λουλούδια και βότανα στο ξύλινο πάνελ 

Ένας κάθετος κήπος από ξύλινο πάνελ ή παλέτα

Σας αρέσει το μαγείρεμα για φίλους και γνωστούς το Σαββατοκύριακο; Έχετε έναν αντίστοιχο εξωτερικό χώρο, βεράντα ή βεράντα?

Έτσι θα μπορούσατε να το κάνετε πολύ πιο εύκολο με τα μπαχαρικά να μεγαλώνουν ακριβώς στον τοίχο σας. Θα μπορούσατε να το εξασφαλίσετε μόνοι σας με ένα κατάλληλο έργο.

Ένα ξύλινο πάνελ, μερικές γλάστρες που ταιριάζουν και ένα ράφι μέσα από το οποίο θα κρεμάσετε τα δοχεία των φυτών στον τοίχο είναι το μόνο που χρειάζεστε.

Σχεδιασμός κήπου με ξύλινα πάνελ

κάθετος κήπος από ξύλινα πάνελ

Στην περίπτωσή μας, χρησιμοποιήθηκε ξύλινο πάνελ 4x 2 μέτρα. Αποτελείται από εγκάρσιες δοκούς. Αντ ‘αυτού, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ξύλινες παλέτες, τις οποίες στη συνέχεια συγκεντρώνετε για να σχηματίσουν ένα κοινό πάνελ.

Συνδέστε το μεταλλικό δοχείο λουλουδιών στον τοίχο

ξύλινα πάνελ για κάθετο κήπο

Οι ακατέργαστες ατσάλινες τσάπες είναι τα επόμενα σημαντικά στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη στερέωση των δοχείων λουλουδιών στον κάθετο τοίχο. Αυτά θα πρέπει επίσης να είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. Αυτά μπορεί επίσης να είναι παλαιότερα αντικείμενα που στο παρελθόν είχαν διαφορετικό σκοπό. Εάν αυτά είναι ήδη ξεπερασμένα για την άλλη εφαρμογή, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να φτιάξουν υπέροχες γλάστρες.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε κατάλληλα πλαίσια για δοχεία φυτών, τα οποία διαφορετικά θα τα στερεώσατε στα κάγκελα.

Τακτοποιήστε τα φυτά της αρεσκείας σας

Πήλινα δοχεία για βότανα σε ξύλινα πάνελ

Τώρα σκεφτείτε μόνοι σας το σχέδιο: Εκεί μπορείτε να αναμίξετε λουλούδια και μπαχαρικά ή μπορείτε απλά να βασιστείτε στο δεύτερο. Επίσης προγραμματίστε το όλο θέμα σε σχέση με το χρωματιστό σχέδιο. Μπορείτε επίσης να ομαδοποιήσετε τα διαφορετικά φυτά ανά χρώμα. Εκτός από τα οφέλη, θα μπορούσατε επίσης να αρωματίσετε τον τοίχο με το πράσινο φόντο και τα φωτεινά λουλούδια.

Σχέδιο πλούσιο σε χρώματα

Καλλιέργεια πιπεριών σε ξύλινα πάνελ

Κοιτάξτε μόνο τις κόκκινες πιπεριές! Το χρώμα τους είναι εξίσου όμορφο με πολλά άλλα λουλούδια. Τι βγάζετε από αυτό?

Έγχρωμος εξοπλισμός με πιπεριές

Φυτέψτε πράσινες πιπεριές

Οι πιπεριές είναι επίσης ένα πολύ κατάλληλο προϊόν που πρέπει να λάβετε υπόψη. Αυτά μπορούν επίσης να συμβάλουν σε ένα υπέροχο χρωματισμένο εσωτερικό. Σκεφτείτε επίσης το υπέροχο άρωμα που θα γεμίσει την ατμόσφαιρα!

Κρεμάστε το ποτιστήρι δίπλα στα φυτά

ξύλινη παλέτα για φυτά

Μπορείτε επίσης να βάλετε πολλά εργαλεία στον τοίχο εάν θέλετε.

Στο έδαφος μπροστά του, μπορείτε επίσης να συνδέσετε μεγαλύτερα δοχεία λουλουδιών με είδη λουλουδιών που δεν είναι κατάλληλα για τον οριζόντιο κήπο.

Λουλούδια και φρέσκα βότανα  

φρέσκα βότανα στο ξύλινο πάνελ

Δημιουργήστε έναν κάθετο κήπο με διαφορετικά είδη λουλουδιών

ξύλινα πάνελ με διαφορετικούς τύπους λουλουδιών

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν υπέροχο κάθετο κήπο με μια ξύλινη παλέτα

κήπος με βότανα από ξύλινη παλέτα

Συνδέστε τις γλάστρες στην ξύλινη παλέτα

Φυτικά φυτά σε ξύλινη παλέτα

Κάθετος κήπος με πολύχρωμα αγγεία

κάθετος κήπος από ξύλινη παλέτα