Χρήσιμο ξύλινο κουτί αποθήκευσης ξύλινων κουτιών από παλέτες Euro

Πρωτότυπο, χρήσιμο ξύλινο κουτί από παλέτες

Αυτό το έργο που παρουσιάζουμε εδώ μας θυμίζει τα αγροτικά κουτιά φρούτων, τα νοσταλγικά γραμματόσημα και την ξεπερασμένη τυπογραφία. Όλα τα ξύλινα κιβώτια και τα κουτιά αποθήκευσης είναι κατασκευασμένα από απορριμμένες παλέτες ευρώ και εξατομικευμένα με αποτυπώματα χρησιμοποιώντας κερωμένο χαρτί και εκτυπωτή inkjet.

Κατά τη γνώμη μας, οι παλέτες Euro είναι όμορφες ανεξάρτητα από το αν μετατρέπονται σε σκουπιδότοπο ή σε ένα ακριβό έπιπλο. Οι φυσικές παραλλαγές του ξύλου, τα γραμματόσημα και οι τρύπες των νυχιών, καθώς και οι μικρές και μεγάλες ατέλειες είναι μεγάλες.

 Ξύλινο κουτί και κουτί αποθήκευσης από παλέτες Euro

Σφραγίδες κουτιών Παλέτες Euro πορτοκαλί

Κουτί αποθήκευσης ξύλινα κουτιά ευρώ παλέτες αντικείμενα

Το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε μια παλέτα με σφραγίδα HT, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει υποστεί χημική επεξεργασία αλλά θερμική επεξεργασία. Θα πρέπει να κόψετε τις σανίδες 1 × 4 ή 1 × 6 από το κομμάτι με ένα κυκλικό πριόνι ή ένα παζλ. Αρχικά, κόψτε όλες τις άκρες των παλετών έτσι ώστε τα ξύλινα πάνελ να είναι μακρύτερα. Μετά από αυτό, αφαιρέστε τα καρφιά χρησιμοποιώντας ένα σφυρί και λοστό.

Οι πεταμένες ξύλινες παλέτες

Κουτί αποθήκευσης DIY ξύλινο κουτί Euro παλέτες τραχύ

Μέγεθος και μήκος

Ξύλινο κουτί αποθήκευσης ξύλινο κουτί από παλέτες ευρώ tinker ξύλινα κουτιά εργαλεία αποθήκευσης κουτί ξύλινες παλέτες κήπος

Εργαλεία και υλικά

Ξύλινο κουτί κυκλικό πριόνι εργαλεία κουτί αποθήκευσης ξύλινες παλέτες

Εάν θέλετε να φτιάξετε πολλά σπιτικά κομμάτια από τις παλέτες, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο διαθέσιμο στο Amazon – Duckbill Deck Wrecker.

Τώρα μπορούμε να μετρήσουμε και να κόψουμε τα κομμάτια – δείτε το παραπάνω διάγραμμα. Ανάλογα με το μέγεθος του κουτιού χρειάζεστε 2 ή 3 σανίδες για το κάτω μέρος (πορτοκαλί). Σημειώστε τα μέχρι το επιθυμητό μήκος και μετά δύο ακόμη κομμάτια (κίτρινα) του ίδιου μεγέθους. Τέλος, θα χρησιμοποιήσετε αυτά τα κομμάτια για να προσδιορίσετε τα τελικά κομμάτια (μπλε). Στη συνέχεια τρίψτε κάθε κομμάτι με ένα μαξιλάρι λείανσης.

Κολλήστε και τις 4 πλευρές του τεμαχίου μαζί και μετά κολλήστε την κάτω πλευρά. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε βίδες τυφλής οπής για να στερεώσετε τα κομμάτια. Πήραμε τα νύχια για τη ρουστίκ εμφάνισή τους. Προ-τρυπήστε τα κομμάτια για να αποφύγετε ρωγμές. Και τώρα είμαστε έτοιμοι να εκτυπώσουμε τα προσωπικά μας σχέδια και δείγματα. Αστεία φράση όπως “California Loves You!” φαίνεται υπέροχο και παιχνιδιάρικο. Οι υπέροχες εικόνες πορτοκαλιών και ροδάκινων στερούνται Νεράιδα γραφικών κατεβάστηκε

Κερωμένο χαρτί και άλλες ουσίες

Ξύλινο κουτί και κουτί αποθήκευσης από υφάσματα παλέτας Euro

Βήμα βήμα   Κολλητό ξύλινο κουτί αποθήκευσης από παλέτες Euro

Γραμματόσημα και γραμματόσημα    Κουτί αποθήκευσης, ξύλινο κουτί, αποτυπώματα παλετών ευρώ

Υλικά και εργαλεία:

  • Κόψτε χαρτί κεριού σε κομμάτια πλάτους άνω των 8,5,, λίγο μεγαλύτερο από 11
  • Εκτυπωτής ψεκασμού μελάνης
  • δύο κομμάτια υφάσματος (παλιό μπλουζάκι και μαξιλάρι γυαλίσματος παπουτσιών)

Αρχικά, τακτοποιήστε τις εικόνες και τα ρητά κατά μέγεθος σε μέγεθος αρχείου γράμματος. ΠΡΟΣΟΧΗ: Γείρετε τις εικόνες και τα ρητά – μην ξεχνάτε, θα τυπωθούν με καθρέφτη. Ξεκολλήστε την εικόνα από το κερωμένο χαρτί. Να είστε προσεκτικοί και να μην αγγίζετε την εκτυπωμένη επιφάνεια. Μπορείτε να δείτε τη μουτζούρα στη λέξη ζουμερό »?

Γυαλίστε την ξύλινη επιφάνεια

Γυαλίστε το ξύλινο κουτί και το κουτί αποθήκευσης από παλέτες Euro

Λαμπερή υφή ξύλου Κουτί αποθήκευσης κατασκευασμένο από ύφασμα παλετών Euro

Σκουπίστε με ένα στεγνό πανί

πλήρες κουτί αποθήκευσης από ιδέα παλετών ευρώ DIY ξύλινο κουτί και κουτί αποθήκευσης από παλέτες από μαλλί Euro

Το τελικό αποτέλεσμα

Κουτί αποθήκευσης DIY ξύλινο κουτί Euro παλέτες αγροτικό Βουτήξτε ένα κομμάτι ύφασμα στο νερό και υγράνετε την ξύλινη επιφάνεια όπου θέλετε να εκτυπώσετε την εικόνα / το ρητό, και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το στεγνό πανί για να σκουπίσετε το νερό. Το ξύλο υποτίθεται ότι απορροφά το μελάνι, αλλά αν είναι πολύ υγρό, το μελάνι θα παραμείνει υγρό.

Αγροτικό, πρωτότυπο ξύλινο κουτί

DIY ξύλινο κουτί και κουτί αποθήκευσης κατασκευασμένο από υλικό παλέτας Euro

Όμορφη προσθήκη στο εσωτερικό σχέδιο

Κουτί αποθήκευσης κατασκευασμένο από σχέδιο παλετών Euro

Αφού στεγνώσει εντελώς το αποτύπωμα, θα πρέπει να προστατέψετε το ξύλινο κουτί με κερί επίπλων. Αυτό το κερί (κερί μέλισσας και κερί ελιάς) είναι μη τοξικό. Στην πραγματικότητα είναι μια όμορφη κρέμα χεριών. Αυτό θα κάνει το χρώμα του κουτιού πιο κορεσμένο και βαθύ. Αφήστε το κομμάτι να στεγνώσει για 24 ώρες και στη συνέχεια μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ή να το δώσετε σε έναν φίλο.

Euro pallets print DIY ξύλινο κουτί και κουτί αποθήκευσης DIY ξύλινο κουτί και κουτί αποθήκευσης κατασκευασμένο από παλέτες Euro california σας αγαπά

Εφαρμόστε κερί μέλισσας και κερί ελιάς

DIY ξύλινο κουτί και κουτί αποθήκευσης από παλέτες Euro με κερί ελιάς

Εντυπωσιακά λόγια

DIY ξύλινο κουτί και κουτί αποθήκευσης κατασκευασμένο από εξωτικές παλέτες Euro

Σκουπίστε ξανά

DIY ξύλινο κουτί και κουτί αποθήκευσης φτιαγμένο από ζουμερές παλέτες ευρώ

Φέρτε σε χρήση

DIY ξύλινο κουτί και κουτί αποθήκευσης αντικείμενα παλέτας Euro

Ζουμερές κλημεντίνες

DIY ξύλινο κουτί και κουτί αποθήκευσης από πορτοκαλί Euro παλέτες