δημιουργικές γλάστρες μεταλλική διακοσμητική άμαξα

Δημιουργικές γλάστρες για μίμηση

Σήμερα σας παρουσιάζουμε μερικές ιδέες για το πώς να το κάνετε δημιουργικές γλάστρες μπορεί να σχεδιάσει. Η φροντίδα των λουλουδιών σας είναι φυσικά πρωταρχικής σημασίας. Δεν πρέπει επίσης να υποτιμάται η ύπαρξη όμορφων φυτευτών. Σήμερα θα σας δείξουμε μερικές πρωτότυπες ιδέες για το πώς να διακοσμήσετε τις γλάστρες σας με έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο.

Μια δημοφιλής τεχνική, δημιουργικές γλάστρες για να φτιάξετε, ονομάζεται τεχνική χαρτοπετσέτας ή τεχνική ντεκουπάζ. Αυτό καθιστά το παιδικό παιχνίδι και γρήγορο να αποκτήσετε καλλιτεχνικά cachepot με μοτίβα της επιλογής σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αποκόμματα ταπετσαρίας ή χαρτιού περιτυλίγματος όταν διακοσμείτε τις γλάστρες σας.

Εάν σας έχουν απομείνει πλακάκια, πέτρες ή κεραμικά κομμάτια από εργασίες κατασκευής ή ανακαίνισης, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να κολλήσετε όμορφα μωσαϊκά στις γλάστρες. Εάν έχετε πολύχρωμα υφάσματα στο σπίτι, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε τις κατσαρόλες και να τα συμπληρώσετε με στρας, δαντέλες και αυτοκόλλητα της επιλογής σας.

Χρειάζεστε επίσης φαντασία και ικανότητα, φυσικά, αλλά αυτό που μετράει πραγματικά είναι η χαρά της δημιουργίας και η επιθυμία για διακόσμηση. Σας το υποσχόμαστε, δημιουργικές γλάστρες ο σχεδιασμός μπορεί να είναι πραγματικά διασκεδαστικός. Δοκιμάστε το μόνοι σας και μείνετε εμπνευσμένοι.

 Πρωτότυπο και ασυνήθιστο από τις ρίζες

δημιουργικές γλάστρες ρίζα δέντρων φυτών γλάστρες

Πολύχρωμο με τεχνική χαρτοπετσέτας

δημιουργικές γλάστρες ζωγραφισμένες τεχνικές χαρτοπετσέτας

Αντισυμβατικό με μπλε τριαντάφυλλα

δημιουργικές γλάστρες μπλε τριαντάφυλλα

Ντεκουπάζ για να θαυμάσετε

πρωτότυπα ντεκουπάζ γλάστρες

Λεπτό πλέξιμο

πρωτότυπες πολύχρωμες πλεκτές γλάστρες

Πουριστικό από ξύλο

δημιουργικές γλάστρες ξύλο λευκό

Αριστοτεχνικά στο ινδικό στιλ

γνήσιες γλάστρες ινδικό στυλ

Νόστιμη διακόσμηση με ύφασμα και χαρτί

γνήσιες γλάστρες με επικόλληση λαχανικών φρούτων

Πολύχρωμα βότσαλα και λεπτά λουλούδια

γνήσιες γλάστρες καλάθι φυσικές πέτρες

Βελούδο και χρυσό

γνήσιες γλάστρες κόκκινο βελούδινο χρυσό