Τα λεφτά δεν φυτρώνουν στα δέντρα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ένα δέντρο από χρήματα. Τα δέντρα χρήματος είναι ένας δημιουργικός και μοναδικός τρόπος για να δώσετε χρήματα ως δώρο σε κάποιον. Είναι ιδανικά για γενέθλια, γάμους, επετείους, ντους μωρών, πάρτι για το σπίτι και πολλές άλλες εκδηλώσεις. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε εύκολα να φτιάξετε και να εξατομικεύσετε το δικό σας δέντρο χρήματος. Τότε το δώρο σας θα γίνει ακόμα καλύτερα δεκτό και σίγουρα θα χαρίσει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο του παραλήπτη σας.

Όταν θέλετε να φτιάξετε ένα δέντρο χρήματος, συνήθως καλύπτετε ένα μικρό φυτό εσωτερικού χώρου, κλαδί ή φελιζόλ με χρήματα, το οποίο συνήθως διπλώνεται με ελκυστικό τρόπο. Ένα δέντρο χρήματος έχει να κάνει με την παρουσίαση. Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους τα δέντρα χρήματος μπορούν να ζωντανέψουν. Από τη μία πλευρά, ένα «γυμνό» δέντρο χρήματος μπορεί να δημιουργηθεί από τους ίδιους τους διοργανωτές, όπου όλοι οι καλεσμένοι καλούνται να δέσουν τα δώρα των χρημάτων τους σε αυτό. Άλλα δέντρα χρήματος είναι δώρα από έναν μόνο επισκέπτη ή μια ομάδα καλεσμένων και παρουσιάζονται πλήρως κατασκευασμένα στη γιορτή. Στο σημερινό άρθρο, θα σας δείξουμε τρεις μεθόδους κατασκευής και πολλές υπέροχες ιδέες που μπορούν να μετατρέψουν το δώρο των χρημάτων από κάτι ενίοτε ενοχλητικό σε κάτι υπέροχο.

Ένα δέντρο χρήματος είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους εφήβους

Tinker money tree - δημιουργικές ιδέες δώρων για κάθε περίσταση ιδέες δώρων φελιζόλ ποδοσφαιρικής ομάδας

Μπορείτε να επιλέξετε έναν λογαριασμό κάθε μέρα, διαφορετικά το δέντρο εκπληρώνει μια διακοσμητική λειτουργία

Tinker money tree - δημιουργικές ιδέες δώρων για κάθε περίσταση ιδέες δώρων χρημάτων

Ένα ημιτελές δέντρο χρήματος σε ένα πάρτι

Tinker money tree - δημιουργικές ιδέες δώρων για κάθε περίσταση κλαδί τυλιγμένο με τραπεζογραμμάτια

Tinker money tree - δημιουργικές ιδέες δώρων για κάθε περίσταση χειροποίητους λογαριασμούς χρημάτων δώρου

Δεν είναι αυτό το χειμερινό δάσος εξαιρετικά αξιολάτρευτο?

Tinker money tree - δημιουργικές ιδέες δώρων για κάθε περίσταση Χριστουγεννιάτικο δώρο δασικά χρήματα

Φτιάξτε ένα φυσικό δέντρο χρήματος από ένα φυτό σε γλάστρα

Απλώς αγοράστε ένα ελκυστικό φυτό εσωτερικού χώρου και ένα αντίστοιχο δοχείο διακοσμητικών φυτών. Για το σκοπό αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δέντρο πραγματικών χρημάτων (Crassula ovata), Τυχερός ταλέρ (Pilea peperomioides) ή ένα τυχερό μπαμπού (Dracaena braunii syn. Sanderiana). Αν θέλετε να παραμείνετε πιστοί στο δέντρο, μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε μπονσάι. Τοποθετήστε το επιλεγμένο φυτό σε ένα όμορφο δοχείο, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε βότσαλα, βρύα ή ακόμη και νομίσματα για να κρύψετε τα κενά και το χώμα.

Τώρα διπλώστε τους λογαριασμούς σε στυλ ακορντεόν, στερεώστε το κέντρο με λίγο λουλουδάτο σύρμα και ανοίξτε προσεκτικά τις δύο άκρες για να έχετε τη μορφή παπιγιόν. Στη συνέχεια, συνδέστε τους λογαριασμούς στα κλαδιά του φυτού σας. Μπορείτε να διπλώσετε τα χρήματά σας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, ακόμη και να φτιάξετε origamis από αυτό. Τέλος, διακοσμήστε το φυτό και το δοχείο του με άλλα αξεσουάρ όπως κορδέλες, τούλι, μαργαριτάρια, ευχετήριες κάρτες κ.λπ. Θέμα της εκδήλωσης κατάλληλος.

Μπορείτε να φτιάξετε ένα λεφτόδενδρο από μια λεμονιά

Tinker money tree - δημιουργικές ιδέες δώρων για κάθε περίσταση ιδέα δώρου λεμονιάς

Αστεία και παρακινητική διακόσμηση για το γραφείο του σπιτιού

Tinker money tree - δημιουργικές ιδέες δώρων για κάθε περίσταση χρηματικό δώρο γραφείου

Tinker money tree από ένα κλαδί δέντρου

Βρείτε ή αγοράστε ένα κατάλληλο κλαδί από ένα πραγματικό δέντρο για αυτό. Δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό. Θέλετε το δέντρο σας να φαίνεται γεμάτο αλλά επίσης να μην είναι γεμάτο χαρτονομίσματα. Εάν χρησιμοποιείτε ένα κλαδί από ένα δέντρο στον κήπο, το πάρκο ή το δάσος σας, είναι καλή ιδέα να το πλύνετε πρώτα με σαπουνόνερο και να το αφήσετε σε προστατευμένο μέρος για μερικές ημέρες. Με αυτόν τον τρόπο στεγνώνει όμορφα και ελπίζουμε ότι δεν περιέχει έντομα.

Στη συνέχεια, τοποθετήστε το κλαδί σε ένα κατάλληλο δοχείο και στερεώστε το με χώμα, ανθικό αφρό ή πηλό, ώστε να μην πέσει. Κρύψτε ξανά την ορατή κορυφή με βρύα, βότσαλα ή νομίσματα. Εάν θέλετε, μπορείτε να βάψετε το κλαδί εκ των προτέρων για να το κάνετε πραγματικά οπτικά ελκυστικό και διακοσμητικό. Στη συνέχεια, συνδέστε τα τραπεζογραμμάτια στα κλαδιά, έτσι ώστε το τελικό δέντρο χρήματος να μοιάζει με ένα πραγματικό. Μπορείτε ακόμη και να διπλώσετε τους λογαριασμούς για να μοιάζουν με φύλλα και λουλούδια. Τελικά διακοσμήστε όμορφα την κατσαρόλα, για να αντικατοπτρίζει το θέμα του πάρτι.

Οι νεόνυμφοι και οι νέοι γονείς είναι πάντα στην ευχάριστη θέση να λαμβάνουν δώρα κάθε είδους

Tinker money tree - δημιουργικές ιδέες δώρων για κάθε περίσταση με πολλούς φαίνονται ιδέες γάμου

Tinker ένα δέντρο χρήματα σε πλήρη άνθιση για το αγαπημένο σας πρόσωπο

Tinker money tree - δημιουργικές ιδέες δώρων για κάθε περίσταση κλαδί κλαδιού με λουλούδια τραπεζογραμματίων

Tinker money tree - δημιουργικές ιδέες δώρων για κάθε περίσταση

Φτιάξτε ένα πραγματικό δέντρο χρημάτων από μια μπάλα φελιζόλ

Μια άλλη δημοφιλής μέθοδος για την παραγωγή δέντρων χρήματος, η οποία επίσης συχνά προτιμάται από πολλά καταστήματα, είναι η χρήση μιας μπάλας φελιζόλ ως βάση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι 15 εκατοστά ή μικρότερο Μπάλα φελιζόλ, ένα λεπτό ξύλινο ραβδί και μια γλάστρα γεμάτη αφρό. Για να συναρμολογήσετε ολόκληρο το αντικείμενο, τοποθετήστε το ραβδί πρώτα στο δοχείο, στη συνέχεια στη μπάλα. Στη συνέχεια, διπλώστε τους λογαριασμούς σας και βάλτε τους στο φελιζόλ με τη βοήθεια ενός λουλουδένιου σύρματος. Φυσικά, μην ξεχάσετε να κρύψετε τον αντιαισθητικό αφρό. Το καλύτερο πράγμα για αυτό το δέντρο χρήματος είναι ότι μπορείτε να διακοσμήσετε λίγο το κάθε μέρος του – το δοχείο, το ραβδί και την μπάλα. Ακόμα κι αν υπάρχουν κενά μεταξύ των λογαριασμών σας, μπορείτε να τα γεμίσετε με μερικά ψεύτικα λουλούδια ή τούλι.

Γεμίστε τη μπάλα από φελιζόλ όσο το δυνατόν περισσότερο

Tinker money tree - δημιουργικές ιδέες δώρων για κάθε περίσταση οδηγίες από χαρτόνι από φελιζόλ

Στη συνέχεια, συμπληρώστε τυχόν κενά με τούλι και τόξα

Tinker money tree - δημιουργικές ιδέες για δώρα για κάθε περίσταση από φελιζόλ με σφαίρα

Tinker money tree - δημιουργικές ιδέες δώρων για κάθε περίσταση χρυσό δοχείο από φελιζόλ

Tinker money tree - δημιουργικές ιδέες δώρων για κάθε περίσταση χρήματα δώρων από φελιζόλ

Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας και βρείτε ένα μοναδικό δέντρο χρήματος που τραβάει αμέσως τα βλέμματα. Πειραματιστείτε με την επιλογή του φυτού ή του κλάδου σας. Δοκιμάστε διαφορετικά υλικά για να γεμίσετε την κατσαρόλα. Βρείτε τον καλύτερο οπτικό συνδυασμό διακοσμητικών στοιχείων. Αναζητήστε ακόμη και ένα βιβλίο origami και δείτε τι σχήματα μπορείτε εύκολα να διπλώσετε από τα τραπεζογραμμάτια. Οι δυνατότητες για την παραγωγή δέντρων χρήματος είναι πρακτικά ατελείωτες.

Εκπλήξτε τον σύντροφο ή τον φίλο σας με ένα δώρο όσο κανένα άλλο

Tinker money tree - δημιουργικές ιδέες δώρων για κάθε περίσταση χριστουγεννιάτικα χαρτονομίσματα με έλατα ρεαλιστικά

Tinker money tree - δημιουργικές ιδέες δώρων για κάθε περίσταση Χριστουγεννιάτικη ιδέα δώρου tannenbaum

Εκφράστε τις ικανότητές σας για το origami στο έπακρο

Tinker money tree - δημιουργικές ιδέες δώρων για κάθε περίσταση Χριστουγεννιάτικο δέντρο Χριστουγεννιάτικη κορδέλα χρημάτων

Tinker money tree - δημιουργικές ιδέες δώρων για κάθε περίσταση χριστουγεννιάτικη κάρτα δώρου ευχετήρια κάρτα

Το λεπτό λουλουδάτο σύρμα είναι ο καλύτερος φίλος σας σε αυτό το χειροτεχνικό έργο

Tinker money tree - δημιουργικές ιδέες δώρων για κάθε περίσταση

Tinker money tree - δημιουργικές ιδέες δώρων για κάθε περίσταση μικρή ιδέα δώρου κάτω από αλουμινόχαρτο