Νιπτήρας στην κουζίνα ιδέα πάγκου μαύρο Πώς να επιλέξετε το υλικό του νεροχύτη στην κουζίνα

Όποιος έχει χτίσει ή ανακαινίσει μια κουζίνα γνωρίζει πόσες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ενημερωθείτε για τις πιθανές επιλογές εκ των προτέρων, ώστε να αντιμετωπίσετε λιγότερο άγχος. Έχουμε εδώ μια περίληψη των υλικών που χρησιμοποιούνται για νεροχύτες.

Η τιμή, η λειτουργικότητα και η αισθητική είναι όλα σημαντικά κριτήρια. Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε μια φθηνή λεκάνη από ανοξείδωτο χάλυβα, αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι μπορεί εύκολα να καταστραφεί από ρωγμές και σπάσιμο και εμφανίζονται καθαρά λεκέδες όλων των ειδών. Οι λευκοί νιπτήρες από πηλό ή χυτοσίδηρο είναι όμορφοι, αλλά απαιτούν βαριά χειρωνακτική εργασία για να παραμείνουν φωτεινοί και λευκοί. Οι νεροχύτες χαλαζία γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, αλλά είναι ακριβοί και μπορούν επίσης να καταστραφούν.

Δεν είστε σίγουροι τι ταιριάζει στην κουζίνα σας; Διαβάστε για αυτές τις δημοφιλείς επιλογές υλικών.

Ανοξείδωτο ατσάλι – ανθεκτικό στη θερμότητα και στους λεκέδες

Βάζα λουλουδιών κουζίνας με κίτρινο πάγκο σόμπας

Το πιο δημοφιλές υλικό για τον νεροχύτη της κουζίνας – ανοξείδωτο ατσάλι. Οι νιπτήρες είναι ανθεκτικοί στη θερμότητα και τους λεκέδες και έρχονται σε μια σειρά μοντέλων και μεγεθών. Προτείνω ένα βουρτσισμένο ή ματ φινίρισμα και όχι μια γυαλιστερή γυαλιστερή έκδοση – οι λεκέδες και οι γρατζουνιές νερού δεν είναι τόσο ορατές σε αυτό. Ρωτήστε για νεροχύτες με πάνελ απορρόφησης ήχου παρακάτω. Πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι αυτά τα πάνελ είναι πιο αποτελεσματικά από τα σπρέι ηχομόνωσης ή παχύτερου χάλυβα.

Οι τιμές των νεροχύτες από ανοξείδωτο χάλυβα λειτουργούν σε μεγάλο βαθμό, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε φθηνά κάτι αξιοπρεπές. Επομένως, είναι επίσης κατάλληλα για όσους έχουν προϋπολογισμό.

Τιμή: 75,36 ευρώ έως 602,91 ευρώ είναι τυπική, μπορεί να είναι ακόμα υψηλότερη ανάλογα με το πλάτος, το μέγεθος και τον τύπο εγκατάστασης.

Νιπτήρας από γρανίτη

Νιπτήρας κουζίνας λεμόνι ασβέστη πράσινο υλικό βρύσης

Αυτή είναι η προτιμώμενη παραλλαγή μου, για τους πελάτες μου και για τη δική μου κουζίνα επίσης. Φαίνονται καλά, είναι μόνιμα και τα σημάδια νερού και οι γρατζουνιές δεν είναι τόσο εύκολα αντιληπτά όσο στο ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθενται σε διαφορετικούς ουδέτερους τόνους, αλλά μου αρέσει το σκούρο γκρι, το καφέ και το μαύρο γιατί είναι ό, τι καλύτερο για να καμουφλάρετε τη βρωμιά. Η εικόνα έχει τον δικό μου νεροχύτη και πρέπει να πω ότι δεν την καθαρίζω όσο συχνά θα έπρεπε γιατί δεν φαίνεται ποτέ βρώμικη. Παρά την ανθεκτικότητά τους, αυτές οι λεκάνες μπορούν να ανοίξουν όταν χρησιμοποιηθούν – για παράδειγμα όταν μεταφέρονται. Ελέγξτε τη θέση της πισίνας πριν την εγκαταστήσετε για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει υποστεί ζημιά.

Τιμή: 226,09 ευρώ έως 452,18 ευρώ

Toneχος πυρκαγιάς – τόνος που εκπέμπεται σε εξαιρετικά υψηλή θερμοκρασία

Νιπτήρας στην κουζίνα πορτοκαλί ντουλάπι πάγκου με καθρέφτη κουζίνας

Το υλικό αυτών των κυμβάλων είναι ο πηλός, που ψήνεται σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες και είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές και τους λεκέδες. Ο καθαρισμός είναι εύκολος – με σαπούνι και σφουγγάρι ή ένα ήπιο λειαντικό για σκληρότερους λεκέδες. Συνιστώ πάντα αυτό το υλικό για όσους θέλουν έναν λευκό νεροχύτη.

Τιμή: 301,45 ευρώ έως 753,64 ευρώ

Χυτοσίδηρος – Ο εμαγιέ νεροχύτης κουζίνας από χυτοσίδηρο

Νιπτήρας στην κουζίνα πορτοκαλί καθρέφτης κουζίνας κεραμίδια μπλε θάλασσα

Οι νεροχύτες από σμάλτο από χυτοσίδηρο είναι επίσης μια εξαιρετικά ανθεκτική λύση για τους ανεμιστήρες λευκής λεκάνης. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές χρωμάτων, αλλά δεν συνιστάται να πάτε με ένα κυκλοθυμικό χρώμα για έναν νεροχύτη που θα διαρκέσει για χρόνια. Λάβετε επίσης υπόψη ότι οι λεκάνες από χυτοσίδηρο είναι πολύ βαριές, οπότε τα ντουλάπια σας θα πρέπει να μπορούν να στηρίξουν τη λεκάνη.

Τιμή: 226,09 ευρώ έως 678,27 ευρώ

Πάγκος από φυσική πέτρα

Νιπτήρας κουζίνας πορτοκαλί ράφια παράθυρα σχεδιασμός τοίχου

Εάν ο πάγκος σας είναι κατασκευασμένος από φυσική πέτρα, όπως η όμορφη σαπουνόπετρα, τότε σκεφτείτε μια κατάλληλη λεκάνη. Δεδομένου ότι ορισμένοι τύποι πέτρας είναι ευαίσθητοι στους λεκέδες, πάρτε ένα δείγμα μαζί σας και δοκιμάστε το στο σπίτι. Το σαπούνι είναι εντελώς ανθεκτικό στους λεκέδες, αλλά είναι πιο μαλακό, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με αυτό ή απλά να συμφωνήσετε με την πατίνα αργότερα.

Τιμή: Ανάλογα με τον τύπο της φυσικής πέτρας, συνήθως ξεκινά από 753,64 ευρώ

Πάγκος εργασίας χαλαζία

Βάζα λουλουδιών νεροχύτη κουζίνας ξύλινα πάνελ τοίχων ράφια μπολ πιάταΕάν σχεδιάζετε έναν πάγκο χαλαζία, τότε έχετε επίσης την επιλογή για έναν αντίστοιχο νεροχύτη χαλαζία. Απλώς πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο πιο σκούρος χαλαζίας εμφανίζει περισσότερες γρατζουνιές και βαθουλώματα από τους πιο ανοιχτόχρωμους.

Τιμή: 602,91 ευρώ έως 904,36 ευρώ

Υλικό στερεάς επιφάνειας – νεροχύτης εύκολης περιποίησης

Νιπτήρας στην κουζίνα λευκό επιπλώνοντας τους λαμπτήρες της τραπεζαρίας για εύκολη φροντίδα

Παρόμοια με τη φυσική πέτρα και τον χαλαζία, οι νεροχύτες ορυκτού υλικού μπορούν να ενσωματωθούν στον πάγκο εργασίας για μια ομαλή, ίσια εμφάνιση. Αυτός ο νεροχύτης καθαρίζεται εύκολα, αλλά είναι σκόπιμο να πάρετε ένα δείγμα μαζί σας, ώστε να μπορείτε πιο εύκολα να αποφασίσετε αν το υλικό είναι αρκετά ανθεκτικό για εσάς, καθώς ορισμένα μεταλλικά υλικά εμφανίζουν γρατζουνιές.

Τιμή: Η τιμή των στερεών υλικών επιφάνειας ξεκινά από 376,82 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, κανονικά υπάρχουν επίσης τέλη παραγωγής και εγκατάστασης για ενσωματωμένες πισίνες.

Χαλκός – οι δεξαμενές χαλκού είναι διεγερτικές και μπορεί να είναι ανθεκτικές στη σκουριά και αντιμικροβιακές

Νιπτήρας στην κουζίνα ρουστίκ έπιπλα ξύλινη κουζίνα νησί

Άχνετε κάτι διαφορετικό; Οι χάλκινοι νεροχύτες είναι ελκυστικοί και μπορεί να είναι ανθεκτικοί στη σκουριά και αντιμικροβιακοί, καθιστώντας τους μια εξαιρετική επιλογή για την κουζίνα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια λεκάνη υψηλής ποιότητας, με τουλάχιστον 99% χαλκό – προστίθεται λίγο ψευδάργυρος για δύναμη. Αποφύγετε τον καθαρισμό με επιθετικούς παράγοντες, κατά προτίμηση με ήπιο σαπούνι και νερό, σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή.

Τιμή: 376,82 ευρώ έως 904,36 ευρώ, αλλά μπορεί να είναι ακόμη υψηλότερη ανάλογα με το μέγεθος και τις λεπτομέρειες κομμένες στο χέρι.

Πείτε μας τώρα ποιο υλικό προτιμάτε για τον νεροχύτη σας

         Νιπτήρας στην κουζίνα ιδέα πάγκο λευκό ενσωματωμένο

Κλασική, σπιτική επίπλωση

Νιπτήρας στην κουζίνα ιδέα πάγκος ρουστίκ