ανοιχτή κουζίνα δερμάτινη καρέκλα πάγκου πάγκου τοίχου πάγκου τοίχου

  Ανοιχτή κουζίνα – με τοίχο – σχέδια για ανοιχτές κουζίνες

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα μιας ανοιχτής κουζίνας για τα άλλα δωμάτια του διαμερίσματος ή του σπιτιού σας! Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή εικόνων μας, εδώ θα βρείτε σίγουρα ενδιαφέρουσες συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν στην ανακαίνιση ή τον επανασχεδιασμό της κουζίνας σας!

Ένας ενιαίος τοίχος από συσκευές κουζίνας και ντουλάπια από το δάπεδο μέχρι την οροφή-αυτό είναι ιδανικό για μια ανοιχτή κάτοψη. Ένα μακρύ νησί στη μέση της κουζίνας φιλοξενεί τον νεροχύτη και προσφέρει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Επιτρέπει στους φίλους και την οικογένειά σας να μείνουν κοντά ενώ εργάζεστε ακόμα στην κουζίνα. Μια μεγάλη αψίδα συνδέει την ανοιχτή κουζίνα με την τραπεζαρία. Δεν υπάρχουν τοίχοι που χωρίζουν τα δύο δωμάτια το ένα από το άλλο. Το φυσικό φως από την τραπεζαρία διεισδύει ελεύθερα στην κουζίνα και την κάνει να φαίνεται ακόμα πιο ανοιχτή και φωτεινή.

   Κουζίνες 2 νησιών – κάτοψη για ανοιχτές κουζίνες

ανοιχτές κουζίνες δύο νησιά κουζίνας λευκές όρθιες καρέκλες κρεμαστές λάμπες ξύλινο δάπεδο

Αυτή η κουζίνα τα έχει όλα – δύο ψυγεία, δύο νεροχύτες και δύο νησιά. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να σπαστούν μαζί, αφήνοντάς μας ένα κακό σχεδιασμένο δωμάτιο. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει εδώ. Αυτή η κουζίνα έχει μια φιλική, ανοιχτή ατμόσφαιρα. Λευκά ντουλάπια και χαρούμενα χρώματα στους τοίχους, συμφωνείτε επίσης χαρούμενα! Η θολωτή οροφή προσθέτει όγκο και το φυσικό φως προσθέτει ακόμα περισσότερο στην καλή σας διάθεση!

Δοκοί κουζίνας

ανοιχτές κουζίνες ξύλινη φωτεινή επιφάνεια εργασίας μπλοκ κουζίνας

Ένας ανοιχτός σχεδιασμός της κουζίνας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τα δωμάτια δεν χρειάζεται να είναι ξεχωριστά. Τα δοκάρια στην οροφή διαχωρίζουν διακριτικά την τραπεζαρία / σαλόνι από την κουζίνα σε αυτήν την ανοιχτή κάτοψη. Η ίδια ξύλινη διακόσμηση δένει επίσης τα δωμάτια μεταξύ τους.

Πρόσθετες τραπεζαρίες σε κλασικό στιλ

ανοιχτή κουζίνα λευκή τραπεζαρία χώρος κλασικού σχεδιασμού λουλούδια κίτρινα

Με την κουζίνα και την τραπεζαρία συνδεδεμένη, το φαγητό και το ποτό μπορούν να σερβιριστούν εύκολα, ανεξάρτητα από τον αριθμό των επισκεπτών. Για μεγαλύτερες εκδηλώσεις, μπορείτε να μετακινήσετε τα τραπέζια έτσι ώστε να έχετε περισσότερο χώρο για να μιλήσουν και να μιλήσουν οι καλεσμένοι σας και το νησί της κουζίνας στη συνέχεια χρησιμεύει ως μπουφές για τους αρχάριους.

Μοντέρνο στυλ της κουζίνας

Κουζίνες ενιαίας διαρρύθμισης με μοντέρνο στυλ τραπεζαρίας

Τα ντουλάπια κουζίνας εκτείνονται μέχρι το ταβάνι σε αυτήν την κομψή, μοντέρνα κουζίνα. Το ανοιχτό σχήμα εγγυάται εδώ ο πρόσθετος χώρος αποθήκευσης στα ψηλά ντουλάπια και το κεντρικά τοποθετημένο νησί της κουζίνας. Αυτή η κάτοψη ξεχειλίζει φυσικά και σταδιακά στην τραπεζαρία. Αυτή είναι μια εξαιρετική διάταξη, επειδή οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να συγκεντρωθούν γύρω από το νησί ή το τραπέζι χωρίς να φύγουν από την κουζίνα.

Ανοιχτή κουζίνα με καλλιτεχνικά στοιχεία

στολίδια ανοιχτής κουζίνας λεπτομέρειες λευκό κλασικό ενσωματωμένο τζάκι

Εάν η κουζίνα είναι ανοιχτή σε άλλους χώρους του σπιτιού, τότε είναι σημαντικό να ενσωματώσετε τα στυλ επίπλωσης μεταξύ τους. Η πλούσια διακόσμηση γαλλικού στιλ είναι χαρακτηριστική αυτού του σπιτιού – ξεκινώντας από το νησί της κουζίνας με το τζάκι μέχρι την αίθουσα δεξιώσεων.

    Κουζίνα στη γωνία

ανοιχτές κουζίνες στρογγυλή τραπεζαρία έπιπλα τραπεζαρία ιδέα λευκό

Δεν χρειάζεται να έχετε μεγάλο χώρο για ανοιχτό σχέδιο. Αυτή η κουζίνα συνδέεται με μια τραπεζαρία, η οποία περικλείεται περαιτέρω από ένα οικογενειακό δωμάτιο. Τα χαλιά δίνουν τις πιο σημαντικές πινελιές στην εσωτερική διακόσμηση των δωματίων.

Περιοχές με μεγάλη συχνότητα

ανοιχτές κουζίνες με συχνές συχνές ξύλινες κολώνες

Αυτή η κουζίνα βρίσκεται ακριβώς στη μέση της κύριας ροής κυκλοφορίας στο σπίτι. Για να κρατήσουν τους περαστικούς μακριά, οι ιδιοκτήτες χώρισαν την κουζίνα σε δύο νησιά κουζίνας. Αυτό δημιούργησε ζώνες εργασίας σε κάθε πλευρά της κουζίνας. Τα νησιά της κουζίνας είναι σε αποικιακό στιλ και προσφέρουν αρκετό χώρο όπου οι φίλοι και η οικογένεια μπορούν να κάθονται μαζί, έξω από την κουζίνα, αλλά να συνομιλούν με τον μάγειρα.

Μικρή ανοιχτή κουζίνα

ανοιχτή κουζίνα καθρέφτης μπλε συμπαγής μόνιμη ξύλινη καρέκλα

Αυτή η μικρή κουζίνα βρίσκεται σε ένα παλιό σπίτι. Για να το ανοίξει στο γειτονικό δωμάτιο, ο ιδιοκτήτης δημιούργησε μια διέλευση σε έναν τοίχο. Το νησί της κουζίνας χρησιμεύει ως χώρος για άνετα καθίσματα – μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για να καθίσετε γύρω από το νησί όταν ο χώρος είναι περιορισμένος.

Ανοιχτή κουζίνα σε εξοχικό στιλ

ανοιχτές κουζίνες εξοχικό στυλ χιόνι λευκό πολυέλαιος άνετο πρακτικό

Αυτός ο μικρός χώρος εκπληρώνει τρεις λειτουργίες ταυτόχρονα – χρησιμεύει ως κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι ταυτόχρονα. Τα λευκά ντουλάπια συμβάλλουν πολύ στο γεγονός ότι κάποιος θα προτιμούσε να νιώθει σαν στο σαλόνι παρά σε χώρο εργασίας. Ένας τοίχος ορίζεται από παράθυρα και πόρτα, πράγμα που σημαίνει ότι πολύ φυσικό φως διαπερνά το δωμάτιο, δημιουργώντας μια ευχάριστη αίσθηση στο εσωτερικό.

 Σκούρο ξύλινο πάγκο κουζίνας και χιονισμένο στρογγυλό τραπέζι φαγητού δίπλα τουτραπεζαρία κουζίνα συνδυασμένη ανοιχτό λευκό τραπέζι στρογγυλή

Φωτεινό και άνετο σχέδιο κουζίνας

υπερβολικός πάγκος κουζίνας γυαλιστερό ξύλινο δάπεδο

Περιστασιακό εσωτερικό κουζίνας – κίτρινα, ξύλινα έπιπλα κουζίνας

κίτρινα ντουλάπια επίπλων κουζίνας ράφια σκοτεινή επιφάνεια ντεμοντέ

Λευκή κουζίνα με ανοιχτό μπλε τοίχους

συνολική εμφάνιση λευκό παστέλ χρώματα μπλε τοίχος κουζίνα ανοιχτή           Ράφια κουζίνας, δερμάτινες καρέκλες και λαμπερές ξύλινες υφές

ανοιχτός χώρος αποθήκευσης κουζίνα ιδέα όρθια καρέκλα κρεμαστή λάμπα

Μικρή, συμπαγής κουζίνα σε λευκό με τραπεζαρία

ανακαίνιση σχεδιασμός κουζίνας ανοιχτή ιδέα παράθυρο τραπέζι ξύλο

Νησί μαύρης κουζίνας – σύγχρονος εξοπλισμός

μαύρο πάγκο κουζίνας ψηλές καρέκλες μοντέρνο σκούρο καφέ πάτωμα

Μοντέρνος σχεδιασμός σε συνδυασμό με έντονα κόκκινα στοιχεία

ηλιακό φως φυσικά φωτεινά κόκκινα στοιχεία σκούρο τραπέζι πάτωμα

Εσωτερικό στυλ κουζίνας εξοχικού στυλ

αυξανόμενη περιοχή ανοιχτή απλή κομψή επιτραπέζια λάμπα κουζίνας