Ιδέες διακόσμησης αποκριών κορνίζα μαύρο

Στο θέμα των ανατριχιαστικών διακοσμήσεων αποκριών

Σήμερα θέλουμε να συζητήσουμε αρκετές εορταστικές ιδέες χειροτεχνίας και να μοιραστούμε μαζί σας μερικές νέες συμβουλές

Μια άλλη απλή, κομψή ιδέα για το Halloween είναι να εμφανίζετε τυπωμένα μηνύματα σε κορνίζες. Το χαριτωμένο μικρό φάντασμα και οι βάσεις κεριών είναι πραγματικά ελκυστικά αντικείμενα που μπορούν να αγοραστούν σε οποιοδήποτε τοπικό κατάστημα.

Φτιάξτε ανατριχιαστικές διακοσμήσεις αποκριών

Διακόσμηση αποκριών ιδέες tinker εορταστικά μεγάλη

Δείτε αυτά τα φοβερά βάζα αποκριών! Στην πραγματικότητα είναι ένα απλό, κυλινδρικό βάζο σε μαύρο χρώμα με μια πορτοκαλί κορδέλα τυλιγμένη γύρω του. Μια δέσμη διακοσμητικών λουλουδιών συμπληρώνει το σχέδιο και το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό!

Αυτοκόλλητα αυτοκόλλητα τοίχου – ποντίκια στο κλιμακοστάσιο

Αυτοκόλλητα μοτίβο τοίχου ποντίκια διακόσμηση αποκριάτικες σκάλες ποντίκια

Αυτά τα αγαπημένα μικρά ποντίκια θα μπορούσαν να ξετρελάνουν μερικούς από τους καλεσμένους σας! Φανταστείτε ότι τα φώτα έχουν σβήσει και ένας από τους φίλους σας φοβάται τα ποντίκια. Τι είδους αντίδραση θα προκαλούσαν αυτά τα βήματα όταν τα έβλεπε κανείς; Στην πραγματικότητα, αυτά τα ποντίκια είναι αυτοκόλλητα τοίχου που μπορούν εύκολα να κολληθούν και να αφαιρεθούν.

Πλαίσιο αυτοκόλλητο τοίχου

Απόκριες κρανίο γάτες αυτοκόλλητα τοίχου ιδέες διακόσμηση πλαισίου εικόνας τοίχου

Σε περίπτωση που θέλετε να σπάσετε την παράδοση, προσθέστε πιο δημιουργικά, λαμπρά κομμάτια στο σχέδιο του Halloween. Ακολουθήστε λοιπόν την επόμενη λαμπρή ιδέα μας. Αυτά είναι αυτοκόλλητα τοίχου, οπότε ηρεμήστε – αφαιρούνται εύκολα και χωρίς κόπο. Τι άλλο χρειάζεστε; Κρανιά, μαύρες γάτες, μερικές νυχτερίδες, ένα στοιχειωμένο σπίτι, κοράκια, φαντάσματα και ένα μπου! Τακτοποιήστε τα αυτοκόλλητα στον τοίχο σύμφωνα με το γούστο σας. Και τώρα επιλέγετε το σωστό πλαίσιο – για καλύτερη αντίθεση, χρησιμοποιήστε αντίθετα χρώματα.

Διακοσμητική γωνιά σε εξωτερικούς χώρους

Αποκριάτικες διακοσμήσεις ιδέες για μικρές κολοκύθες

Σημειώστε το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά παιδιά στη γειτονιά και σίγουρα θα θέλουν να παρακολουθήσουν και αυτές τις διακοπές. Διακοσμήστε τον εξωτερικό χώρο με τρόπο φιλικό προς τα παιδιά και ελκυστικό. Οι φθινοπωρινές διακοσμήσεις και στοιχεία μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα. Τα φύλλα της πτώσης, οι κολοκύθες όλων των μεγεθών και τα κρανία όλα μαζί εξυπηρετούν το σκοπό του “Trick or Treat!”

Κηροπήγιο και διακοσμητική μούμια

Διακόσμηση αποκριών μούμια ζωγραφική ιδέες κεριά φιγούρες

Φάντασμα, έτσι δεν είναι; Παλιά διακοσμητική μούμια, μαύρο ανθρώπινο κρανίο, πολλά κεριά, ιστό αράχνης και μια εικόνα φάντασμα. Τι περισσότερο χρειάζεστε για διακοσμήσεις αποκριών?

Ορείχαλκο μπολ γεμάτο κολοκύθες

Απόκριες λευκές κολοκύθες ιδέες διακόσμηση ορείχαλκο

Αυτό το μπρούτζινο μπολ και οι μικρές, διακοσμητικές κολοκύθες στο εσωτερικό είναι μια έξυπνη λύση για εσάς που σας αρέσει η απλή διακόσμηση. Δεν είναι απαραίτητο να μετατρέψετε το σπίτι σας σε νεκροταφείο.

Προβολή θεματικών διακοσμητικών αντικειμένων

Διακόσμηση αποκριών χειροτεχνεί ιδέες στοιχεία κολοκύθας

Η επόμενη εμπνευσμένη ιδέα διακόσμησης ανήκει στην Karen από το Strictly Simple Style. Αυτό μπορεί ακόμη και να γίνει πιο εύκολα και γρήγορα με ένα φανάρι.

Ομορφύνετε τη ρετρό κουζίνα

Ιδέες διακόσμησης αποκριών κολοκύθες κουζίνας

Ένα σωρό διακοσμητικές κολοκύθες σε ουδέτερα και απαλά χρώματα μπορούν να τοποθετηθούν στον πάγκο της κουζίνας στο κομψό σπίτι.

Αντίκες και αγάλματα αντίκες

Διακόσμηση αποκριών tinker αντίκες ακίνητες εικόνες ιδέες αποτελεσματικά άρθρα

Ένα παλιό βάζο και μερικές κολοκύθες διαφόρων μεγεθών στο εσωτερικό προσθέτουν μια απόκοσμη προφορά σε ολόκληρη την ατμόσφαιρα.

Διακοσμήσεις τραπεζιού στον κήπο για το υπαίθριο πάρτι

Απόκριες τραπεζαρία ξύλινες ιδέες φώτα φανάρια

Για να δώσετε έμφαση στο δράμα στον υπαίθριο χώρο, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας αρκετά φανάρια αποκριών από κολοκύθες.

Κοίλες κολοκύθες λειτουργήσει αποτελεσματικά

Διακόσμηση αποκριών tinker πλούσιες ανθοδέσμες ιδέες κολοκύθες κομψές

 Οι κοίλες κοίλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε στο σπίτι και σε εξωτερικούς χώρους. Έχετε στο μυαλό σας να βάλετε μεγαλύτερες κολοκύθες μεταξύ των φυτών στον κήπο, ώστε να μην περάσουν απαρατήρητες?

Πλούσια διακόσμηση

Ιδέες για κεραμικά βάζα αποκριών γλυκές ή ξινές

Το επόμενο παράδειγμα μας είναι ένα πραγματικό μάτι που τραβάει τις Απόκριες. Όλοι οι καθρέφτες και οι λάμπες δημιουργούν μια φανταστική αίσθηση εδώ. Σχεδόν όλα τα διακοσμητικά στοιχεία βρίσκονται στο τοπικό κατάστημα χειροτεχνίας.

Κέρασμα ή φάρσα!

Ιδέες διακόσμησης αποκριών πλούσιο πορτοκαλί φως

Αν θέλετε να γοητεύσετε τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, επιλέξτε μια τέτοια εορταστική ατμόσφαιρα.

Διακοσμήστε απόκοσμα

Ιδέες για αποκριάτικα αμπαζούρ διακοσμητικά κεριά κεριά

Μένουμε άφωνοι εδώ! Αυτή η τραπεζαρία μοιάζει να ανήκει στην οικογένεια Addams. Μαύρα υφάσματα σε σχήμα διχτυού γύρω από τον πολυέλαιο και το παράθυρο δημιουργούν την αποκριάτικη ατμόσφαιρα.

Διακοσμήστε τα ράφια τοίχου θεματικά

Αποκριάτικες πλάκες τοίχου ιδέες ράφια αντικείμενα

Μερικοί θεωρούν ότι οι διακοσμήσεις του Halloween είναι διασκεδαστικές και χαρούμενες. Μία από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις είναι τα αποκριάτικα σχέδια και οι αυτοκόλλητες ετικέτες κολλημένες στις πλάκες τοίχου.

Εκθέτει σε έντονα χρώματα

Ιδέες αποκριών καραμέλα πορτοκαλί πράσινο

Χρειάζεστε πολλά κεριά! Τα παιδιά λατρεύουν τα κεριά! Βάλτε τα σε ένα κουτί αρχειοθέτησης για περισσότερο ενδιαφέρον. Μια άλλη ιδέα είναι να ονομάσετε τα κουτιά ανάλογα με το περιεχόμενό τους.

Πράσινοι στο τραπέζι

Οι ιδέες για τα φυτά του Halloween αφήνουν λουλούδια

Σημειώστε τις διακοσμήσεις τραπεζιού για το Halloween! Η επόμενη ιδέα ταιριάζει απόλυτα με το φεστιβάλ! Κόψτε μερικές κολοκύθες που ταιριάζουν με το μέγεθος του τραπεζιού. Αφαιρέστε τις κορυφές και χρησιμοποιήστε τις ως βάζα. Τα φθινοπωρινά λουλούδια σε πορτοκαλί χρώματα θα ταίριαζαν πολύ.

Πολύχρωμες κουκουβάγιες από χαρτόνι

Διακόσμηση αποκριών tinker γιρλάντες κουκουβάγιες χαρτόνι πολύχρωμο

Και στο τέλος καταλήγουμε σε μια λαμπρή ιδέα για εκείνους που τους αρέσει το στυλ ζωής στα μέσα του αιώνα. Αυτή η ιδέα διακόσμησης είναι απλά φοβερή!