Αφαιρέστε το μικροσκόπιο μούχλας

Συνήθως βρίσκουμε το καλούπι απολύτως αηδιαστικό. Αυτοί οι οργανισμοί πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα και απελευθερώνουν ρύπους στον αέρα. Μπορούν ακόμη και να προκαλέσουν αλλεργίες, λοιμώξεις, ακόμη και καρκίνο. Αγνοούμε τον κίνδυνο όσο το ανοσοποιητικό μας σύστημα εξασθενεί. Δεν ακούγεται απαίσιο; Και όμως θεωρούμε ότι η μούχλα είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό που χαλάει την αισθητική στο διαμέρισμα και δεν βλάπτει την υγεία μας.

Λουλούδια, ενυδρεία, κρύα δωμάτια το χειμώνα, έπιπλα τοποθετημένα απευθείας στον τοίχο, χωρίς αερισμό στο μπάνιο ή στην κουζίνα είναι τα αίτια της μούχλας, οπότε προσπαθήστε να τα αφαιρέσετε.

Αφαιρέστε τη μούχλα

αφαιρέστε τη μούχλα από τις γωνίες μάχης στο σπίτι

Οι διαφορές θερμοκρασίας μεταξύ των τοίχων και του δωματίου παρέχουν ένα φυσικό περιβάλλον για το καλούπι, ειδικά μετά από μια ανακαίνιση σπιτιού όπου τα κουφώματα είναι εγκατεστημένα με ακατάστατο τρόπο, για παράδειγμα. Το αποτέλεσμα είναι συμπύκνωση και μούχλα. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με στεγνωτήρια αέρα.

Το φως της ημέρας και ο ξηρός αέρας είναι φυσικοί δολοφόνοι μούχλας. Καθαρίστε τις επιφάνειες με οινόπνευμα και ρίξτε τα πολύχρωμα υφάσματα με οξυγονωμένο νερό. Μετά από αυτό, πετάξτε όλα τα είδη καθαρισμού, όπως κουρέλια και βούρτσες.

 Τύποι καλουπιών

Το μικροσκόπιο μούχλας αφαιρεί είδη

Άσχημο και ανθυγιεινό στο σπίτι

Καταπολεμήστε την αφαίρεση μούχλας από το σπίτι

Πολύχρωμο και πολυάριθμο

Αφαιρέστε τη φόρμα με ένα υγρό πανί

Διερευνήστε τη μούχλα

Αφαιρέστε το εργαστήριο εξέτασης μούχλας

Αφαιρέστε αποτελεσματικά τη μούχλα

Αφαιρέστε τη μούχλα στη γωνία ενός δωματίου