εκκεντρική κομψή πολυθρόνα επίπλων κουζίνας κόκκινη βασιλική

Εκκεντρική κομψή συλλογή επίπλων κουζίνας σχεδιασμένη από τον Toyo

Όλοι γνωρίζουν ότι το μαγείρεμα είναι μια τέχνη και για να πάρετε υπέροχο φαγητό πρέπει να έχετε μια υψηλού επιπέδου, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα διαθέσιμη. Ο σημερινός εμπνευσμένος σχεδιασμός εκτελέστηκε από την Toyo Kitchens & Τα προϊόντα Living αντιπροσωπεύουν την καλύτερη από την καλά εξοπλισμένη κουζίνα INO Leone.

Αυτή η υπέροχη κουζίνα περιλαμβάνει πάγκο, σόμπα, κουκούλα, σκαμπό μπαρ και ντουλάπια για την αποθήκευση προϊόντων, όλα τα υπέροχα στοιχεία που βλέπετε αποτυπώνουν πολύ καλά την ουσία του μυστικού για το πώς να μαγειρεύετε με αγάπη. Αυτό το υπέροχο κομμάτι από τη συλλογή σχεδίων κουζίνας έχει μια ισορροπημένη δομή σχήματος Τ που προσθέτει ένα άλλο συστατικό συμμετρίας και σταθερότητας στην εμφάνιση της κουζίνας σας.

Υπέροχα έπιπλα ανήκουν σε συλλογή σχεδιαστών

εκκεντρικό κομψό νησί συλλογή επίπλων κουζίνας

Εξαιρετικές λύσεις επίπλωσης για τους γενναίους σας

εκκεντρική κομψή συλλογή επίπλων κουζίνας σκοτεινή επιφάνεια

Ένα υπέροχο χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι το έμβλημα του φτερωτού λιονταριού. Ενσαρκώνει εκείνη την προστατευτική δύναμη που περιβάλλει την οικογένεια που θα συγκεντρωθεί γύρω από το τραπέζι της κουζίνας. Επιπλέον, αν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά, θα παρατηρήσετε τα γράμματα t-o-y-o, τα οποία σχηματίζονται από το σχήμα του εμβλήματος. Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό είναι αναμφίβολα η πολύ σημαντική ποιότητα και έτσι αυτή η συλλογή ενσωματώνει έναν υπέροχο σχεδιασμό στην υψηλή λειτουργική κατηγορία των κουζινών της.

Μονόχρωμα χρώματα και υφές υποδηλώνουν ολόκληρη την εμφάνιση

εκκεντρική κομψή συλλογή επίπλων κουζίνας μαύρα ντουλάπια

Ο εξοπλισμός της κουζίνας είναι πολύ μοντέρνος, καλλιτεχνικά σχεδιασμένος και υψηλής απόδοσης. Μπορεί επίσης να βρεθεί σε δύο διαφορετικές παραλλαγές μοντέλων: Smoke και Zebra Bianco L. Αυτά τα δύο σχέδια θα ανεβάσουν την κουζίνα σας σε άλλο επίπεδο, έτσι ώστε να γίνει το επίκεντρο για ολόκληρο το διαμέρισμα.

Τεχνικές συσκευές κουζίνας

εκκεντρική κομψή συλλογή επίπλων κουζίνας συσκευή κουζίνας

Η συλλογή προτάσεων INO-Leone για την κουζίνα είναι εξαιρετικά λειτουργική, υψηλής τεχνολογίας και πολύ κομψή. Εάν η κουζίνα σας είναι πεινασμένη για ενημέρωση, αυτή η συλλογή είναι η τέλεια λύση για εσάς. Ρίξτε μια ματιά στις εικόνες στη γκαλερί μας και εμπνευστείτε από τις όμορφες κουζίνες εκεί!

Ομαλή, ματ επιφάνεια εργασίας κουζίνας

εκκεντρική κομψή εστία συλλογής επίπλων κουζίνας

Νιπτήρας κουζίνας και σκαμπό μπαρ

εκκεντρικά κομψά έπιπλα κουζίνας συλλογή σκαμπό μπαρ

Η μάρκα σχεδιαστών

μάρκα συλλογής εκκεντρικών κομψών επίπλων κουζίνας