diy έργα lego τούβλα εμπνευσμένα diy ιδέες

Σχετικά με τα τούβλα Lego και τα πρακτικά πράγματα στην καθημερινή μας ζωή

Σας αρέσουν τα τούβλα Lego; Εάν η απάντησή σας είναι θετική, τότε σίγουρα θέλετε να χρησιμοποιήσετε τούβλα Lego στο σπίτι, σωστά; Βρίσκετε όμως καλή κατανόηση για αυτό και στα άλλα μέλη του νοικοκυριού; Μπορεί να μην έχετε αρκετές πειστικές δικαιολογίες για να τις χρησιμοποιήσετε?

Μπορουμε να σας βοηθησουμε! Υπάρχουν πολλά υπέροχα κόλπα για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τούβλα Lego ως διακόσμηση στο εσωτερικό.

Τι μπορείτε να φτιάξετε από τούβλα Lego?

Ενδιαφέροντα γεγονότα για τα τούβλα Lego

Αλλά πριν ξεκινήσουμε με τις πρακτικές συμβουλές, θα θέλαμε να μοιραστούμε μερικά πράγματα για την ιστορία και τη χρήση τους. Τα τούβλα Lego συνοδεύουν τα παιδιά στην πρώιμη ανάπτυξή τους από το 1949.

Αλλά είναι ένα είδος ψυχαγωγίας που είναι διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό. Διδάσκουν στα παιδιά πώς να αντιμετωπίζουν τον πόνο. Αναρωτιέστε γιατί; Εδώ είναι η απάντηση: Μελέτες έχουν δείξει ότι το να πατάς ξυπόλητος στα τούβλα Lego είναι μια ιδιαίτερα οδυνηρή εμπειρία.

Περισσότερο από ένα παιδικό παιχνίδι

diy έργα αγοράζουν τούβλα lego ξεχωριστά

Ένα σημαντικό έτος στην ιστορία των τούβλων Lego ήταν το 2013. Περίπου 260 εκατομμύρια κομμάτια παρήχθησαν. Ορισμένα συναρπαστικά θεματικά έργα έχουν επίσης προκύψει από αυτά. Τα πιο δημοφιλή από αυτά σχετίζονται με δημοφιλείς σειρές ταινιών όπως το Star Wars και οι Simpsons.

Τουβλάκια Lego παντού …

diy έργα lego τούβλα παιδικά παιχνίδια επίσης για ενήλικες

Μπρελόκ

Χρειάζεστε μεγάλες μπρελόκ για τον τοίχο δίπλα στην εξωτερική πόρτα; Γιατί δεν τα φτιάχνετε από τούβλα Lego; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χρώματα και να κάνετε κάτι υπέροχο σε μια ποικιλία συνδυασμών. Με αυτή τη στρατηγική, τα πάντα στο διάδρομό σας δεν θα φαίνονταν πλέον τόσο σοβαρά, αλλά χαλαρά και παιχνιδιάρικα. Αυτό πρέπει να συμβαίνει, έτσι δεν είναι?

Πρωτότυπα μπρελόκ

DIY έργα μπρελόκ από τούβλα lego με τοίχο

Απλές ιδέες με πρακτική χρήση

diy projects lego τούβλα μπρελόκ χτίστε μόνοι σας

Βάλτε χαρτιά με ασφάλεια

Σας αρέσει να παίζετε χαρτιά; Αυτό, επίσης, μπορεί να είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να αγοράσετε τα δημοφιλή τούβλα Lego σε ενήλικη ηλικία. Γιατί από αυτά θα μπορούσατε να φτιάξετε ένα υπέροχο καρέ στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε τις κάρτες σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Συσκευασία δώρου

Επιμένετε για το καλό εξώφυλλο όχι λιγότερο από το ίδιο το δώρο σε εορταστικές περιστάσεις; Θα μπορούσατε επίσης να φτιάξετε υπέροχα κουτιά από τα κομμάτια Lego. Αυτά είναι συχνά πολύ πιο ασφαλή και πιο αποτελεσματικά από το χαρτί περιτυλίγματος. Τα εύθραυστα κομμάτια είναι ιδιαίτερα προσεγμένα εκεί.

Σχεδιαστής Τσάντα από τούβλα Lego

diy έργα lego τούβλα τσάντα χειροποίητη συμπλέκτη

Περισσότερες υπέροχες ιδέες

Κολλάς εκεί, ε; Ναι, υπάρχουν πίνακες πληροφοριών στο Λονδίνο κατασκευασμένοι εξ ολοκλήρου από κομμάτια Lego. Ενώ είναι ένα προσωρινό έργο, είναι αρκετά εντυπωσιακό.

τέχνη του δρόμου

diy έργα lego τούβλα street art τέχνη

αξεσουάρ

Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν βαρεθεί να δοκιμάζουν νέα και νέα αξεσουάρ. Είσαι ένας από αυτούς; Υπάρχει τώρα μια μεγάλη τάση για την κατασκευή ενδιαφέρων κοσμημάτων χειρός από τούβλα Lego.

Κολιέ σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου

diy projects lego τούβλα αξεσουάρ φτιάξτε μόνοι σας κολιέ

Και ταιριαστά σκουλαρίκια σε μπλε χρώμα

diy projects lego σκουλαρίκια από τούβλα γίνονται μπλε

Αστεία ρολόγια για το νηπιαγωγείο

Θα μπορούσατε να φτιάξετε υπέροχα ρολόγια για το παιδικό δωμάτιο από τούβλα Lego ή από τις φιγούρες σε αυτά. Θα είναι ένα έργο που τα παιδιά δεν θα βαρεθούν καθώς μεγαλώνουν.

Ρολόι τοίχου για το νηπιαγωγείο

diy έργα lego τούβλα ρολόι τοίχου φτιάξτε μόνοι σας

Διοργανωτής για το γραφείο

Θέλετε έναν οργανωτή διασκέδασης για το γραφείο σας; Γιατί να μην πιάσετε τα τούβλα Lego. Αυτό μπορεί επίσης να μετατραπεί εύκολα εάν δεν σας ταιριάζει αρκετά μετά από λίγο.

Ένα κουτί Lego μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα

diy έργα lego τούβλα δημιουργικά σκεύη κουζίνας

Καλή αντικατάσταση για τα πλήκτρα που λείπουν στο πληκτρολόγιό σας

Λείπουν ορισμένα μέρη του πληκτρολογίου του υπολογιστή σας; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να βάλετε μερικά τούβλα Lego στις θέσεις τους. Θα φαίνεται τόσο διασκεδαστικό που μπορεί να σας φανεί ακόμα πιο διασκεδαστικό να εργάζεστε στον υπολογιστή σας.

Σπίτι για τα ζώα

Ναι, τα ζώα μπορούν επίσης να διασκεδάσουν με τα τούβλα Lego. Θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε υπέροχα, σταθερά και ακόμη και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες σπίτια γι ‘αυτούς.

Πολλές άλλες ιδέες …

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, υπάρχουν πολλοί τρόποι χρήσης των τούβλων Lego στο σπίτι. Μην φοβάστε να φαντασιωθείτε και να καταλήξετε σε σπουδαία πράγματα. Τελικά, ούτε πολλοί από εμάς χρειάζεται να αγοράσουν νέα σετ Lego. Αντί να πετάξουμε τα παλιά, μπορούμε να τα μετατρέψουμε σε υπέροχα DIY έργα για όλους τους χώρους του σπιτιού μας.

Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης – αστέρι από τούβλα Lego

diy έργα lego τούβλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά χτίστε τον εαυτό σας αστέρι

Δώστε μια νέα εμφάνιση στο τραπεζάκι του καφέ

diy έργα τούβλα lego διακοσμούν τραπεζάκι σαλονιού

Τσάντες για γυναίκες που ασχολούνται με τη μόδα

diy projects lego τούβλα τσάντα τσάντα συνδυασμός χρώματος

Ποιος συνδυασμός χρωμάτων σας αρέσει περισσότερο?

diy έργα lego τούβλα σχεδιαστής τσάντα πολύχρωμο

Ένα άλλο πρωτότυπο ρολόι τοίχου

diy projects lego πέτρες ρολόι τοίχου κάντε τον εαυτό σας λαμπερό μαύρο

Πιέστρα από τούβλα Lego

diy-projects-lego-τούβλα-pushpin-πολύχρωμα