βιβλία ράφια στο νηπιαγωγείο εμπνευσμένα από το super mario

Βιβλία ράφια στο φυτώριο εμπνευσμένα από το Super Mario

 

Στη σειρά παιδικών δωματίων μας σήμερα θέλουμε να σας δείξουμε μια υπέροχη ιδέα πώς μπορείτε να κάνετε το εσωτερικό στο παιδικό δωμάτιο διασκεδαστικό και φιλικό προς τα παιδιά – με τα ράφια Super Mario! Το Super Mario είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι στον υπολογιστή, τα περισσότερα παιδιά αγαπούν ιδιαίτερα τον Mario, είναι απλά διαχρονικό!

Νέοι ήρωες υπολογιστών έρχονται και φεύγουν σύντομα, αλλά ο Μάριο παραμένει. Παιδιά διαφορετικών ηλικιών απολαμβάνουν τον Μάριο και την παρέα του και κάθε παιδί αναμφίβολα θα χαρεί να έχει αυτόν τον αγαπημένο ήρωα στο δωμάτιό του. Στη συλλογή εικόνων μας θα βρείτε υπέροχες συμβουλές για ένα δροσερό στήσιμο του Super Mario στο παιδικό δωμάτιο!

Mario ράφια για το θεματικά επιπλωμένο παιδικό σας δωμάτιο

ράφια βιβλίων στο παιδικό δωμάτιο από το super mario wand

Αυτά τα ράφια Mario μπορούν να αποτελέσουν μεγάλη έμπνευση για τα παιδιά σας και ταυτόχρονα να δημιουργήσουν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στο παιδικό δωμάτιο. Τα υπέροχα ράφια βιβλίων είναι φτιαγμένα σαν καφέ κουτιά, ακριβώς στο στυλ του παιχνιδιού Mario. Μπορούν να διακοσμήσουν τέλεια το δωμάτιο του παιδιού σας και επίσης να προσφέρουν άφθονο χώρο για να αποθηκεύσετε διάφορα αντικείμενα εκεί. Μερικά από αυτά έχουν όμορφες πόρτες διακοσμημένες με το γνωστό ερωτηματικό. Αυτές οι βιβλιοθήκες φαίνονται καταπληκτικές σε έναν ανοιχτό πράσινο τοίχο, για παράδειγμα. Μια άλλη ενδιαφέρουσα προσθήκη σε ένα θεματικό παιδικό δωμάτιο σε στυλ Super Mario θα ήταν ένα μικρό τραπέζι που μοιάζει με αλυσίδα σωλήνων. Τέτοια παιδικά έπιπλα μας βοηθούν να σχεδιάσουμε ένα δροσερό εσωτερικό παιδικού δωματίου, όπου τα παιδιά μας μπορούν να διασκεδάσουν, επειδή είναι παιχνιδιάρικα και πολύ λειτουργικά ταυτόχρονα.  

Παιχνιδιάρικο σχέδιο για τα παιδιά σας – ρολόι τοίχου με θέμα

super mario ρολόι τοίχου παιδικό δωμάτιο

βιβλία ράφια στο παιδικό δωμάτιο του super mario σοφίτα

Ευτυχισμένη, πολύχρωμη ιδέα για τα μικρά

ράφια βιβλίων στο παιδικό δωμάτιο με σχέδιο super mario

Κάδος Super Mario για αποθήκευση συσκευών  βιβλία ράφια στο παιδικό δωμάτιο με παιχνίδι super mario kübel