Είναι καλύτερα να κάνετε χάρτινα λουλούδια αντί να μαζεύετε φρέσκα!

Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κάνετε δώρα για τους αγαπημένους σας φίλους και συγγενείς αντί να τα αγοράσετε; Σίγουρα θα είναι πιο εκπληκτικό και αξέχαστο. Αν σας αρέσει το παράδειγμά μας, ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα και δημιουργήστε ένα μπουκέτο εξ ολοκλήρου από χαρτί.

Αυτά τα λαμπερά χρωματιστά λουλούδια από χαρτί θα ευχαριστήσουν τον καθένα και, το καλύτερο από όλα, θα παραμείνουν φρέσκα και πανέμορφα για πάντα.

Φτιάξτε λουλούδια από χαρτί

Απαραίτητα υλικά

1. Πρότυπα ή πρότυπα από λουλούδια από χαρτί

2. Χαρτόνι σε διάφορα χρώματα

3. Green streamer

4. Διακόσμηση λουλουδιών και ταινία

5. Κόλλα πιστόλι και ζεστή κόλλα

6. Κόφτες σύρματος

Τυλίξτε τους μίσχους των λουλουδιών

Κόψτε το σύρμα στο απαιτούμενο μήκος του στελέχους και τυλίξτε το με λουλουδάτη ταινία.

Κόψτε τα πέταλα

Χρησιμοποιώντας το πρότυπο, κόψτε όλα τα απαραίτητα μέρη για το μπουκέτο σας – λουλούδια, κέντρο και φύλλωμα. Σκίστε δύο λωρίδες χαρτί κρέπα για το φλυτζάνι λουλουδιών.

Όμορφα λουλούδια origami

Πλησιάστε το πέταλο, προσθέστε κόλλα και κόλλα από πάνω. Πιέστε το πέταλο μέχρι να στεγνώσει τελείως. Επαναλάβετε για κάθε πέταλο. Στρώστε τα φύλλα ολόγυρα. Ο αριθμός όλων των φύλλων εξαρτάται από εσάς.

Στερεώστε το φύλλωμα

Όμορφη ανθοδέσμη από χαρτί

Κολλήστε τα πέταλα μεταξύ τους

Κόψτε λεπτές λωρίδες χαρτιού και κολλήστε τις στο κέντρο του λουλουδιού. Μετά από αυτό, κόψτε μικρούς κύκλους και κολλήστε τους στη λεπτή λωρίδα.

Τρυπήστε το σύρμα μέσα από τις δύο λωρίδες χαρτιού κρεπ, διπλώστε το άκρο του σύρματος και προσθέστε ζεστή κόλλα για να τα κρατήσετε στη θέση τους. Το πράσινο κρεπ χαρτί χρησιμεύει ως φλιτζάνι λουλουδιών.

Προσθέστε φύλλα στο στέλεχος τυλίγοντας το κάτω μέρος του φύλλου γύρω από το στέλεχος.

Τώρα έχετε βασικές γνώσεις για την κατασκευή λουλουδιών από χαρτί. Διασκεδάστε και πειραματιστείτε με τα διαφορετικά πέταλα και κέντρα λουλουδιών.

Μπορείτε να φτιάξετε τεράστια λουλούδια από χαρτόνι χρησιμοποιώντας αυτές τις οδηγίες