Ποιοι είναι οι πραγματικά σύγχρονοι πάγκοι κουζίνας; Δεν μπορείς να καταλάβεις από τα υλικά. Επειδή αυτή τη στιγμή, σχεδόν όλα τα πιθανά υλικά για πάγκους κουζίνας είναι αρκετά ενημερωμένα. Από φυσική πέτρα έως μέταλλο έως ξύλο – όλοι αυτοί οι τύποι πάγκων κουζίνας μπορούν να θεωρηθούν μοντέρνοι υπό ορισμένες συνθήκες. Ποια είναι λοιπόν τα κριτήρια για την επιλογή ή τον προγραμματισμό αυτής της εγκατάστασης; Ένας πάγκος κουζίνας είναι ιδιαίτερα μοντέρνος όταν χρησιμοποιείται στο τρέχον περιβάλλον. Εξακολουθεί να θεωρείται ιδιαίτερα επίκαιρο εάν είναι απλό και εξακολουθεί να έρχεται στο δικό του. Τα παραδείγματα στο άρθρο μας ανήκουν στο δεύτερο είδος.

Στο παραδοσιακό λευκό χρώμα, ένας πάγκος κουζίνας μπορεί να φαίνεται πολύ μοντέρνος και πολυτελής

γυαλιστερή λευκή επιφάνεια του πάγκου κουζίνας

Πάγκοι κουζίνας με ευγενή υφή

Δείτε τους πάγκους κουζίνας από τα πρώτα μας παραδείγματα! Είναι πολύ εύκολο να γίνουν. Το χρώμα που επιλέχθηκε για αυτό δεν είναι επίσης εξαιρετικά πρωτότυπο. Ωστόσο, η υφή και έτσι η επιφάνεια φαίνεται ιδιαίτερα κομψή. Από εκεί προέρχεται το πολύ υψηλό αποτέλεσμα, το οποίο μπορούμε να αναγνωρίσουμε αμέσως από την εμφάνισή μας.

Η απλή κατασκευή μας εξοικονομεί πόρους και μας δίνει την ευκαιρία να επενδύσουμε σε καλύτερα υλικά. Αυτό αποφασίστηκε και σε αυτήν την περίπτωση!

Το υψηλής ποιότητας μέταλλο είναι επίσης μια μοντέρνα επιλογή για πάγκους κουζίνας

γκρι πάγκος κουζίνας σε λευκό φόντο

Παραδοσιακό χρώμα – μοντέρνα αντίθεση

Ένα και το αυτό χρώμα μπορεί να φαίνεται πιο μοντέρνο ή ντεμοντέ, ανάλογα με την απόχρωση. Αυτό ισχύει επίσης για τους πάγκους εργασίας, οι οποίοι έχουν κατασκευαστεί σε παραδοσιακή απόχρωση. Θα μπορούσαν επίσης να φαίνονται ιδιαίτερα μοντέρνα εάν εμφανίζονται σε έναν απροσδόκητο συνδυασμό χρωμάτων. Τα επόμενα δύο παραδείγματα δείχνουν τέτοιες ιδέες. Στην πρώτη περίπτωση έχετε πετύχει έναν κάπως εκπληκτικό συνδυασμό δύο ουδέτερων χρωμάτων, του καφέ και του γκρι.

Οι απλοί ξύλινοι πάγκοι κουζίνας μπορούν να αποτελέσουν μέρος πολύ μοντέρνων συνδυασμών

πάγκος κουζίνας από ξύλο

Στη δεύτερη περίπτωση, επιλέχθηκε πολύ σκούρο ξύλο με βαθύ μπλε χρώμα. Υπάρχουν πολλά vintage στοιχεία σε αυτό το παράδειγμα. Ωστόσο, οι καθαρές γραμμές και οι κυρίαρχες γυαλιστερές επιφάνειες εξασφαλίζουν μια αρκετά μοντέρνα εμφάνιση. Παρεμπιπτόντως, ο συνδυασμός μεταλλικών αξεσουάρ σε χρυσό χρώμα και ξύλινες επιφάνειες είναι ιδιαίτερα επίκαιρος αυτή τη στιγμή. Αυτό το βλέπουμε σε αυτό το παράδειγμα και για τον σχεδιασμό της κουζίνας.

Λόγω της λείας επιφάνειας και του συνδυασμού με χρυσό, αυτός ο πάγκος κουζίνας είναι μοντέρνος

πάγκος κουζίνας καφέ χρώμα και μπλε κάθετες επιφάνειες

Φυσικά υλικά που έρχονται πραγματικά από μόνα τους

Όπως ήδη τονίστηκε, θέλετε να επιτύχετε ένα ισχυρό αποτέλεσμα με μια μικρή επένδυση. Θεωρείται σύγχρονο; Τα φυσικά υλικά έχουν την ικανότητα να φαίνονται πρωτότυπα και να προσελκύουν την προσοχή χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η φυσική πέτρα και το ξύλο είναι ιδιαίτερα επίκαιρα στην επίπλωση κουζίνας αυτή τη στιγμή. Χρησιμοποιούνται επίσης πολύ συχνά στο χώρο εργασίας. Το μάρμαρο είναι ένα άλλο παράδειγμα. Φαίνεται πολύ πολυτελής και το βλέπουμε σε πολλές από τις φωτογραφίες μας.

Το μάρμαρο και άλλα είδη φυσικής πέτρας συχνά φαίνονται πολύ επίκαιρα

πάγκος κουζίνας σε υπέροχες ουδέτερες αποχρώσεις

Πάγκοι κουζίνας με σπιτικό χαρακτήρα

Για να δώσετε σε όλα τα δωμάτια έναν ήρεμο χαρακτήρα – αυτό είναι σίγουρα ένα σημαντικό μέλημα για πολλούς σύγχρονους σχεδιαστές. Η κουζίνα δεν αποτελεί εξαίρεση καθόλου. Υλικά για τους πάγκους εργασίας που συμβάλλουν στον σπιτικό χαρακτήρα αυτού του δωματίου θεωρούνται μοντέρνα. Αυτή είναι μια άλλη εξήγηση γιατί η κουζίνα πιθανότατα έχει πάρει ξανά σημασία τα τελευταία χρόνια. Βρίσκουμε επίσης πολλά παραδείγματα όπου μπορείτε να βρείτε το ίδιο Υλικά για τον πάγκο της κουζίνας και έχει επιλέξει άλλες επιφάνειες. Αυτό δημιουργεί έναν ομοιόμορφο χαρακτήρα, ειδικά σε διαμερίσματα ενιαίας διαρρύθμισης.

Ένας τέτοιος πάγκος κουζίνας δίνει στο δωμάτιο έναν σπιτικό χαρακτήρα

πάγκος κουζίνας για ένα μοντέρνο νησί κουζίνας

Ο λευκός πάγκος κουζίνας έρχεται μόνος του χάρη στα υπόλοιπα σκούρα χρώματα

πάγκος κουζίνας σε λευκό γυαλιστερό χρώμα

Οι πολυλειτουργικοί πάγκοι εργασίας για την κουζίνα είναι επίσης ιδιαίτερα μοντέρνοι

πάγκος κουζίνας σε υπέροχο γκρι και άσπρο

πάγκος κουζίνας σε λευκό και καφέ

πάγκος κουζίνας με υπέροχο σχεδιασμό

Ένα άλλο παράδειγμα ενός σύγχρονου πάγκου κουζίνας με έναν πρωτότυπο κόκκο

πάγκος κουζίνας λευκή επιφάνεια σε καφέ έπιπλα

Υπέροχη κουζίνα μόνο σε ουδέτερα χρώματα. Ο εντυπωσιακός πάγκος εργασίας επιλέχθηκε επίσης σε μια τέτοια απόχρωση 

ιδέες πάγκου κουζίνας σε λευκό και γκρι φινίρισμα

ιδέες από φυσική πέτρα πάγκο κουζίνας

λευκός και ξύλινος-καφέ πάγκος κουζίνας

λευκοί και γαλάζιοι τοίχοι πάγκος κουζίνας