebel.de μπορώ. Με βάση την κάτοψη και το μέγεθος της κουζίνας σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τρισδιάστατο, εικονικό σχέδιο με λίγα μόνο κλικ. Εδώ θα βρείτε μια πλήρη λίστα ελέγχου που θα σας βοηθήσει να μετρήσετε ακριβώς την κουζίνα. Όλα έχουν σκεφτεί – το ύψος του δωματίου, η απόσταση μεταξύ των τοίχων, η θέση των αποχετεύσεων και των συνδέσεων νερού, διακόπτες, πρίζες κ.λπ..

Τρισδιάστατος σχεδιαστής κέικ

Ο προγραμματιστής KitchenKlick σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πέντε κύριες μορφές επίπλωσης και στη συνέχεια να παίξετε επίσης με διαφορετικά χρώματα. Αυτό δίνει στην κουζίνα των ονείρων σας μια πολύ ξεχωριστή αίσθηση που ταιριάζει στις δικές σας προτιμήσεις. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε οποιαδήποτε απόφαση σχεδιασμού σε οποιαδήποτε μεταγενέστερη χρονική στιγμή. Η τρισδιάστατη προβολή σας δίνει επίσης μια πιο ακριβή ιδέα για τις υφές και την ίδια την ατμόσφαιρα. Επίσης, παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή το εκτιμώμενο κόστος – τη συνολική τιμή καθώς και την τιμή μόνο για τις ηλεκτρικές συσκευές. Καινοτόμος και εύκολος στη χρήση – απλά υπέροχος!

Τρισδιάστατο εσωτερικό στυλ σχεδιασμού κουζίνας

Το ωραίο είναι ότι δεν αφήνεστε στην τύχη σας όταν σχεδιάζετε την κουζίνα σας. Μπορείτε να βασιστείτε στις επαγγελματικές συμβουλές των σχεδιαστών εσωτερικών χώρων και των σχεδιαστών κουζίνας που εργάζονται για το Smart Möbel 24 GmbH. Εάν είστε ήδη αρκετά ικανοποιημένοι με ένα συγκεκριμένο σχέδιο, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και στη συνέχεια να λάβετε μια περίληψη με μια επισκόπηση ενός έργου. Στη συνέχεια, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο της Kitchenclick, χωρίς καμία υποχρέωση.

Τρισδιάστατο σχέδιο σχεδιασμού κουζίνας

Ακομπλεξάριστος και λειτουργικός – ο σχεδιαστής κουζίνας 3D Kitchenklick πραγματοποιεί τις επιθυμίες και γίνεται ο καλύτερος σύντροφός σας στο δρόμο για την κουζίνα των ονείρων σας.

  Τρισδιάστατο οικογενειακό πρωινό σχεδιασμού κουζίνας