Το να έχεις όμορφα νύχια δεν είναι τόσο εύκολο, ειδικά όταν έχεις πολλές δουλειές του σπιτιού μετά τη δουλειά. Ακόμα κι έτσι, υπάρχουν μια σειρά από συμβουλές και κόλπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να απολαύσετε τα όμορφα βαμμένα νύχια σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Σίγουρα, το να κάνετε τα νύχια σας στο σαλόνι ομορφιάς είναι πολύ πιο εύκολο, αλλά η επίσκεψη στο σαλόνι κάθε λίγες εβδομάδες μπορεί πραγματικά να χτυπήσει τον προϋπολογισμό σας. Μάθε λοιπόν να κάνεις το δικό σου μανικιούρ. Το βάψιμο των νυχιών μπορεί πραγματικά να είναι ένα αεράκι αν ακολουθήσετε αυτές τις επαγγελματικές συμβουλές …

Εδώ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βάψετε σωστά τα νύχια σας

Βαφή νυχιών Συμβουλές και κόλπα Βάψιμο σωστά των νυχιών σας

Βαφή νυχιών: συμβουλές και κόλπα

Συμβουλές και κόλπα για το χρώμα των νυχιών στα νύχια Πώς να βάψετε σωστά τα νύχια σας

Βάλε τα νύχια σου σωστά

Η σωστή τεχνική για το βάψιμο των νυχιών σας είναι να μετακινείτε το αρχείο μόνο προς μία κατεύθυνση κάθε φορά. Η λανθασμένη κατάθεση μπορεί να οδηγήσει σε ρωγμές, ξεφλούδισμα και σπάσιμο.

Μην μετακινείτε το αρχείο μπρος -πίσω

Βαφή νυχιών Τεχνική αρχειοθέτησης Συμβουλές και κόλπα Κατάθεση σωστά

Αντί να χρησιμοποιείτε ψαλίδι, κόψτε τα νύχια σας με ένα νυχοκόπτη

Βάψιμο νυχιών Συμβουλές και κόλπα Χρησιμοποιήστε κούρεμα νυχιών

Ποτέ μην κόβετε στην επιδερμίδα

Η αποκοπή της επιδερμίδας είναι πολύ δελεαστική, αλλά στην πραγματικότητα κάνει πολύ περισσότερο κακό παρά καλό. Για να αποφύγετε τα βακτήρια ή τη μόλυνση, χρησιμοποιήστε ένα ξυλάκι και λίγο λάδι για να σπρώξετε πίσω τα πετσάκια σας.

Κρέμα τα πετσάκια και σπρώξτε τα προς τα πίσω

Βαφή νυχιών Συμβουλές και κόλπα Κρέμα στο σπίτι των νυχιών

Κόψτε τα νύχια σας

Ο μόνος λόγος για να πιάνετε τα σφιγκτήρια της επιδερμίδας σας είναι να κόψετε τα νύχια σας.

Μην ανακινείτε το μπουκάλι με το βερνίκι νυχιών

Αντί να τινάξετε το μπουκάλι με το βερνίκι νυχιών, κρατήστε το όρθιο και κυλήστε το μπρος -πίσω ανάμεσα στα χέρια σας. Αυτό θα αποτρέψει τη δημιουργία φυσαλίδων αέρα όταν εφαρμόζεται το χρώμα.

Χρειάζεστε μόνο τρεις κινήσεις με το πινέλο

Πριν αρχίσετε να ντύνετε τα νύχια σας με βερνίκι, θυμηθείτε ότι χρειάζονται μόνο τρεις κινήσεις του πινέλου για να καλύψετε ένα καρφί. Ξεκινώντας από τη βάση του νυχιού σας, βουρτσίστε το πινέλο σας στη μέση, μετά αριστερά και δεξιά από πάνω προς τα κάτω, και voilà!

Εφαρμόστε σωστά το βερνίκι νυχιών!

Ζωγραφική συμβουλές και κόλπα στα νύχια

Χρησιμοποιείτε πάντα μια βασική στρώση

Μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο, αλλά η βασική στρώση θα βοηθήσει το βερνίκι νυχιών να κολλήσει πιο εύκολα, οπότε το μανικιούρ σας θα διαρκέσει λίγες μέρες περισσότερο. Αποτρέπει επίσης τους λεκέδες στα νύχια σας.

Παρακαλώ μην ξεχάσετε το βασικό παλτό

Βαφή νυχιών Συμβουλές και κόλπα Χρησιμοποιήστε βασικό στρώμα

Μην ξεχνάτε το top coat

Θα εκπλαγείτε πόσες γυναίκες παραλείπουν το παλτό. Σε παρακαλώ μην είσαι ένας από αυτούς! Το top coat είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα όταν βάφετε τα νύχια σας. Βουρτσίστε το μέχρι την άκρη του νυχιού για να συμπεριλάβετε το βερνίκι.

Πάρτε ένα πανωφόρι 

Νύχια όμορφα νύχια Συμβουλές και κόλπα Πώς να βάψετε σωστά τα νύχια σας

Αποφύγετε τα βερνίκια νυχιών που στεγνώνουν γρήγορα

Ενώ ένα βερνίκι νυχιών που στεγνώνει γρήγορα φαίνεται η σωστή κίνηση, λάβετε υπόψη ότι τα βερνίκια νυχιών που στεγνώνουν γρήγορα είναι συνήθως φορτωμένα με σκληρά συστατικά. Εξαιτίας αυτού, μπορούν να αποδυναμώσουν τα νύχια σας. Υπομονή λοιπόν και περιμένετε μέχρι να στεγνώσει τελείως το βερνίκι νυχιών.

Τα προϊόντα ταχείας ξήρανσης δεν είναι καλά για τα νύχια σας

Φτιάξτε τα δικά σας νύχια στο σπίτι, βάψτε τα νύχια σας σωστά

Το βερνίκι νυχιών στεγνώνει γρηγορότερα σε κρύο νερό

Ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά αν βάλετε τα χέρια σας κάτω από κρύο νερό ή βυθίσετε τα δάχτυλά σας σε παγωμένο νερό για ένα ή δύο λεπτά, το βερνίκι νυχιών σας θα στεγνώσει αισθητά πιο γρήγορα. Γεμίστε λοιπόν ένα μικρό μπολ με κρύο νερό και χαλαρώστε.

Το βερνίκι νυχιών στεγνώνει αισθητά πιο γρήγορα σε κρύο νερό

Ζωγραφίζοντας νύχια με άκρες και κόλπα με κρύο νερό

Το ζεστό νερό είναι ένας φυσικός εχθρός του βερνικιού νυχιών

Ζωγραφίζοντας νύχια συμβουλές και κόλπα όμορφα νύχια

Βεβαιωθείτε ότι οι άκρες των νυχιών είναι καθαρές

Αφού βάψετε τα νύχια σας, καθαρίστε τις άκρες των νυχιών σας. Χρησιμοποιήστε μια παλιά βούρτσα χειλιών ή ένα σφουγγάρι αυτιών βουτηγμένο σε ντεμακιγιάζ για να καθαρίσετε σωστά τις άκρες του νυχιού.

Βάψτε τα νύχια και καθαρίστε τις άκρες των νυχιών

Φτιάξτε μόνοι σας νύχια Συμβουλές και κόλπα Πώς να βάψετε σωστά τα νύχια σας

Χρησιμοποιήστε έλαιο επιδερμίδας

Ένας εύκολος τρόπος για να κάνετε τα νύχια σας να μοιάζουν σαν να βγήκαν από το σαλόνι νυχιών είναι να χρησιμοποιήσετε λάδι επιδερμίδας. Απλώστε το λάδι στα νύχια σας μετά το βάψιμο. Εάν χτυπήσετε κατά λάθος κάτι, το λάδι θα γλιστρήσει λίγο, έτσι ώστε το βερνίκι νυχιών να είναι λιγότερο κατεστραμμένο.

Αποθηκεύστε σωστά το βερνίκι νυχιών σας

Κρατώντας το βερνίκι νυχιών σας στο ψυγείο θα διαρκέσει περισσότερο επειδή η θερμότητα και το άμεσο ηλιακό φως θα μπορούσαν να αλλάξουν τη συνοχή και το χρώμα του.

Εξοικονόμηση παλιού βερνικιού νυχιών

Γνωρίζετε το παχύ και λιπαρό βερνίκι νυχιών που κάθεται στο ντουλάπι του μπάνιου σας; Στην πραγματικότητα μπορεί να σωθεί. Μπορείτε να αγοράσετε αραιωτικό βερνίκι νυχιών στο σαλόνι ομορφιάς της περιοχής σας. Απλώς προσθέστε μερικές σταγόνες σε οποιοδήποτε βερνίκι νυχιών είναι πολύ παχύ.

Αποθηκεύστε τα παλιά βερνίκια νυχιών

Βαφή νυχιών Συμβουλές και κόλπα Λεπτικό βερνίκι νυχιών