ασυνήθιστα παιδικά κρεβάτια και ντουλάπια λευκή επιφάνεια

Ασυνήθιστα παιδικά κρεβάτια και ντουλάπια από την Ολλανδία

Ντουλάπια και κρεβάτια για το παιδικό δωμάτιο σε ασυνήθιστο σχήμα! Αυτή η συλλογή επίπλων ονομάζεται Kast van een Huis και αντιπροσωπεύει μια υπέροχη συλλογή επίπλων από την Ολλανδή σχεδιάστρια MarieLouise Groot Kormelink. Με αυτά τα παράξενα έπιπλα μπορείτε να διακοσμήσετε το δωμάτιο ενός κοριτσιού ή ενός αγοριού και να δημιουργήσετε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα εκεί.

Το μπροστινό μέρος των ντουλαπιών μοιάζει με τον περίφημο αέτωμα τοίχο των σπιτιών κατά μήκος των καναλιών στην Ολλανδία. Τα ντουλάπια είναι πολύ χρωματιστά, είναι βαμμένα σε διαφορετικά χρώματα και τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο φαίνονται πραγματικά υπέροχα! Προσφέρουν επίσης αρκετό χώρο αποθήκευσης για ρούχα, παιχνίδια και βιβλία, ώστε να μπορούν να αποτελέσουν μια πρακτική λύση για την επίπλωση του παιδικού δωματίου.

Ασυνήθιστα παιδικά κρεβάτια και ντουλάπια από την Ολλανδία

ασυνήθιστα παιδικά κρεβάτια και ντουλάπες μπλε μαύρο

Επίσης φαίνονται απίστευτα όμορφα σε συνδυασμό με ένα κρεβάτι της ίδιας συλλογής. Τα κεφαλάρια των κρεβατιών είναι επίσης κατασκευασμένα σε σχήμα μικρών σπιτιών. Αυτά τα ασυνήθιστα αλλά πρακτικά παιδικά κρεβάτια διατίθενται σε δύο μεγέθη: 70/150 cm και 90/200 cm. Εάν ενδιαφέρεστε ήδη για αυτό το υπέροχο παιδικό έπιπλο, μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή επίπλων και τις τιμές του, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα του Kast van een Huis για επίσκεψη. Σας ευχόμαστε πολλή διασκέδαση και απόλαυση!

Αυτή η συλλογή επίπλων ονομάζεται Kast van een Huis

ασυνήθιστα παιδικά κρεβάτια και ντουλάπες βολικά πρωτότυπα Το μπροστινό μέρος των ντουλαπιών μοιάζει με τον περίφημο αέτωμα τοίχο των σπιτιών κατά μήκος των καναλιών στην Ολλανδία ασυνήθιστα παιδικά κρεβάτια και ντουλάπες πρόσοψη παραθύρου

Κόκκινες πόρτες ντουλαπιών

ασυνήθιστα παιδικά κρεβάτια και ντουλάπες πρόσοψη κτιρίου

Πολύχρωμα ντουλάπια τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο

ασυνήθιστα παιδικά κρεβάτια και ντουλάπες holland σχεδιαστική φόρμα

Λείες, λαμπερές επιφάνειες

ασυνήθιστο παιδικό κρεβάτι και ντουλάπια στην επιφάνεια