Trendy δεν σημαίνει κάτι που θα καλύψει τις ανάγκες μας μακροπρόθεσμα. Ένα από τα πιο δύσκολα καθήκοντα όλων είναι να προβλέψουμε ποιες τάσεις είναι προσωρινές και ποιες θα διαρκέσουν. Πριν από μερικές εβδομάδες δημοσιεύσαμε ένα άρθρο σχετικά με τις τελευταίες τάσεις της κουζίνας για το 2019. Εκεί μπορείτε να μάθετε τι θεωρείται ιδιαίτερα πρωτοποριακό και μοντέρνο φέτος. Πρώτον, θέλω ένα αιώνιος Εμφάνιση για την κουζίνα σας, τότε είναι σημαντικό να τηρείτε πρώτα μερικούς άλλους γενικούς κανόνες. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζετε ότι ο εξοπλισμός της κουζίνας σας διατηρεί την τρέχουσα εμφάνισή του ακόμη και μετά από πολλά χρόνια και ίσως δεκαετίες. Σε αυτήν την περίπτωση είναι σημαντικό να προστεθούν οι άλλες τρέχουσες τάσεις σε αυτό το πλαίσιο. Ακολουθεί μια περίληψη αυτού που θεωρείται σήμερα ένα μοντέρνο κλασικό στην επίπλωση κουζίνας και αναμένεται να παραμείνει σε αυτήν την κατάσταση. Εκτός από τις χρήσιμες συμβουλές, θα βρείτε, όπως πάντα, δεκάδες υπέροχες ιδέες κουζίνας.

Σε αυτό το δωμάτιο, η οροφή είναι μια προφορά

Κομψές τάσεις κουζίνας τραπεζιού 2019

Υπέροχα τελειώματα χαλαζία και μάρμαρο

Βασικά, η φυσική πέτρα παραμένει πολύ επίκαιρη στο σχεδιασμό της κουζίνας. Η μεγαλύτερη επένδυση αξίζει λόγω της βιωσιμότητας και επομένως της καλής σχέσης τιμής-απόδοσης. Ορισμένα υλικά είναι επίκαιρα και μοντέρνα ακόμη και μετά από δεκαετίες. Οι επιφάνειες εργασίας χαλαζία εξασφαλίζουν, μεταξύ άλλων, κομψότητα και πολυτέλεια χάρη στη γυαλιστερή τους εμφάνιση.

Είναι πολύ δύσκολο να γρατζουνιστούν ή να καταστραφούν με οποιονδήποτε τρόπο και επομένως είναι εύκολο στη φροντίδα και κατάλληλα για εντατική χρήση. Το μάρμαρο είναι ένα άλλο μοντέρνο κλασικό που πιθανότατα θα παραμείνει στο επίκεντρο για περισσότερο χρόνο. Ο χαλαζίας και το μάρμαρο είναι πολύ δημοφιλή για επιφάνειες εργασίας, αλλά ίσως και για ένα υπέροχο splashback κουζίνας. Αυτά τα υλικά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή ορισμένων αξεσουάρ που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως αριστοκρατικές ιδέες και τόνους κουζίνας. Θα μπορούσατε επίσης να εξετάσετε το συνδυασμό του με άλλους τύπους φυσικής πέτρας.

Σχεδιασμός κουζίνας με πρωτότυπες γραμμές και απρόσκοπτη εμφάνιση

Πράσινες προτάσεις τάσεις κουζίνας 2019

Ιδέες κουζίνας σε μπλε, λευκό, γκρι, μέταλλο, ξύλο

Όλα αυτά είναι χρώματα με μεγάλη πιθανότητα διαρκούς δημοτικότητας. Το μπλε χρώμα είναι πολύ καθολικό και ταυτόχρονα δίνει στα δωμάτια έναν ζωηρό χαρακτήρα. Συχνά χρησιμοποιούνται για κάθετες μονάδες αποθήκευσης και αφήνουν να λειτουργήσουν ως έμφαση σε ουδέτερες εγκαταστάσεις κουζίνας. Μεταξύ των ουδέτερων αποχρώσεων, υπάρχουν κάποιες που υπόσχονται να παραμείνουν ενημερωμένες ακόμη περισσότερο. Το λευκό χρώμα είναι γεμάτο χαρακτήρα και ευγενές εάν χρησιμοποιείται σύμφωνα με ορισμένους κανόνες. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με σύγχρονα, εύχρηστα υλικά, έτσι ώστε η ευγενής εμφάνιση να διατηρείται μακροπρόθεσμα.

Οι ιδέες της αγροτικής κουζίνας με μοντέρνα υλικά θα είναι επίκαιρες για πολύ καιρό

αρχαίες τάσεις αγροτικής κουζίνας 2019

Εάν επιλέξετε λευκό μόνο για το πάτωμα ή το splashback της κουζίνας, αυτά θα χρησιμεύσουν ως τόνους. Οι επιφάνειες σε αποχρώσεις του ασημιού είναι πολύ πιθανό να θεωρηθούν ως μοντέρνα κλασικά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Συνδυάζουν τις καλές ιδιότητες της γκρίζας σκίασης και παρέχουν μια λάμψη που κάνει το σχέδιο της κουζίνας να φαίνεται πιο φωτεινό και πιο ελκυστικό. Για τον ίδιο λόγο, το ανοξείδωτο ατσάλι θεωρείται μοντέρνο κλασικό. Διάφορες ιδέες κουζίνας από ξύλο ή σε χρώμα ξύλου εξασφαλίζουν ευχάριστη ζεστασιά.

Τα μεταλλικά χρώματα και αξεσουάρ είναι επίσης τρέχουσες ιδέες κουζίνας 

λαμπερές τάσεις κουζίνας τάσεις 2019

Ανοιχτή κάτοψη: ομοιόμορφη εμφάνιση, ζώνη και πρωτότυπη σχεδίαση οροφής

Η ανοιχτή κάτοψη έχει γίνει ένα αδιαμφισβήτητο κλασικό μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό τα τελευταία χρόνια. Αυτό ισχύει τόσο για τα διαμερίσματα γενικά όσο και για μεμονωμένα δωμάτια όπως ο σχεδιασμός της κουζίνας. Στους ανθρώπους αρέσει να συνδυάζουν τις μοντέρνες κουζίνες με άτυπες γωνιές για τον ελεύθερο χρόνο ή το γραφείο στο σπίτι. Η ανοιχτή κάτοψη συμβαδίζει με την ομοιόμορφη εμφάνιση. Ο σχεδιασμός των μεμονωμένων επίπλων και των εγκαταστάσεων υποτάσσεται σε αυτήν την τάση. Για παράδειγμα, τα ανεξάρτητα νησιά κουζίνας με ομοιόμορφη εμφάνιση είναι προς το παρόν ιδιαίτερα δημοφιλή στους ιδιοκτήτες σπιτιού. Το σχέδιο του ανοιχτού ορόφου οδηγεί στην ανάγκη για ιδέες κουζίνας, οι οποίες συμβάλλουν στη διαίρεση σε διαφορετικές ζώνες ή στην τυποποίηση αυτών. Ένα καλλιτεχνικά σχεδιασμένο ταβάνι θα μπορούσε να συγκολλήσει διάφορα στιλιστικά διακοσμητικά στοιχεία και ταυτόχρονα να ολοκληρώσει τη συνολική ιδέα με θεαματικό τρόπο.

Το μπλε χρώμα ταιριάζει με το μεσογειακό στιλ και φαίνεται επίκαιρο

γαλάζια μαξιλάρια καθισμάτων τάσεις κουζίνας 2019

Επαγωγικές πλάκες, μοντέρνος φωτισμός LED, ενσωματωμένα έπιπλα

Η λειτουργικότητα και ο μοντέρνος σχεδιασμός ενοποιούνται μέσα στις ίδιες ιδέες κουζίνας. Οι καλά επιλεγμένες εστίες ή συσκευές διευκολύνουν την προετοιμασία φαγητού και δίνουν ταυτόχρονα στην κουζίνα μια μοντέρνα εμφάνιση. Αυτός είναι, για παράδειγμα, ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο οι επαγωγικές πλάκες έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς στο μεταξύ. Στο παρελθόν, δεν ήταν τόσο εύχρηστα, αλλά χάρη στις καινοτομίες είναι τώρα εξίσου καθολικά με τις τυπικές εστίες. Μαζί με την κάτοψη, συμβάλλουν στην ομοιόμορφη εμφάνιση της κουζίνας σας. Ο καινοτόμος φωτισμός LED είναι φυσικά λειτουργικός και μοντέρνος ταυτόχρονα. Η ιστορία και η καλλιτεχνική τους χρήση αντιπροσωπεύουν μία από τις σημαντικότερες δεξιότητες των σύγχρονων σχεδιαστών.

Η αρχική διάταξη κάνει τις ιδέες της ξύλινης κουζίνας να φαίνονται πολύ μοντέρνες

τάσεις κουζίνας ξύλου και λευκών επιφανειών 2019

Τα τελευταία ενσωματωμένα έπιπλα, συρτάρια και νεροχύτες είναι ακόμη πιο πρακτικά από πριν και έχουν μοντέρνα εμφάνιση. Προς όφελος της ομοιόμορφης εμφάνισης, τα ράφια αποθήκευσης και τα ντουλάπια στο πάνω μέρος των τοίχων της κουζίνας απορρίπτονται όλο και περισσότερο. Επιπλέον, στους ανθρώπους αρέσει να επιλέγουν οβάλ και στρογγυλά σχήματα για έπιπλα και αξεσουάρ όπου είναι δυνατόν. Η συγχώνευση των ιδεών κουζίνας που χρησιμεύουν ως μοντέρνα κλασικά είναι επίσης κοινή. Αυτές είναι οποιαδήποτε προσέγγιση για την επίτευξη ενός ατομικού χαρακτήρα στο δικό σας σχέδιο κουζίνας. Μπορείτε να δείτε πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό χρησιμοποιώντας τα παραδείγματά μας.

Οι αντιθέσεις μεταξύ των μαύρων ντουλαπιών κουζίνας, της μοντέρνας σχεδίασης της οροφής και των επιφανειών εργασίας από λευκό μάρμαρο κάνουν το σύνολο να φαίνεται πολύ ελκυστικό

Ιδέες σε κλασικά χρώματα τάσεις κουζίνας 2019

Μπλε και ξύλο – δύο μοντέρνες πτυχές αυτών των υπέροχων κουζινών

Τάσεις της κουζίνας Jolzboden 2019

Τάσεις της κουζίνας 2019 όλα σε έντονο λευκό

Τάσεις κουζίνας 2019 όλα μοντέρνα και πρωτότυπα

Τάσεις της κουζίνας 2019 καφέ αποχρώσεις και ιδέες

Τάσεις της κουζίνας 2019 γκρι και ξύλο

Ξεκάθαρες γραμμές και μια ανοιχτή κάτοψη – και τα δύο είναι πολύ μοντέρνα όσον αφορά τον σχεδιασμό της κουζίνας

Τάσεις της κουζίνας 2019 σχεδιασμός φωτεινού δωματίου

Τάσεις της κουζίνας 2019 ξύλο και πορτοκαλί

Τάσεις της κουζίνας 2019 βιομηχανικές και αγροτικές

Τάσεις της κουζίνας 2019 αγροτικό νησί κουζίνας

Τάσεις της κουζίνας 2019 μοβ τοίχος προφοράς

Στον σωστό συνδυασμό, ακόμη και τα πιο παραδοσιακά υλικά μπορούν να φαίνονται μοντέρνα

Τάσεις της κουζίνας 2019 μάρμαρο και άλλα είδη πέτρας

Τάσεις της κουζίνας 2019 μάρμαρο και ξύλο

Τάσεις της κουζίνας 2019 έπιπλα από μέντα σε πράσινο χρώμα

Τάσεις της κουζίνας 2019 απρόσκοπτη εμφάνιση

Τάσεις της κουζίνας 2019 ιδέες φυτικής προέλευσης

Ο φωτισμός είναι εξαιρετικά σημαντικός για τη μοντέρνα εμφάνιση

Τάσεις της κουζίνας 2019 πολύ ανοιχτές αποχρώσεις

Τάσεις της κουζίνας 2019 φωτεινό λευκό

Τάσεις της κουζίνας 2019 υπέροχες κίτρινες πινελιές

Τάσεις της κουζίνας 2019 υπέροχο γκρι εσωτερικό

Τάσεις της κουζίνας 2019 υπέροχες ιδέες

Ο αρχικός σχεδιασμός του χώρου αποθήκευσης είναι μέρος του χαρακτήρα των σύγχρονων κουζινών

Τάσεις της κουζίνας 2019 διαφορετικές γκρι ιδέες

Τάσεις της κουζίνας 2019 διαφορετικά ουδέτερα χρώματα

Καλλιτεχνικές προτάσεις τάσεις κουζίνας 2019

υπέροχες τάσεις κουζίνας από ξύλινη οροφή 2019

μεγάλες τάσεις φωτεινής κουζίνας οροφής 2019

Τα αυθεντικά σχήματα είναι μια άλλη πολύ μοντέρνα ιδέα κουζίνας

υπέροχες τάσεις κουζίνας σχεδιασμός κουζίνας 2019

λευκές εσωτερικές τάσεις κουζίνας 2019

υπέροχα υλικά τάσεις κουζίνας 2019