λευκά ντουλάπια κουζίνας με μαρμάρινους πάγκους

Λευκά ντουλάπια κουζίνας για κάθε γούστο – 15 κομψά σχέδια

Τα λευκά ντουλάπια κουζίνας είναι ευέλικτα και πολύ κομψά. Συχνά είναι κατασκευασμένα από laminate ή θερμικό φύλλο και δεν χρειάζεται να βάφονται ξεχωριστά. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει μια μεγάλη επιλογή προσαρμοσμένων ντουλαπιών αυτές τις μέρες που τελειώνουν με λευκό ή υπόλευκο βερνίκι.

Θέλετε να προσκαλέσετε λίγη περισσότερη ζεστασιά στην κουζίνα σας;?

λευκά ντουλάπια κουζίνας νησί κουζίνας με συρτάρια και νεροχύτη

Εάν γίνει πολύ λευκό για εσάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερο ξύλο. Οι ζεστές αποχρώσεις θα παρέχουν μια ευχάριστη ισορροπία. Όπως αναφέρεται παραπάνω, μπορείτε να παραγγείλετε τα ντουλάπια του νησιού σας από ξύλο και να χρησιμοποιήσετε την ίδια υφή και χρώμα για τους πάγκους σε όλα τα ντουλάπια της κουζίνας.

Τα λευκά ντουλάπια συνδυάζονται με κάθε εσωτερικό στυλ

λευκά ντουλάπια κουζίνας ροζ γυαλιά σκούρα γκρι πλακάκια τοίχου

Στην παραπάνω εικόνα, οι λαβές των ντουλαπιών μοιάζουν με ράγες και δίνουν στον σχεδιασμό της κουζίνας μια μινιμαλιστική πινελιά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γυαλιστερά πλακάκια τοίχου σε γραφίτη για τον πίσω τοίχο της κουζίνας σας. Ο συνδυασμός είναι εκλεπτυσμένος και σχηματίζει μια λεπτή αντίθεση με τα λευκά ντουλάπια.

Υπόλευκο, τα ντουλάπια φαίνονται πιο παραδοσιακά και κομψά

λευκά ντουλάπια κουζίνας ματ γυαλιστερό ψυγείο

Βρείτε το στυλ εξοχικού σπιτιού που είναι κατάλληλο για εσάς?

λευκά ντουλάπια κουζίνας ανοιχτά ράφια και ντουλάπια οθόνης

Μερικές βιτρίνες, vintage βρύσες και πιάτα σε παστέλ χρώματα θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια πολύ σπιτική ατμόσφαιρα κουζίνας. Το πράσινο Celadon, το τιρκουάζ και το ανοιχτό ροζ κάνουν μια τέλεια ομάδα χρωμάτων όπως φαίνεται παραπάνω.

Τα λευκά ντουλάπια κουζίνας αποπνέουν τυπικότητα και χάρη

λευκά ντουλάπια κουζίνας ευρύχωρο νησί κουζίνας με ξύλινη επιφάνεια

Το λευκό μπορεί να φαίνεται πολύ εκλεπτυσμένο σε συνδυασμό με ξύλο κερασιού και μάρμαρο. Το μαύρο εποξειδικό κάλυμμα δαπέδου αντανακλά το νησί της κουζίνας και τα σκαμπό του μπαρ και φέρνει περισσότερο οπτικό χώρο στην κουζίνα σας. Μικρά αντικείμενα, όπως πιατικά σε κίτρινο λεμόνι, είναι ευπρόσδεκτα με φρέσκες πινελιές.

Με μερικές χρυσές πιτσιλιές και λαμπερές άκρες, μπορείτε να δημιουργήσετε μια αξιοπρεπή ατμόσφαιρα από τα περασμένα χρόνια

λευκά ντουλάπια κουζίνας παρκέ με χοντρό κόκκο

Πολύ μοντέρνο και λαμπερό

λευκά ντουλάπια κουζίνας χαλύβδινες μπροστινές συσκευές κουζίνας

Υψηλά γυαλιστερά μέτωπα και λαμπερές μεταλλικές επιφάνειες σημαίνουν σαφώς – μοντέρνα! Οι συσκευές κουζίνας και τα αστραφτερά λευκά ντουλάπια διαδίδουν το φως σε όλο το δωμάτιο και δημιουργούν μια πιο ελαφριά ατμόσφαιρα και ελαφρότητα.

Οι βιτρίνες και τα ανοιχτά ράφια είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τη μονοτονία

λευκά ντουλάπια κουζίνας κρεμαστά φώτα σε βιομηχανικό στυλ

Το κίτρινο κρέμα είναι μια επιτυχημένη αλλαγή για το πλαίσιο του ντουλαπιού

λευκά ντουλάπια κουζίνας κρεμ λευκό και παγωμένο γυαλί

Σας αρέσουν οι ζωντανές αντιθέσεις?

λευκά ντουλάπια κουζίνας ανοιχτά δοκάρια στην οροφή πλακάκια τοίχου με σχέδια

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ασπρόμαυρο για κλασική αντίθεση, χρησιμοποιήστε πιο οργανικά, καμπύλα μοτίβα. Αυτό δίνει στην κουζίνα μια ενεργητική πινελιά και δεν θα φαίνεται πολύ σοβαρή ή άβολη. Μια οβάλ απορροφητική κουκούλα και τα δοκάρια στην οροφή είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα στην παιχνιδιάρικη αντίθεση.

Το λευκό ταιριάζει με όλες τις άλλες αποχρώσεις – επιλέξτε μία για το splashback της κουζίνας σας!

λευκά ντουλάπια κουζίνας με παραδοσιακά πιάτα με μοτίβο

Τα κεραμίδια τοίχου ψαροκόκαλο είναι μια λεπτή αλλαγή αν θεωρείτε τα λευκά ντουλάπια κουζίνας πολύ βαρετά

λευκά ντουλάπια κουζίνας ρετρό μοντέλο σόμπα με κόκκινα κουμπιά

Ελπίζουμε να βρήκατε αυτή τη συλλογή ιδεών πολύ χρήσιμη. Μπορεί να έχετε δει τα λευκά ντουλάπια της κουζίνας διαφορετικά μέχρι τώρα. Perhapsσως τα αγνοούσατε πάντα και νομίζατε ότι ήταν ήπια. Λοιπόν, σήμερα θα μπορούσατε να δείτε το αντίθετο μόνοι σας. Σκεφτείτε πώς θα μοιάζουν με τα λευκά ντουλάπια σας και κοιτάξτε ξανά τα πάντα. Διασκεδάστε προγραμματίζοντας!

λευκά ντουλάπια κουζίνας ανοιχτά ράφια και φυσικό ξύλο