ντεκό ιδέες στο σχεδιασμό του βορείου πόλου των βρεφονηπιακών σταθμών

Οι διασκεδαστικές μας ιδέες διακόσμησης στο παιδικό δωμάτιο ξεχειλίζουν από φαντασία και δημιουργικότητα – όπως και τα παιδικά όνειρα. Όλα τα παιδιά θέλουν να κάνουν ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο. Φαντάζονται να προσγειώνονται στο φεγγάρι ή να επισκέπτονται τον Βόρειο Πόλο.

Ακριβώς οι λαχτάρες των μικρών μας φίλων μας ενέπνευσαν να καταλήξουμε σε αυτές τις πρωτότυπες και ευφάνταστες ιδέες διακόσμησης στο φυτώριο.

Θα είστε πεπεισμένοι ότι το λευκό δωμάτιο φαίνεται απλό και κομψό και όμως πολύ άνετο και χαρούμενο.

Δημιουργήστε ένα δροσερό αλλά ηλιόλουστο κλίμα βάφοντας τους τοίχους και το πάτωμα λευκό. Lookάξτε επίσης για λευκά έπιπλα που μπορείτε να διακοσμήσετε με αυτοκόλλητα αρκούδας. Σχεδιάστε το δωμάτιο σε αυτό το μινιμαλιστικό, σκανδιναβικό στιλ. Το λευκό χρώμα θα το κάνει να φαίνεται πιο φωτεινό και πιο ευρύχωρο. Αλλά έχετε επίσης την επιλογή να ανανεώσετε την ατμόσφαιρα με μερικά πολύχρωμα στοιχεία. Οι βελούδινες αρκούδες, τα χρωματιστά μαξιλάρια ή μια διακόσμηση τοίχου με παγκόσμιο χάρτη και όμορφα μπαλόνια, που θα ξυπνήσουν τη φαντασία των παιδιών, είναι ιδανικά. Χάρη σε αυτές τις υπέροχες ιδέες διακόσμησης στο παιδικό δωμάτιο, οι μικροί τυχοδιώκτες μπορούν να βουτήξουν κατευθείαν στον κόσμο των ονείρων τους.

Πρέπει να παραδεχτείτε ότι αυτός ο εσωτερικός σχεδιασμός φαίνεται αρκετά εκκεντρικός, αλλά πολύ πρωτότυπος και ελκυστικός. Πριν διακοσμήσετε το δωμάτιο σε σκανδιναβικό στιλ, φροντίστε να συμβουλευτείτε τον γιο ή την κόρη σας. Ακούστε τα παιδιά σας πολύ προσεκτικά και μάθετε τι πιστεύουν για αυτό το έξυπνο σχέδιο!

Προσέξτε τις εικόνες που σας προσφέραμε και βγάλτε μερικές υπέροχες ιδέες!

 Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης στο παιδικό δωμάτιο με λευκούς τοίχους και διακόσμηση με μπαλόνια και αρκούδες

ιδέες διακόσμησης στη διακόσμηση τοίχου παιδικού σταθμού

   Ευφάνταστες ιδέες διακόσμησης στο παιδικό δωμάτιο σε σκανδιναβικό στιλ που δημιουργούν μια φωτεινή και ευρύχωρη ατμόσφαιρα

ιδέες διακόσμησης στο φυτώριο φωτεινό λευκό Κείμενο με την Κάτια