ιδέες feng shui ράφια βιβλία τοίχος παγκόσμιος χάρτης

Ιδέες Feng Shui για περισσότερη συγκέντρωση κατά την εκμάθηση

Η εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική στον κινεζικό πολιτισμό και κατά συνέπεια το Φενγκ Σούι υποστηρίζει και προωθεί τη μάθηση. Από μικρή ηλικία, τα παιδιά πρέπει να αναπτύξουν αγάπη για τη μαθησιακή διαδικασία. Σύμφωνα με την κάρτα μπαγκουά του Φενγκ Σούι, η όψη προς τα δυτικά είναι υπεύθυνη για την ευημερία του παιδιού.

Δημιουργήστε ένα δυτικό δωμάτιο κατάλληλα για το παιδί σας και θα είναι πιο εύκολο να το μάθει.

Ιδέες για το Φενγκ Σούι – η δυτική κατεύθυνση είναι υπεύθυνη για την ευημερία του παιδιού

ιδέες φενγκ σούι ράφια βιβλία τοίχος λευκός

Ακολουθούν μερικοί απλοί κανόνες που πρέπει να γνωρίζετε:

Η δυτική κατεύθυνση αντιστοιχεί στο στοιχείο μέταλλο. Αποφύγετε λοιπόν αντικείμενα που αντιστοιχούν στο στοιχείο φωτιά, γιατί η φωτιά λιώνει το μέταλλο. Δηλαδή, αφήστε το κόκκινο χρώμα να είναι μακριά από το δωμάτιο. Το κόκκινο χαλί ή ο κόκκινος καναπές δεν είναι καλή ιδέα. Οι μοβ αποχρώσεις επίσης δεν έχουν θέση στο δωμάτιο. Οι εικόνες πυρκαγιάς είναι ανεπιθύμητες. Τα χρώματα που ταιριάζουν είναι το λευκό και το γκρι, που αντιστοιχούν στο μεταλλικό στοιχείο, ή το ανοιχτό κίτρινο και όλα τα χρώματα άμμου, που ανήκουν στο στοιχείο γη.

Μπορείτε να πλαισιώσετε φωτογραφίες του παιδιού σας, για παράδειγμα σε λευκά μεταλλικά πλαίσια, και να τις κρεμάσετε στον τοίχο. Αυτό θα επηρεάσει την ευημερία του.

Φυσικά περιλαμβάνονται ράφια βιβλίων, καθώς και μια άνετη γωνιά ανάγνωσης με καλό φωτισμό. Είναι καλύτερο να τοποθετήσετε έναν παγκόσμιο χάρτη ή μια υδρόγειο στα βόρεια, βορειοανατολικά ή δυτικά του δωματίου. Αυτό θα του προκαλέσει την περιέργεια και τη δίψα για γνώση.

Το να μεγαλώνεις θέλει πολλή ενέργεια. Να είστε βέβαιοι ότι το παιδί σας θα μεγαλώσει σε μια αρμονική και ενεργητική ατμόσφαιρα.

Τα χαρούμενα χρώματα δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα

ιδέα φενγκ σούι ράφια βιβλία γραφεία υπολογιστές

Μοναδική βιβλιοθήκη

ιδέες feng shui ράφια βιβλία τοίχο πολύχρωμο

Κομψό φυτώριο για αγόρι

ιδέες feng shui ράφια βιβλία τοίχο πράσινο μπλε κίτρινο