αστεία Πασχαλινά αυγά πουλιά μπλε λευκό

Φτιάξτε αστεία πασχαλινά αυγά για τις χαρούμενες διακοπές σας

Δεν είστε αρκετά αστείο και ατμοσφαιρικό ακόμα; Λοιπόν, έχουμε μερικά ακόμη αστεία πασχαλινά αυγά Ιδέες έτοιμες για εσάς. Φυσικά, είναι εξίσου κατάλληλες για πασχαλινές χειροτεχνίες με μικρά παιδιά, όπως αυτές που σας παρουσιάσαμε ήδη. Μπορείτε είτε να διακοσμήσετε τα πασχαλινά αυγά που κρέμονται στο πασχαλινό δέντρο είτε να τα σχεδιάσετε ως όρθιες φιγούρες.

Με την πρώτη παραλλαγή θα πρέπει φυσικά να απελευθερώσετε τα αυγά από το ασπράδι και τον κρόκο και με τη δεύτερη παραλλαγή να μαγειρέψετε τα αυγά μέχρι να γίνουν αρκετά σκληρά.

Για κρέμασμα, αστεία πασχαλινά αυγά πουλιά ή γνωστοί χαρακτήρες από κινούμενα σχέδια είναι κατάλληλα. Για παράδειγμα, μπορείτε να φτιάξετε ένα λευκό περιστέρι ή το πουλί Twitter, ή να κάνετε τον Σούπερμαν ή τη Μάγια τη μέλισσα, όπως φαίνεται παρακάτω. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ρωτήστε τα παιδιά σας ποιοι αγαπημένοι χαρακτήρες θα ήθελαν να έχουν στο πασχαλινό δέντρο. Θα χρειαστείτε ακρυλικά χρώματα, χαρτοπετσέτες, στυλό και κόλλα και λεπτά, δυνατά νήματα για να κρεμαστείτε.

Πετώντας διασημότητες

αστεία Πασχαλινά αυγά Superman

Με τα βραστά αυγά έχετε πολλές επιλογές. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ολόκληρη οικογένεια αυγών – με πατέρα, μητέρα, αδελφή, αδελφό και παππούδες. Μπορείτε να προσθέσετε πολλούς άλλους χαρακτήρες και χαριτωμένα ζώα για εσάς αστεία πασχαλινά αυγά να κάνω. Μια υπέροχη ιδέα για τα σώματα των μικρών φιγούρων είναι τα στρογγυλά κουτιά από χαρτόνι από τα ρολά από χαρτί υγείας. Μπορείτε να τα κόψετε και στη συνέχεια να τα διακοσμήσετε με χρωματιστό χαρτί και χρώματα.

Μια δημιουργική, διασκεδαστική ιδέα χειροτεχνίας

αστεία πασχαλινά αυγά αρσενικά

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βαμβάκι, τσόχα ή νήματα για τα μαλλιά των κουταβιών αυγών

αστεία πασχαλινά αυγά νοσοκόμα γιατρός

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε αστεία ζώα με τον ίδιο τρόπο

αστεία πασχαλινά αυγά γουρουνάκι πρόβατα

Χρησιμοποιήστε φωτεινά, φωτεινά χρώματα για ακόμα πιο γιορτινή διάθεση

αστεία Πασχαλινά αυγά πολύχρωμα ζώα

Μην ξεχάσετε να φέρετε μια καλή διάθεση και μια δίκαιη δόση δημιουργικότητας στις πασχαλινές χειροτεχνίες σας αστεία πασχαλινά αυγά να σχεδιάσω μια φορά.